Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Πάτρα ξεσαλώνει στη βίλα των οργίων


Πρωταθλητές στο σεξ κατατάσσει τους Έλληνες διεθνώς η γερμανική φυλλάδα της Bild με 164 φορές το χρόνο(δεν τα μέτρησε καλά φαίνεται), αλλά απ ότι
καταγράφει τακτικά η τοπική ειδησεογραφία, κάποιες πόλεις της χώρας κρατούν φαίνεται τα πρωτεία, με κάποιους επιτήδειους να ιδρύουν prive ναούς του ομαδικού σεξ, συμβάλλοντας στην αναθέρμανση της οικονομίας και τη σύσφιξη των κοινωνικών σχέσεων.



Κλειστό κλαμπ Πατρινών με όρους, τεστ και προϋποθέσεις για να μπει κανείς μέσα σ αυτό, δημιούργησε γνωστή στην τοπική Πατρινή, όπως μας πληροφορεί ο τοπικός τύπος.
Κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και είναι γνωστό ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά…

Η βίλα σε περιοχή που βρίσκεται πάνω από γνωστή περιοχή της Πάτραςέχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε βίλα των οργίων. Η συγκεκριμένη βίλα είναι το αγαπημένο στέκι των Πατρινών εκείνων που λατρεύουν το ομαδικό σεξ.
Αγόρια και κορίτσια μαζί, νεαρής ή ακόμα και κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, στο ίδιο κρεβάτι ξαπλωμένοι να κάνουν τα δικά τους και να γίνεται "μάχη".

Το όλο θέμα αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες έμπνευση, γνωστής Πατρινής. Αυτή είναι που μεσολαβεί για να μπει κανείς στο club, με τα ραντεβού να κλείνονται τηλεφωνικά, να είναι μυστικά και στο όλο παιχνίδι να συμμετάσχουν πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.
Το club για αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερα κλειστό, αλλά το ενδιαφέρον για να μπουν σε αυτό από αρκετούς Πατρινούς, αρσενικούς και θηλυκούς, είναι μεγάλο. 
Ωστόσο, για να καταφέρεις να μπεις τελικά στο ομαδικό κρεβάτι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, περνάς πρώτα από grand test και σίγουρα αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται.
Εξεταστής είναι η γνωστή Πατρινή που λέγαμε και οι εξετάσεις αφορούν την εμφάνιση, την εχεμύθεια και εν μέρει και τις επιδόσεις. Αν δεν κάνεις κόβεσαι. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να συμμετάσχεις στο ομαδικό σεξ ή κοινώς στην λεγόμενη... "παρτούζα" είναι να πληρώσεις, εφόσον είσαι άνδρας. 
Η «ταρίφα» πάει με την συμμετοχή και το ποσό, λέγεται ότι δεν είναι μεγάλο, αλλά ούτε και ευκαταφρόνητο.
Αν είσαι όμως γυναίκα τότε τα κριτήρια δεν είναι τόσο αυστηρά. Αρκεί να έχεις την καλή εμφάνιση και φυσικά τη καλή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ.
Γιατί σωστά μαντέψατε. Στο ομαδικό σεξ όλα επιτρέπονται, τουλάχιστον στο συγκεκριμένο club.
Το θέμα, με λίγα λόγια δεν είναι απλά και μόνο να μπεις. 
Το θέμα είναι να δεις και πως θα βγεις…





Πηγή patrasevents







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών