Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ


Μια λαϊκή κινητοποίηση μη ελεγχόμενη από τις εξουσίες, πόσο μάλλον τις κατοχικές, αποτελούσε πάντα και αποτελεί, το φόβο και τον τρόμο των διεφθαρμένων κατοχικών εξουσιών και των εξωθεσμικών κέντρων άσκησης εξουσίας.
Το είδαμε το 2011 στις πλατείες, με τα τσαντήρια του ΣΥΡΙΖΑ και το βρώμικο ρόλο του ΠΑΜΕ με τα ρόπαλα, ως εμπροσθοφυλακή των κρατικών ΜΑΤ.

Η αυλή του εκπορθημένου Κράτους των Αθηνών παράλληλα με τη βοήθεια και τη συνεργασία της αριστεράς του αγράμματου πρωθυπουργού και του Κουτσούμπου, που ευχόταν στους τούρκους καλή Πρωτομαγιά,
σε μια συνεργασία που θα τη ζήλευε και ο Νικολό Μακιαβέλι
και πιστοί στις εντολές των γνωστών αγνώστων κέντρων εξουσίας του Νέο-ταξικού(εβραιογερμανικού) άξονα κατοχής,
πέτυχαν μια Νίκη λαμπρά εναντίον της Κρήτης, εναντίον του λαού, εναντίον της Ελλάδας, της ιστορίας  και της Δημοκρατίας


Κατάφεραν να ρίξουν όλα τα γκρουπόσκυλα του τυχοδιωκτισμού και του υποβόσκοντος φασισμού στην Παγκρήτια Διαμαρτυρία
και να τη διασπάσουν, αμαυρώνοντας με το χυδαιότερο τρόπο, το αγνών πατριωτικών προθέσεων παλαϊκό κίνημα εναντίον του σχεδιαζόμενου από την κατοχική εξουσία
των «300 Σκυφτούληδωντων Αθηνών» εποικισμού, με τις ορδές των ορκ του ισλάμ επειδή αυτός είναι ο σχεδιασμός του Νέου μας Στρατηγικού Συμμάχου.
Και φυσικά, να υπονομεύσουν με τον πιο ύπουλο τρόπο, κάθε επόμενη προσπάθεια, με το φιάσκο της προηγούμενης.

Η βλακεία και η ηλιθιότητα μαζί με τη διαφαινόμενη από τις αδόκιμες και ενδοτικές επιλογές ΑΠΕΙΡΙΑ,
έδωσε τον αέρα σε στοιχεία τυχοδιωκτικά και ύποπτα, ξένα με τους λαικούς αγώνες να παρεισφρήσουν μέσα στον αγνό πατριωτικό αγώνα των κρητών με καθαρά ιδιοτελείς σκοπούς και με μόνο σκοπό να τον ποδηγετήσουν για λογαριασμό φυσικά των προαναφερόμενων Σκυφτούληδων και ων αφεντικών τους του πλανητικού φασισμού της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου.
Κλασικά πιόνια και επαγγελματίες ρουφιάνοι των εξουσιών.

 
Στόχος όλων, να μαντρώσουν με ήπια μοχθηρά και πανούργα μέσα τη λαϊκή οργή και να την καταστήσουν ακίνδυνη για τους κατοχικούς ρουφιάνους της νεοταξικής κακουργίας,
τους γνωστούς από τα κείμενα του keritisriver, Σκυφτούληδες των Αθηνών.
Το είδαμε, το ζήσαμε στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία όταν έπεφταν οι υπογραφές των κατοχικών κυβερνήσεων στις Πρέσπες για την παράδοση της Μακεδονίας στο κρατικό μόρφωμα του Σόρος.
Με τις περίφημες Πανμακεδονικές οργανώσεις της αμερικανικής μασονίας, τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων, μετά των διάφορων ρουφιανοειδών τους, να είναι ως δια μαγείας, ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΥΣΕΣ.
Με τα μπατσικά και τους ρουφιάνους του Κράτους των Αθηνών, να ρίχνουν το ξύλο της αρκούδας στον Ελληνικό Λαό, στο Πισοδέρι.
 

Τα είδαμε, τα ζήσαμε. Μα μυαλό δεν βάλαμε και τα ίδια λάθη τα επαναλαμβάνομε
βάζοντας βούτυρο στο ψωμί της εθνομηδενιστικής πολιτικής των ανδρεικέλων και των ανύπαρκτων συνειδήσεων της πολιτικής μαφίας.
Ακόμα δεν μάθαμε πως δρούν οι ρουφιάνοι, πως δρα η κρατική καταστολή της φιλοσοφίας του
«Ότι λέμε σαν κυβέρνηση θα γίνει ούτως ή άλλως και κάθε αντίρρηση είναι περιτή.»
Το λέει η πρωθυπουργεύουσα αδερφή του Κούλη σε όλους τους τόνους, το λέει η Κεραμέως μετατρέποντας την ελληνική παιδεία σε Φάρμα των Ζώων, με το ύφος χιλίων καρδιναλίων και ένα βλέμμα απλανές σαν ρομπότ υβριδικής κατασκευής.

 
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ
Την Κυριακή 17 Μάη η κρατική Γκεστάπο ανακοίνωσε μέσω του κατοχικού Τύπου
Αντι-συλλαλητήριο των αριστερών ταγμάτων κρούσης του πλανητικού φασισμού, τις γνωστές πρακτορίστικες οργανώσεις του ιμπεριαλιστικού φασισμού του κεφαλαίου,
στη Δημοτική Αγορά Χανίων.
Αριστεροί και αναρχικοί, στην υπηρεσία των προσταγμάτων και της πολιτικής του επεκτατισμού του πλανητικού φασισμού και του τραπεζικού κεφαλαίου. Και ο νοών νοήτω.
Προκειμένου λέει, να διατρανώσουν την αντίθεση τους με το φασισμό και το ρατσισμό των «στημένων» όπως τις ονομάζουν συγκεντρώσεων μίσους και ρατσισμού της Σούδας και του Ηρακλείου.
Και την αμέριστη υποστήριξη τους, στη «φιλοξενία των προσφύγων» στην Κρήτη.
Δεν ξέρω βέβαια, αυτά τα στοιχεία, τι σχέση έχουν με την Κρήτη.
Δεν μας εξηγούν βέβαια αν και οι παππούδες μας, οι παππούδες τους,  ήταν ρατσιστές όταν πολεμούσαν τους έποικους δολοφόνους του Χίτλερ το Μάη του 1941.
ΔΕΝ ΘΑ ΕΘΕΩΡΕΙΤΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΥΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΙΦΗ ΕΠΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ,
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΤΗΝ 21ηΜΑΙΟΥ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Δεν μας αποσαφηνίζουν όλα αυτά τα ενεργούμενα του νεοταξικού φασισμού, αν και οι δολοφόνοι αλεξιπτωτιστές του Χίτλερ είχαν μια παρόμοια υποδοχή από τους αριστερούς και τους αναρχικούς της εποχής, οι υπερασπιστές της Κρήτης με ποιο τρόπο θα τους αντιμετώπιζαν.

  

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ
Τα αναρχικά στοιχεία, οι αριστεροί και οι διάφοροι αντιεξουσιαστές όπως αυτοπροσδιορίζονται και όπως προμοτάρονται ως πολέμιοι και εχθροί του αφεντικού, του κρατισμού, του κεφαλαίου, του ιμπεριαλισμού….
Πως θα γίνουν οι πιστότερες πόρνες πεζοδρομίου του ιμπεριαλισμού του πλανητικού κεφαλαίου και της παγκοσμιοποίησης της αγοράς του, προλειαίνοντας το θάνατο του εργάτη και των λαϊκών στρωμάτων!!!!!
Του… «προλεταριάτου» όπως τους αρέσει να λένε. Με τη ροζιασμένη γροθιά του εργάτη στον αέρα τρομάρα τους. (Τζιμάκο κωλόπαιδο, την έκανες νωρίς και μας άφησες μόνους με τα φίδια!)
Ποιος να το φανταζόταν παλιότερες δεκαετίες, τότε που σαν ΕΦΕΕ τα βάζαμε με την κρατική τρομοκρατία σε όλα τα επίπεδα,
ότι τα αναρχικά και τα αριστερά τάγματα,
θα γινόταν τα πιο μοχθηρά και φανατισμένα τάγματα εφόδου και κρούσης της αυλης των κατοχικών φασιστικών κυβερνήσεων των αχυρανθρώπων του δεξιού, νεοφιλελέ φασισμού της οικογενειοκρατίας των γόνων και των οιστρογόνων.
Τι να την κάνουν την ΟΝΝΕΔ των Καλαμπόκηδων, όταν έχουν τα αριστερά ροπαλοφόρα τάγματα των επαγγελματιών
antifάδων!

Τα στερνά μας νάν’ καλά που λέγανε οι γιαγιάδες, την όμορφη εποχή της αποσπερίδας.
Τώρα….φασκελοκουκούλωσ’ τα!
 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ, ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
Ποιοι είναι οι αγωνιοστές, ποιοι οι εχθροί του λαού και ποιοι οι πάντα παρόντες χρήσιμοι ηλίθιοι, σε αυτή την ιστορικά κρίσιμη ώρα που περνά ο τόπος.

Που οι άντρες με παντελόνια και περιεχόμενο μέσα σ αυτά για ένα νέο «τσεκούρι και φωτιά», εστέρεψαν.
Μπροστά στο φόβο και το χρήμα του ιουδαίου.

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!(αν έχετε τα άντερα)

.



Βυζαντινός Αντίλαλος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών