Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γκίκας στο δρόμο που χάραξε ο "Πινόκιο"


«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο, έχει βγει στις αγορές και θα συνεχίσει», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, λίγο μετά την ομιλία του στο Bloomberg στο Σίτι του Λονδίνου.

«Αποκλείεται το τρίτο μνημόνιο. Αποκλείεται το τρίτο πακέτο. Δεν το χρειαζόμαστε»
Αυτά μας τα είπαν κι άλλοι τζάμπα μάγκες και τώρα πληρώνουμε την ευπείθια

Σοκ υστερικής…αντισυριζίασης από την κυβερνητική ομερτά.


Παίρνοντας την πρόσφατη ειδησεογραφία, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στον συντονισμένο πόλεμο λάσπης και απαξίωσης που τελευταία εξαπολύει όλη η κυβερνητική ομερτά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έντρομη στην προοπτική εκλογών και στην απώλεια της «κουτάλας» όπως έμαθε ο λαός να ονομάζει την εξουσία και όχι άδικα.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ από την Elsa Horsk


Αφορμή να… απαλλαγεί από τα ρούχα του βρήκε το διάσημο μοντέλο Elsa Horsk.
Δημιουργώντας σοκ στον ανδρικό πληθυσμό μέσα από τα ιλουσρασιόν φύλλα του GQ και ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες στις παραλίες που πόζαρε γυμνή μπροστά στα ψάρια. Ψαράδες της περιοχής, επωφεληθείτε !

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Lady Gaga «Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη, θα επιβιώσετε κι εσείς» με την ελληνική σημαία στη σκηνή


Η εκκεντρική ντίβα της ποπ, Lady Gaga εμφανίστηκε το νράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ μπροστά στο ελληνικό κοινό που γέμισε το στάδιο για να δει το show της.
Η συναυλία, με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος

Έκθεση σύγχρονης τέχνης «Mυστικός Κήπος» από το ΧΑΝΙaRT


Σήμερα Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, ανοίγει για το κοινό τις πύλες της η έκθεση της σύγχρονης τέχνης των Taida Jasarevic, Αντιγόνη Καββαθά & Μιράντα Σκυλουράκη, στο Αρχαιολογικό μουσείο Κισσάμου. 
Η έκθεση γίνεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΧΑΝΙaRT 2014 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων», με την επιμέλεια των

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Νομικές οδηγίες για συλλογική απόκρουση τραπεζικών απαιτήσεων απο το ΙΝΚΑ


Μετά τις καταγγελίες του ΙΝΚΑ Κρήτης σχετικά με τα κόκκινα δάνεια που ανέφερε ότι η καταχρηστική πρακτική των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα συνιστά τέλεση των κακουργηματικών πράξεων της τοκογλυφίας, της απειλής, της εκβίασης, της απάτης καθ' έξιν, κατ' επάγγελμα και κατ'

Δικαιώνει την Αργεντινή και ξεσκεπάζει την Ελλάδα η απόφαση ΟΗΕ


Μετά το διεθνές ξεφτύλισμα των εθνικών ολετήρων της χώρας από τη συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ στην Ουαλία που θα βρείτε ΕΔΩ
έρχεται η απόφαση κόλαφος για τη δουλικότητα των ντόπιων υποτακτικών του εβραιοσιωνισμού και εκτελεστών συμβολαίων θανάτου κατά του λαού και της χώρας, από την

Μέσω facebook bachelor party με «ειδικές» υπηρεσίες


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δεκάδες επώνυμοι -κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα- τα ονόματα των οποίων περιέχονται στο καυτό πελατολόγιο διαδικτυακού κυκλώματος που είχε στήσει στο facebook ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη με καλλίγραμμα μοντέλα από την ανατολική Ευρώπη πρόθυμα να

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Περί Ινδοευρωπαικής φυλής, Φοινικικού αλφαβήτου και άλλων ανιστόρητων.


Τα ιστορικά ψέματα των «ειδικών» και η γελοιοποίηση τους από τη σύγχρονη έρευνα, που παραμένει κλειδωμένη από τα διεφθαρμένα πολιτικά κονκλάβια δοτών κυβερνήσεων.

Η ιστορία ενός τόπου και ενός λαού, μαζί με τον πολιτισμό του που τη συνοδεύει, αποτελούν τη σκιά από το παρελθόν και τη συνέχεια προς το μέλλον αυτού του λαού.

Η διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας



ποιητής Νικηφόρος Βρεττάκος, σέ στίχους φωτεινούς σάν τήν λήθεια, μς δίνει εδιάκριτα τό στίγμα τς λληνικς γλώσσας, πού ποτελε τήν πιο διάψευστη δέλτο τς στορίας καί το πολιτισμο μας.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μπροστά στη δουλικότητα των ανδρεικέλων


Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για τις πολιτικές εξελίξεις και κάτω από την απειλή της επικινδυνότητας των διορισμένων κυβερνητικών ολετήρων και εκτελεστών των συμβολαίων θανάτου κατά της χώρας, του πολιτισμού και του λαού της, η ΔΗ.ΠΑ.Κ.(Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση) Χανίων εξέδωσε την