Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Η νεκρανάσταση των δημοσκόπων και το βαθύ πέος της διαπλοκής


Μιας που πέθαναν μετά την ξεφτίλα των δημοτικών εκλογών οι Έλληνες δημοσκόποι, προσωρινά αφού το χρήμα ποτέ δεν πεθαίνει,
ανάστησαν τη δημοσκοπική πλύση εγκεφάλου, μέσω των ευρωπαίων.

που ανέλαβαν τη σκυτάλη για την πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Το Ινστιτούτο ερευνών PollWatch, που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έβγαλε δημοσκόπηση για τις ευρωεκλογές, όπως δείχνει ο παρακάτω πίνακας, επικαλούμενη στοιχεία των εταιρειών Palmos και Alco που ελήφθησαν στις 14 και 15 Μαΐου.


Από τα στοιχεία του πίνακα, μια πρώτη ματιά είναι αρκετή, προκειμένου να βγάλει κανείς δυο βασικά συμπεράσματα.
- Η Ευρώπη, προμοτάρει χωρίς περιστροφές τον ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζοντας τον 3 και πλέον μονάδες από τα ποσοστά του 2012, ο οποίος υποτίθεται θα πάει να δώσει μάχες υπέρ μιας Ευρώπης των λαών(δεν χρειάζονται σχόλια)
- Ταυτόχρονα και κατά τον ίδιο βαθμό, προμοτάρει αισχρά τη ΝΔ του Σαμαρά, με ποσοστά κοντά σε αυτά του 2012.
Πρώτο συμπέρασμα. Ετοιμαστείτε Έλληνες για κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι το πρώτο και πιο ξεκάθαρο μήνυμα.
Και εγώ λέω ότι δεν το λέει μόνο η Ευρώπη. Τα έχουν συμφωνήσει και τα εγχώρια λαμόγια.- Το εξάμβλωμα του Μπένυ την Ελιά και την εξαφανισμένη ΔΗΜΑΡ, τα εμφανίζει με 6,5 και 3,2 αντίστοιχα,
-Δίνει στο Ποτάμι των καναλαρχών 8% ! 
Εκεί που ο Σταύρος, μίλαγε στο σακίδιο του, όπου έκανε συγκεντρώσεις.
- Δίνει χατηρικά ένα 5,1 στους ΑΝΕΛ να βγάλουν κι αυτοί μια έδρα και ένα 6 στο ΚΚΕ.
Αυτά τα δυο, δεν μπορούμε να τα σχολιάσομε λόγω του σκληρού στριμώγματος που έχουν επιβάλει στους ΑΝΕΛ με σκοπό την υφαρπαγή ψηφοφόρων προς τη ΝΔ.
Για το ΚΚΕ, δεν μπορούμε να κρίνουμε αφού στις δημοτικές παρουσίασε μεν άνοδο από τις εκλογές του 2012, αλλά καθαρή πτώση από τις αντίστοιχες δημοτικές του 2010.
Το ψητό και η είδηση βρίσκονται στα ποσοστά που δίνει στη Χρυσή Αυγή.
8% !
Αυτό, μπορεί να το δει κανείς με δυο τρόπους που θα δούμε παρακάτω και όποιον θέλει διαλέγει,
δεδομένου ότι τα ποσοστά της ΧΑ έχουν εκτιναχθεί σε διψήφιο νούμερο με άγνωστη κατάληξη, μετά τις τόσες διαφημίσεις του συνταγματικού τόξου με τις χρυσαυγιάδες, τα prison gate, το Baltack gate και το συνεχώς ογκούμενο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, για το οποίο, όλοι βγάζουν τη μούγκα χωρίς να δίνουν ξεκάθαρες λύσεις, προς όφελος της ΧΑ.
Και το ξέρουν. 
Εδώ μπαίνει ο φαρισαϊσμός και η ξεδιάντρωπη υποκρισία του πολιτικού συστήματος, το οποίο καθημερινά και από κάθε κανάλι, κάθε εκπομπή, δεν σταματάει να καλεί τον κόσμο να μην ψηφίσει ΧΑ στις εκλογές της Κυριακής. Και θέλουν να μας πείσουν, ότι με αυτό τον τρόπο, δεν της κάνουν αρνητική διαφήμιση. Την πλέον αποδοτική όλων των διαφημίσεων.
Που το πάνε οι πολιτικοί ολετήρες και εφιάλτες του τόπου ? Πού μας οδηγούν τα φερέφωνα της Νέας Τάξης με τα πολυποίκιλα προσωπεία ?
Αυτά θα τα πούμε όμως σε άλλο άρθρο, γιατί έχομε πολλά να δούμε μπροστά μας στο άμεσο μέλλον.
Η ανάγνωση λοιπόν του 8% που δίνει ο δημοσκόπος στη Χ.Α., μόνο με τους εξής δυο τρόπους γίνεται αντιληπτή.
- Ή η πρόθεση των δημοσκόπων να υποβαθμίσουν τη ΧΑ ξεπέρασε τη λογική,

- Ή  εδώ έχομε να κάνομε με μια συμφωνημένη πριμοδότηση της ΧΑ προς τη ΝΔ του Σαμαρά, στα πρότυπα της πρακτικής που μας έδωσε στις δημοτικές του Πειραιά με την παράταξη του Ολυμπιακού να ενισχύεται έναντι της αντιπάλου παράταξης του Μιχαλολιάκου.
Και λογικό είναι αυτή η διαπλοκή που είδαμε να αναπτύσσεται τελευταία, Μαρινάκη-Χ.Α./ Μαρινάκη-Δούρου, με μαθηματική ακρίβεια να μας δείχνει τη στήριξη της Δούρου από τη ΧΑ στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.
Για τους «ιδεολόγους» διεθνιστές τα αριστεράς και τους απογοητευμένους που ζήτησαν στήριξη στη Χ.Α. αυτό το τελευταίο.
Ο δημοσκόπος, έκανε τη δουλειά που του παράγγειλαν, με τις ευλογίες της Ευρώπης, των λαών και των τραπεζών.

Μήν αφήνομε στο περιθώριο και την κίνηση Πολύδωρα και Ψωμιάδη, με τη σύμπραξη Παπαθεμελή και Νικολόπουλου.
Προετοιμάζουν πυρετωδώς την επάνοδο της λαικής δεξιάς, με τον Καραμανλή στο τιμόνι, ρίχνοντας στην πυρά και το ανάθεμα τον Σαμαρά.
Μια παρθενογένεση και αναβάπτιση της δεξιάς των μνημονίων.
Με υιοθέτηση πρακτικών, που μέχρι χθες χλεύαζαν.
Όπως επάνοδος στη δραχμή, έξοδο απο την ΕΕ της Γερμανίας, άρνηση χρέους και σεισάχθεια και ότι άλλο χαιδεύει τα αυτιά του βασανισμένου λαού.
Είναι να γελά και να κλαίει κανείς με το τι μπορεί να κάνει η ανάγκη σε οτι αφορά τη συνέχιση και τη διαιώνιση του παλαιοκομματισμού.


Μένει να δούμε αν ο ψηφοφόρος είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει, ή να δώσει τη δική του απάντηση, κόντρα στις κάθε λογής μαφίες και τις υποδείξεις των πολυπολιτισμένων κεφαλαίων και των νονών της αξιοπρέπειας του.
Οι μέρες είναι κοντά. Βυζαντινός Αντίλαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου