Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Η Φορολόγηση των παιδιών, η υπαναχώρηση και ο εμπαιγμός.


Μαζεύοντας σκόρπια γεγονότα, το παζλ στήνεται από μόνο του.
Ευχόμενοι, να μην είναι δομημένο σωστά από την φτωχή ατελή μας σκέψη και να αποδειχτούμε συνωμοσιολόγοι.

Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο προειδοποιώντας για την εδώ εξέλιξη των πραγμάτων, για το σχέδιο Obama care και την ελεύθερη στείρωση των κοριτσιών που έγινε νόμος των ΗΠΑ τον Αύγουστο 2012, τον «Μέγα» επιστήμονα John Holdrin και τις θεωρίες του βιβλίου Ecosciens που προσπαθεί να κάνει πράξη από τη δεκαετία
του ’70, περί μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού για τη σωτηρία –λέει- του πλανήτη.

Η φούσκα της πράσινης ανάπτυξης και της σωτηρίας δήθεν του πλανήτη από την υπερθέρμανση και το διοξείδιο του άνθρακα, ξεκίνησε από τα γνωστά κέντρα που επιδιώκουν τον έλεγχο των εθνών και την παγκόσμια κυβέρνηση. Χρησιμοποίησαν κάθε αφελή που επιστρατεύτηκε με καλή θέληση χωρίς να γνωρίζει τι κρύβεται από πίσω, όπως και κάθε λογής πληρωμένους παπαγάλους και προπαγανδιστικά δημοσιεύματα, βιβλία και αναφορές σε κάθε είδους έντυπο, ανακοίνωση, διαφήμιση.
Χρησιμοποιώντας ως βασικό εργαλείο τις κυβερνήσεις, άλλες συνεργαζόμενες και άλλες υπο υπαλληλική σχέση.

Ένα από τα βασικά μέτρα της «σωτηρίας του πλανήτη», είναι η μείωση του πληθυσμού με διάφορα μέσα, που ορισμένα θα τα ζήλευαν, αφού δεν τόλμησαν να τα εφαρμόσουν ακόμα και οι Ναζί των στρατοπέδων συγκέντρωσης στα άρρωστα ανθρωποπειράματα τους.
 Και ερχόμαστε στα δικά μας και στα πειθήνια φερέφωνα της νέας τάξης που σκυμμένα στην υποτέλεια, φόρεσαν την ουρανομήκη αυθάδεια τους και κάτω από τη σιγουριά του απραγή λοβοτομημένου νεοέλληνα, ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝ ΩΣ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.



Με θράσος χιλίων πηθίκων ανακοίνωσαν την κατάργηση των φοροαπαλλαγών λόγω τέκνων και σα να μην έφτανε αυτό, στον ήδη εξαθλιωμένο ανίκανο πλέον να ανταπεξέλθει στις βασικές του ανάγκες πολίτη, ήρθαν να δώσουν τη χαριστική βολή φορολογώντας, άκουσον άκουσον, τα παιδιά ως τεκμήρια πλούτου. Μήπως επειδή επιβαρύνουν τον πλανήτη των αφεντικών τους με διοξείδιο του άνθρακος με την αναπνοή τους ;
Ή μήπως για να  ανακοπεί ο ήδη αρνητικός ρυμθός των γεννήσεων από τους Έλληνες;
Τέτοιο φόρο, ούτε επι τουρκοκρατίας δεν πλήρωναν οι υπόδουλοι Έλληνες.
Τη στιγμή που ο αριθμός των Ελλήνων μειώνεται συνεχώς, (υπολογίζεται ότι 2030 θα είμαστε λιγότεροι από 7 εκατομμύρια) και οι μετανάστες πολλαπλασιάζονται (εάν έχουμε σήμερα 2 εκ. ξένους, το 2030 θα έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια, έστω και αν δεν έρθει πλέον ούτε ένας ακόμη λαθρομετανάστης).
Αντικατάσταση του πληθυσμού της αρχαίας Ελληνικής γης το λέμε αυτό;

Κάθε κυβέρνηση, αναξαρτήτως οικονομικής κατάστασης της χώρας, επιδιώκει την αύξηση των γεννήσεων μέσα από προγράμματα στήριξης του θεσμού της οικογένειας.
Και εδώ, τη στιγμή που ανελέητα χτυπάνε τον Έλληνα από όλες τις πλευρές και την ώρα που τον έχουν φέρει στο χείλος της απόγνωσης, έρχονται να του πουν ξετσίπωτα πια, ότι δεν τον χρειάζονται, να σταματήσει να…αναπαράγεται, αφού τη θέση του στην αρχαία γη την έχουν αντικαταστήσει με αυτήν του πειθήνιου και φτηνού μουσουλμάνου εποίκου, στον οποίο φρόντισαν με δόλιους κατά καιρούς τρόπους και νόμους, να μεταθέσουν όλα τα προνόμια του πρώην Έλληνα, για τα οποία βέβαια αυτός είχε δουλέψει και πληρώσει αρκετά βλέποντας τώρα τους ακάλεστους επισκέπτες να τα απολαμβάνουν χωρίς να ιδρώσουν, αφαιρώντας τα από τον ίδιο.
Μια τελευταία παράμετρος του προβλήματος, μας εξωθεί σε σκέψεις και συμπεράσματα, που δεν τολμούμε να φανταστούμε ως πιθανούς στόχους των «σκυμένων».
Την δια της βίας και με κάθε τρόπο εξώθηση των Ελλήνων σε μια λαική εξέγερση, ώστε ελλείψει ηγετών και υπο μορφή όχλου, να οδηγηθεί στο οριστικό χάος και στο τελείωμα της Ελλάδας της δάφνης και των ποιητών.
Ο καιρός θα δείξει δυστυχώς…αφου διάθεση αντίλογου δεν διαφαίνεται από το πάλαι ποτέ υπερήφανο Ελληνικό πνεύμα.

Οι καιροί λοιπόν δύσκολοι, τα κοράκια υπερίπτανται απειλητικά πάνω από τον Ελληνισμό και το Χριστιανισμό γενικότερα και οι ευθύνες για τις αποφάσεις πολύ μεγάλες την ώρα της απόλυτης λειψανδρίας και μπροστά στη γενική αποχαύνωση.
Και βγήκαν την επαύριο της απάνθρωπης ανακοίνωσης για να πάρουν πίσω την τεκνοφορολόγηση με την επέμβαση λέει του Σαμαρά που βγήκε να μαζέψει τάχα τους υπουργούς του.
Εδώ όμως πάει το "φοβού τους δαναούς και δώρα φέροντες".
Γιατί τα λεφτά αυτοί, τα θέλουν απο τον άμοιρο κοσμάκη.
Το θέμα είναι, με ποιό χέρι θα του τα πάρουν, μέχρι να τον αφήσουν...ξεβράκωτο στ' αγκάθια.



 Ο Θεός βοηθός, σε μια Ελλάδα στημένη στο απόσπασμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών