Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ...ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ



Εκεί που η λογική σταματά, ο λόγος μπουκώνει και η αγανάκτηση "χτυπάει" κόκκινο.
Οι μουσουλμάνοι, με την παραμικρή αναφορά και μόνο στο Μωάμεθ τους, καίνε και πυρπολούν το σύμπαν.
Η πολυπολιτισμική πορνοποιημένη Ελλαδίτσα, ελέω αντιρατσισμού και επιδέξια στρεβλωμένων εννοιών ανθρωπισμού και "προόδου", οχι μόνο επιτρέπει, αλλά και προωθεί την ανάδειξη αργυρώνυτων επαγγελματιών του εθνομηδενισμού, καταλύοντας βάναυσα οτι απόμεινε από τα
δικαιώματα και την αξιοπρέπεια του εγκαταλειμένου ιθαγενή πληθυσμού.

Βρίσκοντας πεδίον δράσης ελεύθερο και δόξης λαμπρόν ελλείψει Ελληνοκεντρικού πολιτικού συστήματος και γενικής λειψανδρίας, όλα τα τσακάλια του ανθελληνικού νεοκουλτουριάρικου τόξου να βγάλουν όλο τους το φλέμα και τη μιζέρια εναντίον ενός έθνους, κατευθυνόμενα απο τους διεθνιστές χορηγούς τους.
Στο όνομα της προόδου, της ελευθερίας του λόγου και της τέχνης, της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, του πλουραλισμού...κλπ, κλπ. κλπ....ΤΑΧΑΤΕΣ.
Τόσο πολύ υπηρετούνται οι ιδέες αυτές, που ξαφνικά και ως δια...μαγείας, όλοι οι Έλληνες, λαικοί, κληρικοί, μικροι, μεγάλοι, που ένοιωσαν να καταπατούνται τα ιερά και τα όσια τους και αποτόλμησαν να το φωνάξουν, έγιναν χρυσαυγίτες. 
Η συνήθης τακτική του φασισμού στην πιο ολοκληρωτική του μορφή.
Όποιος δεν συμφωνεί και δεν ευθυγραμίζεται μ αυτά που εμείς λέμε, τον εξαφανίζουμε από την κοινή θέα, σκεπάζοντας τον με ταμπέλες. Του φασίστα, του ρατσιστή, του οπισθοδρομικού, του σκοταδιστή, του....ταμπέλες υπάρχουν μπόλικες για όλα τα μέτρα και όλα τα γούστα.
Και τον ξεφορτωνόμαστε.
Για την Ελένη του Γκατζογιάννη, όλη αυτή την πρόοδο την είχαν βάλει στην κωλότσεπη.
Μας πετάνε στα μούτρα έννοιες, λες κι εμείς δεν έχουμε σπουδάσει το πραγματικό τους νόημα ποιό είναι και περιμένουμε αυτούς να μας διαφωτίσουν και να μας συνετίσουν.
Μόνο τους καθήκον και έγνοια, η αποδόμηση. Σε κάθε επίπεδο και με κάθε μέσο. 
Οι αποδομητές, ίδιοι από τις αρχές του 20ου αιώνα στην Ελλάδα, βρήκαν εσχάτως αμπέλι ξέφραγο και εκσυγχρονίζουν τις μεθόδους και τα όπλα τους κρύβοντας τα δόντια τους πίσω από ύπουλα διαστρεβλωμένες έννοιες.
Φτάσαμε σε μια εποχή, που εξουσίες και πρότυπα, είναι αυτοί που άλλες εποχές ήταν δακτυλοδειχτούμενοι και παραδείγματα προς αποφυγή στους νεότερους. Οι ψεύτες, οι κλέφτες και οι gay(για να μην το πω στην Ελληνική και θεωρηθώ...ρατσιστής).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών