Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Ο κανιβαλισμός της εξουσίας και η συνταγματική υποχρέωση του πολίτη


Ο κανιβαλισμός αυτής της κυβέρνησης εναντίον του ελληνικού λαού είναι χωρίς όρια και αναστολές. Λειτουργεί σαν μια συμμορία κτηνάνθρωπων που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ και μάλιστα με την ηδονή του στυγνού δολοφόνου…
Ηδονίζεται η δωσίλογη κυβέρνηση στο να δολοφονεί τον ελληνικό λαό: Κανιβαλισμός!!!
Μια από τις πλέον μακάβριες πτυχές αυτού το κανιβαλισμού είναι το πετρέλαιο θέρμανσης…
  
Και το πλέον αντιπροσωπευτικό δείγμα του κτηνώδους ηδονισμού είναι ο Στουρνάρας και ο Άδωνις: 
Εδώ αποτυπώνεται συμπυκνωμένα όλη η κανιβαλική αυθάδεια της κυβέρνησης, όλο το δολοφονικό μίσος της εναντίον του ελληνικού λαού… 
Μία πολιτική κανιβαλισμού, καταρχήν, αποτυπώνει την πολιτική του 4ου Ράιχ: Την εκτέλεση των εντολών των πλανητικών χρηματιστηριακών συμμοριών. Αυτές εξ ορισμού είναι κανιβαλικές και δολοφονικές…

Ο οικονομικός και κοινωνικός κανιβαλισμός αποτελεί και την κορύφωση του πολιτικού δαρβινισμού, αλλά και την κορύφωση της καπιταλιστικής παραφροσύνης: Ο καπιταλιστικός παραλογισμός στα όρια της φρενοβλάβειας (ΦΑΣΙΣΜΟΣ).

Ένας τέτοιος φρενοβλαβής παραλογισμός είναι και ο ισχυρισμός που ταυτίζει την κτηνώδη εξόντωση του ελληνικού λαού με τις θερμαινόμενες πισίνες ή τους λαθρέμπορους του πετρελαίου…

Η ταύτιση, δηλαδή, ενός ολόκληρου λαού που ρίχνεται στα τάρταρα της εξαθλίωσης και πεθαίνει από το ψύχος, σαν το σκυλί στ’ αμπέλι, με έναν ελάχιστο, ελαχιστότατο αριθμό ανθρώπων με τις θερμαινόμενες πισίνες...
   

Με τέτοια φτηνά τρικ επιχειρούν να δικαιολογήσουν την κτηνωδία τους τα κυβερνητικά ανδρείκελα…

Η κυβέρνηση αυτή ΕΝΑ στρατηγικό στόχο έχει: Την ολοκληρωτική εξόντωση και δολοφονία του ελληνικού λαού, την αντικατάστασή του από υπάκουους και πειθήνιους νέους δούλους…

Το τελευταίο «συμβόλαιο θανάτου» που έχουν προστάξει οι νέοι αποικιοκράτες του 4ου Ράιχ είναι η ΑΠΟΙΚΙΑ-ΕΛΛΑΣ να προσαρμόσει και το λαό της στα δεδομένα της αποικίας: Της νέας δουλείας…

Γι αυτό τα κυβερνητικά ανδρείκελα έχουν κερδίσει μια θέση στις κρεμάλες: Της Ιστορίας και του ελληνικού λαού…

Κανένα ιστορικό έγκλημα δεν μένει ατιμώρητο και νέες δουλείες οι λαοί δεν θα ανεχτούν…

Η ιστορία δεν γυρίζει ΠΟΤΕ πίσω, έστω και αν υπάρχουν κάποια επεισοδιακά, μικρά πισωγυρίσματα…

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΑ
ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ


του Κ. Κυριακόπουλου

Ε όχι… Αυτό δεν είναι εικόνα… Εκτός πια αν αποφασίσαμε να αποδεχτούμε την ιδιότητα του πλέον ηλίθιου λαού σ αυτόν τον πλανήτη…

  • Δεν είναι δυνατόν η κατοχική διοίκηση, να επιβάλει ανεξέλεγκτα και καθ απόλυτη υπαγόρευση χαράτσια και φόρους κεφαλικούς… Και μια κοινωνία ολόκληρη να υπομένει αυτόν τον εφιάλτη με το κεφάλι σκυμμένο καρτερικά και αδιαμαρτύρητα.
  • Δεν είναι δυνατόν στο όνομα των δημοσίων εσόδων, να εφαρμόζεται ένα πρόγραμμα καθολικής εθνοκτονίας… Κι ένας λαός ταπεινωμένος να σύρεται ειρωνευόμενος και λοιδορούμενος από τη ουρά της τράπεζας στο μαρτύριο του έφορου - δυνάστη.
  • Δεν είναι δυνατόν η αφαίμαξη των πολιτών, ακόμη και αυτής της ζωής τους, να αποτελεί κυρίαρχο ζητούμενο στην ημερήσια διάταξη της τρέχουσας πολιτικής… Και αυτό να εμφανίζεται απλά ως προαπαιτούμενο.
  • Δεν είναι δυνατόν ακόμη και σήμερα που μιλάμε, ολόκληρη η επικράτεια να σύρεται στα τερτίπια του άθλιου δίδυμου των Στουρνάρα – Θεοχάρη, με εγκύκλιους ασάφειας και ντροπής, για να παραδώσει ταπεινωμένη το αυτοκίνητο που αγόρασε με αίμα ή να καταβάλει καταταλαιπωρούμενη φόρο κατοχής στη διοίκηση των δυναστών… Και αυτό να εμφανίζεται ως φυσική συνέπεια του ασυνεπούς Έλληνα που... έσπευσε τελευταία στιγμή να ανταποκριθεί στις συμβατικές (βλέπε κατοχικές) του υποχρεώσεις.
  • Δεν είναι εν πάσει περιπτώσει δυνατόν, οι συμμορίες που γέννησαν Τσοχατζόπουλους, Κάντες, Χριστοφοράκους και όλο το υπόλοιπο σκυλολόι της βρωμιάς… Να φιγουράρουν σήμερα ως σωτήρες του τόπου και να κουνούν το χέρι  με θράσος απέναντι στον πολίτη που του βιάζεται ακόμη και αυτή η στοιχειώδης του αξιοπρέπεια…

Ως πότε θα δέχεσαι αδιαμαρτύρητα αυτή την κατάσταση της ντροπής???
Ποιος περιμένεις να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά σου που ταπεινώνεται???
Μήπως περιμένει το Σύνταγμα που το κατήντησαν πατσαβούρα, και την τιμή τη δική σου και του λαού ολόκληρου που σέρνεται καθημερινά σ αυτό το σύγχρονο κολαστήριο, να την υπερασπιστούν αυτοί που ορκίστηκαν να αποτελούν ύψιστο καταφύγιο της προάσπισης των αξιών???

Ποιοι θα το κάνουν αυτό???
Αυτοί που στο έγκλημα του χρηματιστηρίου βρήκαν πτώματα αλλά έκλεισαν πονηρα το μάτι στο δολοφόνο???
Μήπως εκείνοι που έσπευσαν να αποφανθούν πως το κατοχικό δίκαιο που επεβλήθη με τρόπο προδοτικό στη χώρα, είναι απόλυτα συνταγματικό, ενώ την αντισυνταγματικότητά του τη διαπίστωσαν αποκλειστικά και μόνο στις προβλέψεις του που έθιξαν τα αναδρομικά και την τσεπούλα τους???

Κανείς δε θα σε υπερασπιστεί σ αυτή την
ολέθρια πορεία θανάτου, αν δεν αποφασίσεις
να σταματήσεις να σέρνεσαι και να σηκώσεις
την περηφάνεια σου στο μπόι των όρθιων ανθρώπων.

Δεν υπάρχει νόμος να σε υπερασπιστεί…
Δεν υπάρχει δίκαιο να τιμωρήσει τους βιαστές της ζωής σου…
Δεν υπάρχει δικαιοσύνη ικανή και αποφασισμένη να τιμήσει τον όρκο της και την ευθύνη της στο όνομα του Ελληνικού λαού στο οποίο υποτίθεται ότι λαμβάνει αποφάσεις…

Η νομιμότητα στην οποία σε καλούν να προσαρμοστείς, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η αδιαμαρτύρητη υποταγή σου στο συμφέρον της κατοχικής διοίκησης.
Σεβασμός σ αυτή τη νομιμότητα σημαίνει προσωπική ταπείνωση και παράδοση της πατρίδας σου στους εντεταλμένους του εισβολέα.

Αυτή τη νομιμότητα δεν οφείλεις να τη σεβαστείς.
Το Σύνταγμα της χώρας σου σε καλεί να την ανατρέψεις. Το δίκαιο που σε καλούν να σεβαστείς, είναι το δίκαιο των αιχμαλώτων. είναι το δίκαιο που κατοχυρώνει την απόλυτη ασυδοσία των δυνάμεων της κατοχής, μέσα στην ίδια σου τη χώρα, στο ίδιο σου το σπίτι, στην ίδια σου τη ζωή, στα όνειρα των παιδιών σου.

Αυτό που εμφανίζουν ως νομιμότητα, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά η σιωπή του προσκυνημένου.

Οι γενιές των πατεράδων και των παππούδων σου, σου παρέδωσαν πατρίδα γιατί ακριβώς αμφισβήτησαν την νομιμότητα του προσκυνημένου και σήκωσαν ψηλά τη σημαία της πατρίδας σου. Τη σημαία της αξιοπρέπειάς τους.
  

Αυτό ακριβώς οφείλεις να κάνεις κι εσύ…
Οφείλεις να πάρεις στα χέρια σου το νόμο που τσαλαπατούν οι Φιλιππινέζες των αναδρομικών.
Οφείλεις να πάρεις στα χέρια σου την υπόθεση του Εθνικού Συντάγματος που καθημερινά κουρελιάζεται από κείνους που υποκριτικά ορκίστηκαν σ αυτό όταν σε πλάνεψαν γι ακόμη μια φορά και τους παρέδωσες την ψήφο σου.

Ατίμασαν την εμπιστοσύνη σου…
Ατίμασαν την αξιοπρέπειά σου…
Ατίμασαν την πατρίδα σου…
Και επιτέλους πρέπει να πληρώσουν….
Και το τίμημα που θα κληθούν να πληρώσουν,
οφείλεις να είναι βαρύ, παραδειγματικό,
ανελέητο για όλους αυτούς
που όταν μιλούν για νομιμότητα, το κάνουν
για να διασφαλίσουν τη δική τους
προσωπική και πολιτική ασυλία.

Το προχθεσινό διάγγελμα του άβουλου τοποτηρητή της κατοχικής διοίκησης, ήταν ένα διάγγελμα ψεύδους και ντροπής, ένα παραλήρημα αντιστροφής της πραγματικότητας, ένας χείμαρρος μαζικής εξαπάτησης, με τον οποίο σε αποκοιμίζουν χρόνια τώρα για να εξασφαλίσουν την ανοχή σου στο άθλιο έργο που τους ανατέθηκε.


Δεν είναι δυνατόν να συνεχίσεις να ανέχεσαι αυτή την κατάσταση σιωπηλά. Πάρτο απόφαση πως στο μηχανισμό της κατοχικής διοίκησης, δεν έχεις στηρίγματα διατεθειμένα να σε υπερασπιστούν.

Είσαι μόνος αλλά είσαι δυνατός αν αποφασίσεις να σηκωθείς όρθιος και να σταθείς περήφανος απέναντί τους. Νοιώθουν σπουδαίοι όσο παραμένεις σκυμμένος και πρόθυμος να συμβιβαστείς. Τρέμουν την πιθανότητα της αγωνιστικής σου χειραφέτησης.

Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις τον τρόμο τους σε εφιάλτη.
Πάρε το νόμο στα χέρια σου, αν θες να πάρεις πίσω την πατρίδα σου και τη ζωή σου. Δεν είναι απλώς δικαίωμά σου να αντισταθείς. Είναι υποχρέωση σου να εξεγερθείς.

Το ΑΠΑΙΤΕΙ το Σύνταγμα της χώρας. Το Σύνταγμα που απευθύνεται σε πολίτες που αγαπούν την πατρίδα τους, την αξιοπρέπειά τους, τα όνειρα των παιδιών τους, και όχι βεβαίως σε έναν λαό που φιλοδοξεί να πολιτογραφηθεί στον πιο ηλίθιο λαό του πλανήτη.

Πηγή resalto
                         ellinikoforoum






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών