Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Μετά καταιγισμού δηλώσεων και την τρομολαγνεία εν εξελίξει, οδεύομεν…


Με τα τρομοκρατικά χτυπήματα να έχουν πάρει τη μορφή επεισοδίων τηλεοπτικού σήριαλ, φεύγει το 2013 και έρχεται το ’14, φορτωμένο προϋποθέσεις για περισσότερη τρομολαγνεία, περισσότερη πλύση εγκεφάλου στη δημοκρατία των στημένων δημοσκοπήσεων, περισσότερο δούλεμα από τους
έξωθεν εξουσιαστές και τα εγχώρια ανδρείκελα τους, περισσότερο στρίμωγμα και καναλιζάρισμα των λαϊκών ορμών, περισσότερη αφαίμαξη του ήδη εξασθενημένου πολίτη με συνεχόμενα νέα μέτρα, νέους φόρους, μέχρι την τελική καταλήστευση του σπιτιού και της περιουσίας του, μετά την επιτυχημένη αρπαγή του μισθού του, αλλά και του εισοδήματος του γενικότερα.
Τρομοκρατία και δημοσκοπήσεις από τη μία, προκειμένου να σπιλώσουν και να ποδηγετήσουν τα πλήθη, σταυλάρχες και όργανα του μαύρου παρακράτους, προκειμένου να μαντρώσουν με ουφολογίες και…υπερβάσεις της «τραπεζικής δικαιοσύνης»(το άκουσε ο Λουκυ Λουκ αυτό και έβαλε τα γέλια), την αγανακτισμένη λαϊκή οργή από την άλλη.


Με αφορμή το τελευταίο επεισόδιο παρακρατικής τρομολαγνείας με το γάζωμα των τοίχων(κατά παραγγελίας σύμπτωση μόνο) της κατοικίας του Γερμανού πρέσβη, μοναδική αντικειμενική φωνή στο πολιτικό σκηνικό, ανάμεσα στα κροκοδείλια δάκρυα των προδοτών από τη μία και ενός ΣΥΡΙΖΑ που ψάχνει να βρεί τα κομμάτια των συνιστωσών του από την άλλη, αυτή του Μανώλη Γλέζου, πείσμωνα και αμετανόητου ρομαντικού αριστερού.
 

Για συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος έκανε λόγο ο Μανώλης Γλέζος αναφερόμενος στην επίθεση στο σπίτι του  Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η δήλωση
«Στόχος της επίθεσης στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη ήταν η συκοφάντηση του λαϊκού κινήματος. Η επίθεση δεν ωφελεί τον ελληνικό λαό, αλλά όσους θέλουν να τον χαρακτηρίσουν τρομοκράτη για να πάρουν μέτρα εναντίον του».
«Ούτε από την τραγωδία που περνά τον βγάζει, ούτε από την κρίση τον γλυτώνει. Αντίθετα, ωφελεί όσους θέλουν να χαρακτηρίσουν το λαό μας τρομοκράτη για να πάρουν μέτρα εναντίον του».
«Επιδιώκουν να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα που αγωνίζεται να μετατρέψει την αναμφισβήτητη οργή του λαού σε πολιτική πράξη αλλά ταυτόχρονα, «προσπαθούν -άδικα όμως- να τον ξεστρατίσουν από τις πανάρχαιες παραδόσεις μας, όπου «ο πρέσβυς ούτε τύπτεται, ούθ” υβρίζεται»».

Ενώ έχομε τον απερίγραπτα εθελόδουλο πειθήνιο όργανο της Τρόικας υπουργό οικονομικών να δηλώνει ψυχρά και εν μέσω ψύχους ότι δεν μειώνεται ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης, να συμφωνούν με το Μανιάτη, για…επίδομα(άκουσον-άκουσον!)…αιθαλομίχλης. 
–Ε ρε ταλαίπωρε Λουκυ Λουκ…θα σε πεθάνουμε στα γέλια με τη ηλιθιότητα που πλάκωσε σαν νέφος την Ελλάδα.
Φοβούνται οι εγκέφαλοι των οικονομικών να χαμηλώσουν το φόρο στο πετρέλαιο, για να μη μειωθούν οι…υπερεισπράξεις από τις…πωλήσεις πετρελαίου που αγγίζουν το αστρονομικό νούμερο του…μηδέν !


Προλειαίνοντας το έδαφος ταυτόχρονα, για μελλοντική φορολόγηση της

καμινάδας, με το υποκριτικό επίδομα αιθαλομίχλης.
Προκειμένου να βγάλουν τα υποτιθέμενα έξοδα του επιδόματος αιθαλομίχλης, λογικό είναι να τα πληρώσουν οι έπιβαρύνοντες την Αττική ατμόσφαιρα με ρύπους, ταλαίπωροι ξεπαγιασμένοι πολίτες.
Μόνο που οι μεν και οι δε, είναι οι ίδιοι ταλαίπωροι. Που στην προοπτική να πάρουν το επίδομα αιθαλομίχλης, θα κλιθούν να πληρώσουν τον Ιουστινιάνειο «φόρο καμινάδας».
Μαθηματικές εξισώσεις, που μόνο ένας στουρνάρειος εγκέφαλος μπορεί να επιλύσει με την καθοδήγηση των τροικανών υποβολέων του.

Από το παραβάν της Ευρώπης και η απτόητη και αειθαλής Ντόρα, να διαλαλεί από τις ραδιοσυχνότητες της Μελβούρνης, για την προσέλκυση αυστραλών επενδυτών στην Ελλάδα… «Ιδανική χώρα για επενδύσεις η Ελλάδα»! ως η μόνη που έχει δίκιο, αφού την κατάντησαν την Ελλάδα, χώρα της γαλέρας.

Η υπόθεση «καθαρά χέρια» αλα…ελληνικά να συνεχίζει τις δόξες της επι σκηνής για τα εξοπλιστικά, κάνοντας το πόπολο να νοιώθει ηλίθιο μπροστά στην μέγιστη τιμιότητα των πολιτικών, αλλά και την Αδράστεια Νέμεση της «τυφλής» ελληνικής δικαιοσύνης.(Ο Λούκυ δίνει ρέστα στο γέλιο κι εμείς στο κλάμα)…

Ο Σα(χλα)μαράς να δηλώνει ότι οι τρομοκράτες δεν νοιάζονται για την Ελλάδα, που μόνο τελικά αυτός και ο Βαγγέλας σηκώνουν σαν νέοι Άτλαντες στα στιβαρά τους χέρια προσπαθώντας να τη σώσουν δια του θανάτου όλων, ώστε να ελαφρώσει από τα βάρη.
Διαθέτουν «όραμα» τα ανδρείκελα…μόνο που δεν λογαριάζουν τον πέλεκυ του λαού και την ορμή που θα πέσει πάνω στα κεφάλια τους, σαν τις Ερυνίες.
Έρχεται και ο στην κυριολεξία καρεκλοκένταυρος της… «τραπεζικής δικαιοσύνης» Σόιμπλε χρονιάρες μέρες, να φέρει το δωράκι του στα ντόπια ανδρείκελα του με θωπευτικές δηλώσεις, ενθαρύνοντας τις επιδόσεις του Σαχλαμαρά στα γιγάντια άλματα που ισχυρίζεται, ότι το 2014 θα κάνει το γιγάντιο άλμα να βγει από το μνημόνιο.( Την ιατρική περίθαλψη του έρμου του Λούκυ Λουκ με τη ρήξη κοιλίας από τα γέλια, ποιος θα την πληρώσει Άδωνις ;;;)
 «Συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις και η Ευρώπη δεν θα σας απογοητεύσει», το δωράκι του τραπεζοκαρεκλοκένταυρου που λέγαμε…
Συνεχίστε τις εκτελέσεις των συμβολαίων θανάτου που μας υπογράψατε κι εμείς είμαστε εδώ…να παραλάβομε ότι απομείνει και να το κάνομε παράδεισο των τραπεζιτών μας του σιωνιστικού παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.

Στον ίδιο ρυθμό και το άλλο κοράκι της Ευρώπης, ο Χέρμαν φαν Ρόμπεϊ, ο οποίος δηλώνει για να χαρούμε και να πάρομε ανάσα, ότι «το 2014 θα φέρει την ανάπτυξη σε όλη την Ευρώπη»! Αυτός βέβαια βάζει και όρια, μην τον πουν και υπερβολικό. Βγάζοντας τη Σλοβενία και την Κύπρο, εκτός του τραίνου της γενικής Ευρωπαικής ανάπτυξης. Πούνε βρε παιδιά τα χρυσά κουτάλια ;;

Με ένα ΣΥΡΙΖΑ να αδημονεί να παραλάβει τη σκυτάλη της συνέχισης της παγκοσμιοποιημένης ολοκλήρωσης πιστός στο αμερικανικό όνειρο του Τέξας και με τις δηλώσεις καλής πίστης στη γερμανική μπότα, να δηλώνει ως χρονιά ανατροπής  το 2014, για όλη την Ευρώπη όπως λέει, λες και οι ευρωπαίοι θα αντικρίσουν τον Αλέξις και θα τρέξουν ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο, να φέρουν τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία στους λαούς τους και σ εμάς. Αλλά και την αντίστροφη μέτρηση για την έξοδο από τα μνημόνια αναγγέλλει
προσπαθώντας να μας πείσει ότι αγκαλιά με το ευρώ, θα σωθούμε. (Ένα ποτήρι νερό βρε παιδιά γρήγορα στο Λούκυ…κι ένα κουβά για τη Ντόλυ! Προς Θεού τους χάνουμε !)

Όλοι τους, μνημονιακοί, «αντιμνημονιακοί», «συνταγματικά τόξα», «καυτές φαρέτρες», καναλάρχες, εργολάβοι, παπαγάλοι, λαγοί και πέρδικες, βγήκαν για τα κάλαντα του τέλους των μνημονίων το 2014 και της έναρξης της περιόδου της…μεγάαααααααλης ανάπτυξης, που θα μας κάνει όλους να τρώμε με χρυσά κουτάλια. Όλοι, στο δρόμο που χάραξε ο Σημίτης!

Ο Βαγγέλας κραυγάζει. «Χρονιά οριστικής εξόδου από το μνημόνιο το 2014» !
Άσε που την έχει δει πολύ αγρίως από την έπαρση του εγωισμού, της εξουσίας και του καιροσκοπισμού, που τόλμησε να αποταθεί στο Μίκυ Θεοδωράκη, ποιος, αυτός ! Και να τον προτείνει επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ακούοντας τα σχολιανά του από τον Μίκυ.
Ο οποίος χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις κατά του Βαγγέλα, τον χαρακτήρισε «εκπρόσωπο του προσωπικού της υποτέλειας», ενώ αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ του, τόνισε πως «πρόκειται για έναν πολιτικό χώρο «ο οποίος εγκατέλειψε προ πολλού τον ελληνικό λαό τυφλωμένος από πολιτικές φιλοδοξίες». Τα αγόρασε ο Μπένυ μέσω της θρασύτητας που  τον διακρίνει.

Ακόμη και τους Κινέζους έβαλαν να γράψουν στην «κίτρινη βίβλο» που βγάζουν κάθε χρόνο για τη διεθνή οικονομία, για βελτίωση των δεικτών της ελληνικής οικονομίας το 2014.
Ο…αντιστασιακός μπαρουτοκαπνισμένος γεροντάκος της Ηρώδου Αττικού, βγήκε κι αυτός από την ανυπαρξία του, να πει το ποιηματάκι που του έδωσαν… «εθνικό σχέδιο» για την ανασυγκρότηση της χώρας προβλέπει στη μαγική σφαίρα της προεδρίας. Τι να του πεις τώρα κι αυτού…άφησαν τίποτα εθνικό για να υπάρξει και…σχέδιο ;;;


Ο Παπαδημούλης θέλει λέει «μεγάλη και καθαρή νίκη» στις εκλογές, ο δε άγνωστος του ΚΚΕ(Κουτσούμπας λέγεται τελικά), θέλει «Χρονιά ανασύνταξης του εργατικού λαϊκού κινήματος και ισχυροποίησης του ΚΚΕ το 2014»
Τι να λέμε τώρα, καθένας με τον πόνο του. Ο ένας…μεγάλη νίκη με εκ διαμέτρου αντίθετες μεταξύ τους συνιστώσες, να εκφράζουν από διάλυση του κράτους μέχρι έξοδο από το ευρώ(όλοι οι καλοί χωράνε), ο δε κλασικός αριστερός να θέλει ανασυντάξεις…λαϊκών κινημάτων…ρε που πέσαμε χρονιάρες μέρες !!! Πού βρίσκεται κάθε μέρα και ώρα που εκεί στο κολαστήριο «η βουλή», κατακρεουργείται κάθε έννοια δημοκρατίας, να οργανώσει ένα λαϊκό κίνημα και να εκφράσει ως όφειλε την αναβράζουσα λαϊκή οργή ;
Που τελικά όπως όλα δείχνουν, θα τους αφήσει όλους πίσω να ψάχνουν τα κομμάτια τους, όταν νομοτελειακά έρθει η ώρα να ξεσπάσει από μόνη της.
Και τότε, κάθε κατεργάρης στον πάγκο του όπως συνηθίζει να λέει ο λαός.

Όλοι και όλα, καλοκουρδιαμένοι στην ίδια «Μεγάλη Ιδέα». Της αποβλάκωσης, παραπλάνησης, ηλιθιοποίησης του λαού και της αποσώβισης του αναμενόμενου λαικού ξεσπάσματος. Το καναλιζάρισμα της μεγάλης λαικής οργής και της αποτροπής, καθυστέρησης του μοιραίου, μέχρι να οργανώσουν ως επιθυμούν το δολοφονικό τους στρατόπεδο και τα κομματικά τους αναχώματα, με τους δήθεν διαφωνούντες αντάρτες των διαφόρων «κινημάτων» και «κινήσεων», ώστε να στρώσουν το χαλί της ομαλής διαδοχής της καταρέουσας κυβέρνησης με ένα «καθως πρέπει» και στα μέτρα των αφεντάδων τους διάδοχο σχήμα «δημοκρατικό» ανδρείκελο, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η καταλήστευση και ο εθνομηδενισμός.

Και επι της ταμπακιέρας, ουδείς !
Και ταμπακιέρα στην προκειμένη περίπτωση, δεν μπορεί να είναι άλλο από τη ίδια τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την ελευθερία της χώρας και του λαού από τα δεσμά της αμερικανοσιωνιστικής λαίλαπας και του Δ’ Ράιχ, την αξιοπρέπεια του πολίτη και του έθνους και την πιστή τήρηση των άρθρων του καταπατημένου Συντάγματος.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών