Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Κι όμως, οι σταυροφόροι του καπιταλισμού, ήταν «αριστεροί»

Κατέβασε τις κουρτίνες άλλη μια πράξη του θεατρικού έργου που εξελίσσεται στον μπερντέ της γνωστής πλατείας. Μπήκαν πάλι μέσα τα κεφάλια και έμεινε να αιωρείται στον αέρα η βρωμιά και η δυσοσμία της κοροϊδίας και των δοσμένων ρόλων ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος.

Με κάποιους που επιεικώς χαρακτηρίζονται αλήτες, να κονταρομαχούν, ποιος θα τεθεί πρώτος κάτω από τις εντολές των επικυρίαρχων του πλανήτη, στο ξεπούλημα της χώρας και ενός λαού που υποτίθεται ότι υπηρετούν.
Έπεσε η αυλαία της περίφημης πρότασης μομφής προς την κατοχική κυβέρνηση, από την αριστερή όπως ηδονίζεται να αποκαλείται αξιωματική αντιπολίτευση, που δεν χάνει ευκαιρία να τρέχει στην έδρα του διεθνούς καπιταλισμού, να αναζητά την ευλογία και το προμοτάρισμα για το κυβερνητικό σχήμα.

Έτσι λοιπόν, είδαμε το νεόκοπο αρχηγό της κατοχικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, να διαλαλεί σε όλους τους τόνους από το Ώστιν του Τέξας κατά την τελευταία του επίσκεψη στη mama America, ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει έξω από τη Ευρώπη και το ευρώ, δίνοντας τα διαπιστευτήρια του καλού πρέσβη του διεθνιστικού κεφαλαίου των εβραικών τραπεζών στην αποικία Ελλάς και κατ ευθείαν να έρχεται και να καταθέτει πρόταση μομφής, προς τους νυν εκπροσώπους της νέας τάξης, στο γνωστό  μπερντέ του βαυαρικού κτηρίου τη σύγχρονη γκεστάπο.

Βάζοντας το θυλικό Νίκο Κωνσταντόπουλο τη Ζωή, να βγάζει στη ντουντούκα, τον απίθανο «αριστερό αντιμνημονιακό» ισχυρισμό
«Εμείς θα διαχειριστούμε καλύτερα το μνημόνιο».
Και γέλασε κάθε πικραμένος αριστερός ιδεολόγος, ψάχνοντας να βρεί, τι το αντιμνημονιακό περιέχει ο συγκεκριμένος στόχος.
Ένας ισχυρισμός, που μας γυρίζει στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ο Αντόνιο Σα(χλ)αμαρας, αντιπολίτευση ακόμα, με τον ίδιο ακριβώς ισχυρισμό έκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και ευθύς αναφώνησε «θα τηρήσομε στο ακέραιο τις υπογραφές και τις υποχρεώσεις που έχομε αναλάβει ως χώρα».

Ο Σαχλαμάρας ήταν τότε αριστερός και δεν το ήξερε, ή η δήθεν αριστερά έβγαλε τη μάσκα και μας λέει ξετσίπωτα ότι δεν είναι παρά ένας νέος άρπαγας της ψήφου των ανοήτων και άξιος συνεχιστής της τραπεζικής κατοχής των μνημονίων, του εθνομηδενισμού κι της εξαθλίωσης ;
Ας θυμηθούμε μόνο, την τακτική των διεθνών επικυρίαρχων, εκεί που αποτύγχαναν ή τελείωναν τα δεξιά καθεστώτα την καπιταλιστική τους δράση, ανέβαζαν στην εξουσία σοσιαλιστικά, που πέρναγαν αναίμακτα, όσα αντιλαικά μέτρα και ρυθμίσεις δεν θα μπορούσαν ποτέ δεξιές κυβερνήσεις να περάσουν.
Και εδώ δεν έχομε βέβαια ένα σοσιαλιστικό κόμμα, ούτε αριστερό που επιμένει να αυτοπροσδιορίζεται, αλλά ένα αχταρμά συνιστωσών, από τη μια άκρη ως την άλλη.
Με κυρίαρχα ιδεολογήματα, την κουρελοποίηση της σημαίας, την ανυπαρξία συνόρων, την υπεράσπιση των επιβουλευτών γειτόνων πάνω στη Μακεδονία μας και την ισοπέδωση ιστορίας, θεσμών και παράδοσης. Με τα ανεκδιήγητα ανθρωποειδή τύπου Τατσόπουλου, Μιχελογιαννάκη, Δούρου, Διβάνη, κλπ…κλπ.

Και κυρίαρχα συνθήματα, τα εισαγώμενα στερεότυπα της νέας τάξης και της ατοπίας της παγκοσμιοποίησης. Κάτω από το γενικό σύνθημα «UNITY IN DIVERSITY».
Και επιμένουν να αυτοπροσδιορίζονται αριστερά. Με διεθνιστικές όμως ιδεολογικές ρίζες.
Όχι βέβαια του διεθνισμού του προλεταριάτου, αλλά του στυγνού αυτοκρατορικού διεθνισμού που σήμερα κάνει την εμφάνιση του με τη μορφή του αμερικανοσιονιστικού διεθνούς κεφαλαίου και του Δ’ Ραιχ.
Και βέβαια σαφώς δεν ακουμπάνε τον αριστερισμό, αφού η Α’ Διεθνής, διακύρηξε το διεθνισμό του εργατικού κινήματος, αναγνωρίζοντας ακέραιο το δικαίωμα της δημιουργίας κρατών, των ιδιαιτεροτήτων του κάθε πληθυσμού και της αλληλεγγύης των λαών για δημοκρατία και ελευθερία, εντός των δικών τους συνόρων.
Όπως και ξεκάθαρα είχε πολεμήσει ο Μάρξ την εισαγωγή ξένων εργατών, χαρακτηρίζοντας την όπλο του κεφαλαίου, για την άλωση και τη διάλυση των εργατικών κεκτημένων δικαιωμάτων.

Ακολούθησαν και τα…απίθανα του Δραγασάκη, που μόνο σε κατοχική βουλά θα μπορούσαν να ακστομιστούν, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τη λαική βούληση και ζητώντας την εξουσία από τα νυν ανδρείκελα.
«Εμείς μπορούμε να αναστήσουμε το Ευρωπαϊκό όραμα, αρκεί να μας δώσετε την εξουσία»!!! συνεχίζοντας ακάθεκτα αριστερά…
«Το Ευρωπαϊκό όραμα κινδυνεύει να γίνει εφιάλτης»

Εφιάλτης ήταν πάντα το «ευρωπαϊκό όραμα» και την υλοποίηση αυτού του εφιάλτη την εμφάνιζαν σαν υλοποίηση του ονείρου, ιδιαίτερα επί σημιτισμού: «Θα τρώμε με χρυσά κουτάλια»… 
ΤΩΡΑ, ο Δραγασάκης επανέρχεται στα ίδια «εκσυγχρονιστικά αξιώματα»: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναστήσει το όνειρο, δηλαδή θα «αναστήσει» τον εφιάλτη με νέα όνειρα…

Και ο Λαφαζάνης τι πράττει; Δίνει άλλοθι στην ανάσταση του ΕΦΙΑΛΤΗ;;;

ΟΛΗ αυτή η κορύφωση της εικονικής κοινοβουλευτικής σύγκρουσης, σε συνδυασμό με τα πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, τα πραγματικά ρόπαλα (ΜΑΤ), αλλά και τα λεκτικά ρόπαλα, καθώς και οι θεατρινίστικες απειλές του Παναγούλη, δημιουργούν πολλά ερωτηματικά: 
Μήπως οι Αμερικανοί έχουν αποφασίσει, ΤΩΡΑ, την απόσυρση αυτής της κυβέρνησης και τη δημιουργία νέων τεράτων;

Μήπως πίσω από όλο αυτό το θέατρο κρύβεται η ενδο-ιμπεριαλιστική σύγκρουση των νεοταξικών κακούργων του 4ου Ράιχ: ΗΠΑ-Γερμανίας; 

Μήπως η πρόταση μομφής είναι ενταγμένη σ’ αυτό το πλαίσιο της σύγκρουσης των νέων αποικιοκρατών;

Μήπως είναι η αφετηρία «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» μεταξύ των δύο κακουργιών;

Πώς «εμπνεύστηκε» ο Τσίπρας την πρόταση μομφής, αμέσως με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ και τη στηρίζει με τα «επιχειρήματα» του ΔΝΤ;
ΕΔΩ έχουν γίνει σημεία και τέρατα και ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδιδε απλώς ανακοινώσεις…

ΕΔΩ έγιναν επιστρατεύσεις ΑΠΕΓΙΩΝ, επιβολή στρατιωτικών νόμων σε περιοχές, το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΟ κλείσιμο της ΕΡΤ, δολοφονικές προβοκάτσιες, καθημερινά «αποφασίζουμε και διατάζουμε», καταβαράθρωση του Συντάγματος επί μονίμου βάσεως, πράξεις ακραίας καταλήστευσης του ελληνικού λαού και φρενοβλαβούς αποδόμησης της ελληνικής κοινωνίας, ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ Εσχάτης Προδοσίας από τη δωσίλογη κυβέρνηση,ΚΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από τις καταναλωτικές εκλογικές καταγγελίες δεν κουνούσε το δακτυλάκι του: Ούτε ΕΝΤΟΣ της κατοχικής Βουλής (εδώ τη νομιμοποιούσε), ούτε ΕΚΤΟΣ βουλής (το κυριότερο).

Τι έγινε ξαφνικά, μετά το ταξίδι του Τσίπρα στις ΗΠΑ, και ο ΣΥΡΙΖΑ «αγρίεψε»; Ήρθε η επιφοίτηση από το μεγάλο Θεό της Νέας Τάξης, τις ΗΠΑ;
Αυτά τα «συνωμοσιολογικά» ερωτήματα γεννά η πολιτική κατάσταση και το θέατρο που παίζεται… 
Ο λαός και η χώρα, ΔΕΝ έχει ανάγκη από νέους διαχειριστές των μνημονίων και της εξαθλίωσης του.
Δεν τον ενδιαφέρει ποιος θα διαχειριστεί καλύτερα την τρόικα, αλλά ποιος θα πεί το μεγάλο ΟΧΙ σε όλα αυτά που τον στέλνουν στην άβυσο και το σκοτάδι.
Και όποιος επιμένει ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να επιζήσει εκτός ευρωπαικού συστήματος και του Δ’ Ραιχ, δεν είναι ούτε δεξιός, ούτε αριστερός, ούτε κεντρώος.
Είναι απλά και μόνο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ !
Και επικίνδυνος για τον ίδιο και τη χώρα.

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, προχώρησαν και στο ανεκδιήγητο εκείνο υποκριτικό και θεατρινίστικο κάλεσμα του λαού έξω από τη βουλή, την ώρα της ψηφοφορίας για την στήριξη της κατοχικής κυβέρνησης με τη μομφή της ντροπής.
Αν θέλετε να αυτοπροσδιορίζεστε κύριοι της κατοχικής αξιωματικής
αντιπολίτευσης «αριστεροί», θυμηθείτε μόνο ετούτο.

Οι αγώνες για ανατροπή, ανεξαρτησία και δημοκρατία, ΔΕΝ γίνονται εντός των γραφείων της γκεστάπο, εντός του Κολοσσαίου του διεθνούς επεκτατικού τραπεζικού ολοκληρωτισμού.
Οι αγώνες, δίνονται εκεί έξω. Στους δρόμους και τις πλατείες, μαζί με το λαό που καλείς σε συγκέντρωση.
Εκεί, μαζί με αυτόν και έξω από το άντρο της προδοσίας και της διαφθοράς καλείσαι να δώσεις τον αληθινό ανένδοτο αγώνα. Αποποιούμενος τη θαλπωρή των κοινοβουλευτικών αργυρίων.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ.
Κάθε άλλη πρακτική δεν είναι τίποτα άλλο από θετατρινισμός, κοροιδία, ένας ακόμα ξύλινος πολιτικός λόγος και μια δοσίλογη συνδιαλλαγή με την κυβερνητική χούντα του διεθνούς σιονισμού και του Δ’ Ραιχ.

Όμως το πραγματικό κάλεσμα, ΟΥΤΕ το τολμήσατε, ΟΥΤΕ ποτέ το θελήσατε. Απλά άλλο ένα πυροτέχνημα πετάξατε στο ζαλισμένο από τις προδοσίες σας αυριανό δούλο των αφεντικών σας.
Ένα κόμμα του 26%, αν ήθελε θα μπορούσε άνετα να μαζέψει με ολιγοήμερη προετοιμασία, δεκάδες χιλιάδων λαού να πω εκατοντάδων, ειδικά στη δεδομένη δίψα του λαού για απαλλαγή από την κατοχική κυβέρνηση και τη λαιμητόμο που έχει αρχίσει να πέφτει ακάθεκτη πάνω από το κεφάλι του.
ΟΜΩΣ…από τη μια έχει πάρει χαμπάρι τον κίβδηλο αριστερισμό σας και τον ψεύτικο αντιμνημονιακό σας λόγο και από την άλλη…
Με περισσή προσοχή και φροντίδα, φέρατε στην πλατεία ένα μέρος του στενού πυρήνα των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ, έτσι….για τις ανάγκες της παράστασης.
Οι κομπάρσοι έπρεπε να είναι λίγοι, μη τυχόν και ξεθαρέψει το πόπολο, ξεχυθεί ανεξέλεγκτο στους δρόμους και τρομάξει το κατοχικό καθεστώς που υπηρετείτε.
Με αποτέλεσμα, αντι για παλαικό ξεσηκωμό, να δημιουργήσετε μια καρικατούρα συγκέντρωσης 4-5 χιλιάδων ελεγχόμενων και να δώσετε τον αέρα στον Σαχλαμάρα να σας τη βγεί σε νεοκουτσαβάκικο στυλ μαζί με τους παρατρεχάμενους σύγχρονους σουμπερίτες και γερμανοτσολιάδες του.


Άλλα λοιπόν τα μάτια του λαγού κι άλλα της κουκουβάγιας
Όπως άλλο αριστερά και άλλο αυτοκρατορικά διεθνιστικά.





Βυζαντινός Αντίλαλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών