Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Ανάδοχοι και υποτελείς, επαναφέρουν το Ισλάμ κατά ηγεμονική απαίτηση της Τουρκίας.

Ωσαν η χώρα να βρισκόταν κάτω από ισλαμική κατοχή, 180 χρόνια μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό, έρχεται κάτω από τις ηλίθιες και προδοτικές δηλώσεις των ανδρικέλων της κατοχικής βουλής περί «σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», να κάνει πραγματικότητα την απαίτηση της Τουρκίας για την ανέγερση τεμένους στην πρωτεύουσα εν αρχή.

Γιατί είναι σαφές, μην ξεγελιόμαστε, ότι στην ίδια ακριβώς υποτελή λογική, θα ανεγερθούν παρόμοια τζαμιά, σε όποιο μέρος της Ελλάδας ανακαλύπτονται μουσουλμανικές μειονότητες.
Αυτό λέει η κοινή λογική όταν μια χώρα κυβερνάται από υποτελείς εντολοδόχους της παγκόσμιας σέχτας και του εθνομηδενισμού.

Πρώτα μας πετάνε από το παράθυρο και από τους φράχτες μερικά εκατομμύρια λαθρομετανάστες.
Μετά, απαιτούν τη δημιουργία τεμένους-ων.
Αύριο, θα απαιτήσουν δικαίωμα αυτονομίας σε περιοχές με δημογραφικό πρόβλημα.
Και στο απώτερο μέλλον, όταν όλα θα έχουν ισοπεδωθεί, θα φτιάξουν για το θεαθήναι και ένα μεταναστευτικό νόμο, έτσι…για να υπάρχει κι αυτός.

Οι κατοχικοί καταπατητές της  βουλής, με την δοσίλογη και υποκριτική δικαιολογία του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μετατρέπουν τη χώρα σε παράδεισο της ουτοπίας του πολυπολιτισμού, χωματερή της Ευρώπης από τα σκουπίδια των αποτελεσμάτων της ιμπεριαλιστικής λαίλαπας αυτών που επέβαλαν τη φτώχεια και την εξαθλίωση, τη μαζική μετανάστευση, αλλά και τη μεταφορά μέσω αυτής, των ταγμάτων ισλαμοφασιστών, δούρειους ίππους στα θεμέλια των προγραμμένων για αφανισμό εθνικών κρατών.
Το άσχημο και απογοητευτικό, είναι ότι κοντά στην δεδομένη υποτέλεια των πολιτικών, έρχονται τσούρμα χρήσιμων ηλιθίων, διαποτισμένων με τις επιδοτήσεις της νεοταξικής «αντιφα» στρεβλά εννοούμενης αλληλεγγύης,
να συνοδοιπωρεί αποδομητικά στα σχέδια του επεκτατικού φαινομένου της παγκοσμιοποίησης και της ουτοπικής ομογενοποίησης των λαών και των πολιτισμών, στο δικαίωμα της αδελφικής δουλοποίησης όλων σε ένα κοινό χώρο, χωρίς πατρίδα, παράδοση, ιδιαιτερότητες πολιτισμικής κουλτούρας.
Να το θέσομε πιο απλά ??
Τι μας έδωσαν αυτοί σαν χώρες, για να τους δώσουμε εμείς και με δικά μας έξοδα σε μια περίοδο εξαθλιωτικής λιτότητας και πείνας του λαού, όταν οι αυτόχειρες από απόγνωση αυξάνουν γεωμετρικά κάθε μέρα, τεμένη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ?
Από πού περίσσεψαν αυτά και δεν τα καρπώθηκε ο ετοιμοθάνατος ιθαγενής ?

                                                           Εκ του ιστολογίου


Μετά από πέντε άγονους διαγωνισμούς το τέμενος στο Βοτανικό φαίνεται πως θα ανεγερθεί τελικά καθώς το έργο κατοχυρώθηκε στην κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελείται από την

J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου)
ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη),
ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και
ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη).

(Έτσι, απλά να θυμόμαστε ποιοι πλουτίζουν από τη δική μας πείνα και από την αποδόμιση της χώρας, ποιοι αναλαμβάνουν σήμερα το ρόλο των μαυραγοριτών και των εργολάβων της κατοχικής κυβέρνησης και των κατοχικών στο σύνολο τους κομμάτων.)

"Η κατασκευή του τζαμιού συνάδει με την πολιτική μιας χώρας που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα" δήλωσε όταν είχε αποφασίσει να κτίσει το τζαμί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.(ο γνωστός Σα-χλα-μαράς)

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Έτσι για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση της Αθήνας και την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους το 1830, στο ιερό έδαφος της Αθήνας, θα αποκτήσει ισλαμικό τέμενος...

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι για ένα τόσο χαμηλού προϋπολογισμού έργο, μετέχουν τέτοιοι κολοσσοί για τα ελληνικά δεδομένα.
Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται μόλις στα 946.000 ευρώ, με τον ανάδοχο να προσφέρει έκπτωση 7%, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.
Είναι μία σαφής ένδειξη ότι υπάρχει έντονο οικονομικό παρασκήνιο τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, αλλά και την Τουρκία που είχαν αναγάγει σε μείζον ζήτημα την ανέγερση του τζαμιού στην Αθήνα.

Δηλαδή σίγουρα υπάρχουν σημαντικά ανταποδοτικά οφέλη για τους τελικούς αναδόχους.
Αυτό είναι το επιχειρηματικό/οικονομικό μέρος της συμφωνίας.
Χαρακτηριστική εικόνα έξω απο την Ακαδημία. Κάποιοι τον επέλεξαν, κάποιοι το ανέχτηκαν.
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίος ο τόπος. Η Μπανανία, στις δόξες της.
Στο πολιτικό/εθνικό μέρος, το ότι κατακυρώθηκε το έργο αποτελεί ήττα για τις εθνικές δυνάμεις σε μία περίοδο που ο εθνικισμός βάλλεται πανταχόθεν.
Αυτό που μέχρι και πριν από κάποια  χρόνια θα φάνταζε ως είδηση πρωταπριλιάς αποτελεί δυστυχώς πραγματικότητα συναποτέλεσμα από τις δεκάδες επιπτώσεις της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης που πλήττει τη χώρα, υπο την ανοχή όλων των κυβερνήσεων αλλά και την ενθάρρυνση πολλών κομμάτων, που επιχαίρουν με τη δημιουργηθείσα αυτή κατάσταση.

Η δημιουργία του τεμένους, που συνιστά ουσιαστικά μια ακόμη ήττα της Ελλάδας απέναντι στο κύμα της παγκοσμιοποίησης και του σχεδίου της κατευθυνόμενης λαθρομετανάστευσης δεν έχει να κάνει μόνο με τον αριθμό των λαθρομεταναστών ισλαμιστών αλλά και με την απαίτηση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν, ο οποίος είχε ζητήσει μετ΄επιτάσεως την ανέγερσή του.


Στελέχη του υπουργείου Υποδομών εκτιμούν ότι οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από την ανεξάρτητη Αρχή συμβάσεων και το ελεγκτικό συνέδριο.

Μοναδική ελπίδα για τη ματαίωση της ανέγερσης το ΣτΕ καθώς κάτοικοι  Βοτανικού έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας να ακυρωθεί το έργο.
Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στο ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο στα τέλη Ιανουαρίου.

Το τέμενος θα κατασκευαστεί σε χώρο 17 στρεμμάτων στον Βοτανικό, στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού. Θα έχει συνολική επιφάνεια 600 τμ, θα αποτελείται από δύο χώρους προσευχής και δεν θα διαθέτει μιναρέ.
Γύρω του, θα υπάρχουν οι κλασικοί χώροι  πρασίνου, καθώς και υποστηρικτικοί χώροι γραφείων και υγιεινής, ενώ στη χρήση γης στην περιοχή δεν προβλέπεται κατασκευή κατοικιών.




Εισαγωγή Βυζαντινός Αντίλαλος
Φωτογραφικό υλικό keritisriver





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών