Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! Διπλή δολοφονία συνεχίζει τον κύκλο του αίματος και το δρόμο του χάους.

Η γραμμή του αίματος απ ότι φαίνεται, δεν έχει τελειωμό.
Η πορεία στην οποία οδηγείται με μαθηματικά μαφιόζικο τρόπο η χώρα, είναι προδιαγεγραμμένη, με την ανθρώπινη ζωή στα αναλώσιμα.
Το παιχνίδι χοντραίνει όσο το ρέκβιεμ φτάνει στα τελευταία καρέ.
Με το στανιό πιά, οδηγούμαστε στο αίμα και σε εμφυλιοπολεμικά σενάρια, με μόνο σκοπό τον πλήρη εθνομηδενισμό και την απόλυτη επικράτηση των διεθών αρπακτικών, ελέω των ντόπιων δουλικών αυλοκολάκων, με κάθε τίμημα, προκειμένου να μεταβληθεί η χώρα σε καμένη γη, στα χνάρια του Ιράκ, της Λιβύης, της Γιουγκοσλαβίας.
Είναι η εποχή που απαιτείται πέρα και πάνω απ όλα, η αφύπνηση και η ενότητα του δοκιμαζόμενου λαού.
Τα σημερινό τρομοκρατικό κτύπημα του παρακράτους με την αφαίρεση της ζωής δυο ανθρώπων και το σοβαρό τραυματισμό άλλου ενός, δείχνει ξεκάθαρα το δρόμο που έχουν ανοίξει για μας και τη χώρα.
Πήραμε δημοσιεύματα πρόσφατα από πολλές πηγές για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εξαγωγή συμπερασμάτων.
Για το ίδιο το φαινόμενο, θα γράψομε σε επόμενο άρθρο, όταν η σκόνη της δημοσιότητας κατακαθίσει και θα έχει περάσει η σύγχυση.


 2 νεκροί, 1 τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής γράφει η news247
Σενάρια τρομοκρατικής επίθεσης - Βίντεο του χτυπήματος στα χέρια της αστυνομίας από το sky
Το χρονικό της δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Βίντεο και φωτογραφίες από  enikos
 Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, που αντλεί την έμπνευσή της απ΄το ναζισμό, αναφέρει το πρακτορείο Associated Ρress, σημειώνοντας ότι οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για χτύπημα προερχόμενο από τρομοκρατική οργάνωση.


Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Ηρακλείου. Ένας τραυματίας. Η Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες 
Εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δύο άνδρες, μέλη του κόμματος, έπεσαν νεκροί από τα πυρά δραστών. Ένας ακόμη μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Γεννηματάς".
Δύο νεαροί άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή. Περισσότερες από 10 σφαίρες έχουν εντοπιστεί.
Το ένα από τα δύο θύματα, 20 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο, 26 ετών, κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο "Αγία Όλγα".
Ο ένας από τους δύο νεκρούς έφερε τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος από μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.
Τα ονόματα των νεκρών, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, αργότερα το βράδυ της Παρασκευής. Πρόκειται για τους Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη.
Μιλώντας στο Star λίγα λεπτά μετά την επίθεση, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε πως οι δύο νεκροί ήταν μέλη του κόμματος, ενώ τα γραφεία ήταν ανοιχτά της στιγμή της επίθεσης.


Πηγή news247

Σενάρια τρομοκρατικής επίθεσης - Βίντεο του χτυπήματος στα χέρια της αστυνομίας

Στο σενάριο της τρομοκρατικής επίθεσης, και όχι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, κλίνουν πλέον οι αρχές, οι οποίες έχουν βίντεο από την ώρα της αιματηρής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο με δύο νεκρούς, το Μανώλη Καπελώνη 20 ετών (φωτό 1) και το Γιώργο Φουντούλη 23 (φωτό 2). Το βίντεο προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπάρχει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Τις έρευνες έχει αναλάβει πλέον η αντιτρομοκρατική.

Ο τραυματίας είναι ο 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, που δίνει μάχη για τη ζωή στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Φέρει διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο, και κατά τη διάρκεια της εγχείρισης, οι χειρουργοί αφαίρεσαν από το Γέροντα, πατέρα δυο παιδιών, σφαίρα από τη σπλήνα. "Είναι παρα πολύ κρίσιμη η κατάστασή του δίνει μια μεγάλη μάχη να τού ευχηθούμε να τα καταφέρει" σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.
Οι αρχές κάνουν λόγο για επαγγελματικό - οργανωμένο χτύπημα, ενδεχομένως ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στις 17 Σεπτεμβρίου. Στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης βρέθηκαν τουλάχιστον 15 κάλυκες από ένα ή δυο όπλα 9 χιλιοστών (εκτιμάται ότι πιθανόν να πρόκειται για πυροβόλο όπλο mp5 - τελευταία φωτό), με τους δράστες να είχαν αποκλειστικό σκοπό να σκοτώσουν, ενώ πιστεύεται ότι υπήρχε και ομάδα υποστήριξης.


Το εγκληματικό χτύπημα σημειώθηκε στις 7.20 το βράδυ στο Νέο Ηράκλειο. Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μαύρου χρώματος μεγάλου κυβισμού άνοιξαν πυρ από πολύ κοντινή απόσταση ομάδα ανδρών έξω από τα γραφεία της ΧΑ στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Ηρακλείου 426.

Μια μοτοσικλέτα ίδιας μάρκας με αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονική επίθεση βρέθηκε τρία στενά από το σημείο του χτυπήματος, στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου, και είναι κλεμμένη, ενώ μια δεύτερη εντοπίστηκε στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δυο θύματα 23 ετών, σκοτώθηκε επί τόπου, ενώ ο δεύτερος 21 ετών εξέπνευσε πριν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής, που αντλεί την έμπνευσή της απ΄το ναζισμό, αναφέρει το πρακτορείο Associated Ρress, σημειώνοντας ότι οι αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για χτύπημα προερχόμενο από τρομοκρατική οργάνωση.

Πηγή:
 skai

Δύο νεκροί έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο
Αιματηρό επεισόδιο με δύο νεκρούς και έναν τραυματία, σημειώθηκε, περίπου στις 7:20 το απόγευμα της Παρασκευής, στη λεωφόρο Ηρακλείου, έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στο Νέο Ηράκλειο.
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε, περίπου στις 7:20 το απόγευμα της Παρασκευής, στη λεωφόρο Ηρακλείου, κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Δύο άτομα έπεσαν νεκρά από πυροβολισμούς, ενώ ένα άλλο τραυματίστηκε.
Οι πληροφορίες συγκλίνουν πως οι νεκροί είναι μέλη της Χρυσής Αυγής. Το συμβάν σημειώθηκε στη γωνία της Αγ. Κωνσταντίνου και λ. Ηρακλείου 426. Αξίζει να σημειωθεί πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται επί του αρ. 420 της λ. Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, φορώντας κράνη, πυροβόλησαν κατά μίας ομάδας 8-10 ατόμων που βρισκόταν εκεί. Στη συνέχεια τα δύο άτομα εξαφανίστηκαν.
Επί τόπου έσπευσαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή.


Πηγή efsyn

Το χρονικό της δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής-Βίντεο και φωτογραφίες

Στις 19:20 το απόγευμα της Παρασκευής άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη λεωφόρο Ηρακλείου 426, στο Νέο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο νεαροί, ηλικίας 20 και 26 ετών, και να τραυματιστεί άλλος ένας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή υψηλού κυβισμού σταμάτησαν 30 μέτρα μακριά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στην απέναντι πλευρά, κατέβηκαν από τη μηχανή, πέρασαν το δρόμο, στάθηκαν ακριβώς έξω από τα γραφεία όπου βρίσκονταν τα τρία άτομα και τα πυροβόλησαν εν ψυχρώ. Οι δράστες κρατούσαν όπλο 9 χιλιοστών.
Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα τραυματίστηκαν θανάσιμα, ενώ ακόμη ένα άτομο, 23 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό "Γεώργιος Γεννηματάς", σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύματα στη σπλήνα και τον θώρακα.
Οι δύο νεκροί δέχθηκαν από μία σφαίρα στο κεφάλι, ενώ ο ένας από τους δύο πυροβολήθηκε και στο στομάχι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA.
Στη συνέχεια οι δράστες, που φορούσαν μαύρα ρούχα και φορούσαν κράνη, πέρασαν απέναντι όπου είχαν αφήσει τη μηχανή και εξαφανίστηκαν με τις αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Στο σημείο βρέθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, η κόρη του γενικού γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, ενώ στο σημείο της επίθεσης συγκεντρώθηκαν και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πινακίδα της μηχανής είναι πιθανόν πλαστή και εξετάζεται το ενδεχόμενο να είναι κλεμμένη η μηχανή. 
Από κάμερες της Αττικής Οδού, στα διόδια, οι αστυνομικοί προσπαθούν να δουν ο,τιδήποτε το οποίο θα τους οδηγήσει στα ίχνη των δραστών.

Πηγή enikos




21:12
Το συμβάν
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων με στρατιωτικό όπλο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή.Το ένα από τα δύο θύματα, 20 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο, 23 ετών, κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”.Ο ένας από τους δύο νεκρούς έφερε τραύμα από μία σφαίρα στο κεφάλι και ο δεύτερος μία σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.Το τρίτο άτομο μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένο στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμπερές τραύμα στον θώρακα
21:18
Μέλη της ομάδας περιφρούρησης τα θύματα της επίθεσης
Η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου Ουρανία, δήλωσε ότι κάθε Παρασκευή γινόταν εκδήλωση και τα τρία θύματα ήταν μέλη της ομάδας περιφρούρησης. Δήλωσε επίσης, ότι λόγω της εκδήλωσης είχαν στείλει εξώδικο στην αστυνομία ζητώντας προστασία, αλλά δεν εστάλησαν αστυνομικές δυνάμεις.
21:18
Πολιτική χροιά δίνει ο Δένδιας
«Οι δολοφόνοι, όποιοι και να είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ενωμένη ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες», ήταν η δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης, δίνοντας ξεκάθαρα πολιτική χροιά στην υπόθεση.
21:20
Αναφορές ξένων ΜΜΕ στο περιστατικό στο Ν. Ηράκλειο
Δύο άνδρες πυροβολήθηκαν έξω από τα γραφεία του «εμπνευσμένου από τους Ναζί» κόμματος της Χρυσής Αυγής και θεωρούνται νεκροί, αναφέρει το Associated Press.
Σε τηλεγράφημά του, το πρακτορείο Reuters κάνει λόγο για «τουλάχιστον δύο νεκρούς», επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
Το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι η επίθεση λαμβάνει χώρα εν μέσω «κυβερνητικής επέμβασης» σε βάρος του κόμματος, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τον Σεπτέμβριο από μέλος της Χρυσής Αυγής.
21:23
Κάλυκες 9 χιλιοστών βρέθηκαν στο σημείο της διπλής εκτέλεσης στο Νέο Ηράκλειο
“Δείχνουν” εννιάρι πιστόλι ή υποπολυβόλο (ούζι ή σκόρπιον), λέει το Μega
21:28
Περίπου 15 κάλυκες έχουν περισυλλεγεί από τον τόπο της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο

Με όπλο των 9 χιλιοστών πυροβολήθηκαν τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομία που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τον τόπο του εγκλήματος έχουν περισυλλεγεί περίπου 15 κάλυκες, οι οποίες θα μεταφερθούν για βαλιστική έρευνα στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες που φορούσαν κράνη σταμάτησαν τη μοτοσικλέτα λίγο πιο πάνω από τα γραφεία της ΧΑ, τα οποία βρίσκονται σε όροφο, ενώ στο ισόγειο του κτιρίου υπάρχει καφετέρια, μπροστά στην οποία στέκονταν οι τρεις νεαροί. Οι δράστες τους πλησίασαν και τους πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση και στη συνέχεια έτρεξαν στη μοτοσικλέτα με την οποία εξαφανίστηκαν.
Η μοτοσικλέτα που βρέθηκε πριν από λίγο στην οδό Αυξεντίου, δεν έχει διευκρινισθεί αν είναι αυτή των δραστών.
Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπήρχε ομάδα υποστήριξης των δραστών.
Σημειώνεται ότι την υπόθεση ανέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
21:28
Σύμφωνα με διαρροές από ΕΛΑΣ και Χ.Α. υπάρχει βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης
21:40
Μπορεί να τη «γλιτώσει» ο βαριά τραυματίας
Ο τραυματίας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη και σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον γιατρό που τον παρέλαβε ότι «καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε», γράφει το vima.gr που έχει και αναλυτική περιγραφή του περιστατικού:«Οι δράστες που φορούσαν κράνη επέβαιναν σε μοτοσικλέτα την οποία σταμάτησαν απέναντι από τα γραφεί της Χρυσής Αυγής. Με τα πόδια διέσχισαν τον δρόμο και κατευθύνθηκαν στο κάθετο στενό, Μεγάλου Κωνσταντίνου, που βρίσκεται η είσοδος του κτιρίου στο οποίο στεγάζονται, στον πρώτο όροφο, τα γραφεία της οργάνωσης ενώ στο ισόγειο λειτουργεί καφετέρια. Έξω από το κτίριο βρίσκονταν τρία άτομα. Οι δράστες πυροβόλησαν και δολοφόνησαν τα δύο άτομα ενώ τραυμάτησαν σοβαρά το τρίτο και στη συνέχεια διέφυγαν με τη μοτοσικλέτα στους δρόμους του Νέου Ηρακλείου»
22:15
Τα ονόματα των θυμάτων
Νεκροί από τα πυρά των εκτελεστών που επέβαιναν σε μηχανή και σκότωσαν πυροβολώντας τους στο κεφάλι και το θώρακα είναι οι Μανώλης Καπελώνης και ο Γεώργιος Φουντούλης.Ο τρίτος νεαρός που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση είναι ο Αλέξανδρος Γέροντας.
22:26
Ρεπορτάζ από την Ασφάλεια

«Εγινε αυτό που φοβόμασταν τον τελευταίο καιρό, όταν και αναμέναμε ένοπλη αιματηρή επίθεση μεγάλου βεληνεκούς από οργάνωση αντάρτικου πόλης. Αρχικώς ο σχεδιασμός των ενόπλων ήταν πιθανόν άλλος – πιθανόν οικονομικός ή πολιτικός. Ομως η δολοφονία του Παύλου Φύσσα πριν από 40 ημέρες άλλαξε τη στόχευσή τους. Πρέπει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πιο αιματηρή δολοφονική επίθεση μετά την εξάρθρωση της 17Ν η οποία είχε σκοτώσει πολιτικούς και επιχειρηματίες, μαζί με τους οδηγούς τους».Αυτό επεσήμαναν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν τις συνθήκες της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 426.Πηγή: vima.gr
22:55
Αποκλεισμένη από ισχυρή αστυνομική δύναμη η περιοχή της ένοπλης επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο
Αποκλεισμένη είναι αυτή την ώρα η περιοχή έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο, όπου σημειώθηκε το απόγευμα η ένοπλη επίθεση με δύο νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματισμένο που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθήνας «Γ. Γεννηματάς». Στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Ηρακλείου και η τροχαία έχει κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας σε παρακείμενους δρόμους.
23:24
H ανακοίνωση του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας
Περί  ώραν  19:23  προσεκομίσθησαν  νεκροί,  με  ασθενοφόρο  του  ΕΚΑΒ,  στα  ΤΕΠ  Χειρουργικού  τομέα  του  ΓΝ ΝΕΑΣ  ΙΩΝΙΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ – ΠΑΤΗΣΙΩΝ,  2  άρρενες,  Έλληνες  υπήκοοι  22  και  27  ετών  αντίστοιχα,  με  θανατηφόρα  τραύματα  από  πυροβόλο  όπλο. Επίσης  ένας  βαριά  τραυματίας,  άρρεν,  Έλληνας  υπήκοος  29  ετών,  διεκομίσθη  στο  ΓΝΑ Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ  φέρων  τραύμα  από  πυροβόλο  όπλο  στη  θωρακική  χώρα.  Βρίσκεται  σε  εξέλιξη  η  χειρουργική  του  αντιμετώπιση.
23:25
Τι αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ για τη δολοφονία των δύο νέων
Η Wall Street Journal αναφέρει το συμβάν, επισημαίνοντας ότι η αστυνομία αναζητεί δύο υπόπτους που έφυγαν με μοτοσυκλέτα από την περιοχή, χωρίς να δίνει περαιτέρω πληροφορίες.Τονίζει ότι οι δολοφονίες έρχονται μετά από την δολοφονία ενός μουσικού το Σεπτέμβριο από υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.
Το Associated Press από την πλευρά του αναφέρει ότι δύο μέλη της Χρυσής Αυγής δολοφονήθηκαν και ένας ακόμη τραυματίστηκε έξω από τα γραφεία τοπικής οργάνωσης στην Αθήνα, «σε μια επίθεση που αξιωματούχοι εκτιμούν πως είναι μια τρομοκρατική επίθεση από την ακροαριστερά».
Το πρακτορείο αναφέρει ακόμη ότι τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταδίκασαν την επίθεση, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρει πως «στόχο έχει τη δημοκρατία» στην Ελλάδα.
Όπως τονίζει το Associated Press, η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις και η αντιτρομοκρατική ομάδα έχει αναλάβει τις έρευνες. Δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης «αλλά η Ελλάδα έχει ακόμη ενεργές ακροαριστερές και αναρχικές ομάδες που έχουν αναλάβει την ευθύνη για σειρά πυροβολισμών και βομβαρδισμών που προκάλεσαν το θάνατο σε δύο αστυνομικούς και έναν δημοσιογράφο».
Μάλιστα, επικαλούμενο αξιωματούχο της αστυνομίας χωρίς να τον κατονομάζει, το Associated Press αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος δήλωσε πως «εξετάζουμε κάθε ενδεχόμενο, αλλά οι ενδείξεις κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση».
Μάλιστα, επισημαίνει ότι οι επιθέσεις έλαβαν χώρα ύστερα από την δολοφονία με μαχαίρι ενός αντί-φασίστα μουσικού στην Αθήνα, στις 17 Σεπτεμβρίου, επισημαίνοντας ότι έχει συλληφθεί για αυτό ένας υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής, κατηγορούμενος για φόνο.
Το Reuters τονίζει ότι η επίθεση έλαβε χώρα σε μια περίοδο που η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, μετά από τη δολοφονία ενός αντί-φασίστα μουσικού από μέλος της, το Σεπτέμβριο.
Επίσης, αναφέρει τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σ. Κεδίκογλου ότι «οι δολοφόνοι, όποιοι και αν είναι, θα αντιμετωπιστούν από τη δημοκρατία μας. Ας το γνωρίζουν όλοι αυτό».
Τονίζει ακόμη ότι δεκάδες αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από τα γραφεία στην περιοχή, καθώς και ότι η τηλεόραση έδειξε πλάνο με την Ουρανία Μιχαλολιάκου, την κόρη του φυλακισμένου ηγέτη της οργάνωσης, να έχει σπεύσει εκεί που έλαβε χώρα το συμβάν.
Ακόμη, επικαλείται την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής μετά από το περιστατικό, στην οποία ανέφερε ότι «η αντί-ελληνική κυβέρνηση ευθύνεται για τη δολοφονία, καθώς επέτρεψε τους εκτός ελέγχου τρομοκράτες να δολοφονήσουν νέα παιδιά εν ψυχρώ».


Πηγή plateiamolaon


Σύσσωμα όλα τα πολιτικά κόμματα, εκπρόσωποι, ομαδάρχες, υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι βγήκαν να καταδικάσουν τη σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, με δηλώσεις και παράτες.
Και το ρέκβιεμ συνεχίζεται…








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών