Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Economist:"Χτυπήστε τον σκληρά"

Πιστός στο μοτίβο προπαγάνδας των διεθνών αρπακτικών και ο Economist, σπεύδει να δηλώσει την συμπαράσταση του στον αμερικανοσιονιστικό επεκτατικό ιμπεριαλισμό, σκοτώνοντας την αλήθεια, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες αθώες ψυχές στο όνομα της διεθνούς σχιζοφρένειας. 

Στην κόψη του ξυραφιού επιλέγει να κινηθεί δημοσιογραφικά ο Economist με το τελευταίο πρωτοσέλιδο, το οποίο καλεί για σκληρή επίθεση κατά του Μπασάρ Αλ Άσσαντ στη Συρία.
Σε επίθεση κατά του Μπασάρ Αλ Άσσαντ στη Συρία καλεί τη Διεθνή Κοινότητα ο Βρετανικός Economist.
Στο εξώφυλλο που επέλεξε το περιοδικό  βλέπουμε σε πρώτο πλάνο τον Σύρο πρόεδρο και πίσω του τα πτώματα από τη πρόσφατη επίθεση με χημικά.
Ο τίτλος του περιοδικού είναι "Χτυπήστε τον σκληρά" και ήδη έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Οι επικριτές του πρωτοσέλιδου αυτού υποστηρίζουν πως επιχειρεί να προκαταλάβει αποφάσεις, να δημιουργήσει κλίμα και να παίξει το παιχνίδι της πολιτικής και στρατιωτικής προπαγάνδας.
Χαρακτηρίζουν μάλιστα το περιοδικό όργανο της αμερικανικής κυβέρνησης.


Απορρίφθηκε από το Βρετανικό  κοινοβούλιο η πρόταση του Κάμερον για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιθέσεις στη Συρία.

Ο Κάμερον ανακοίνωσε ότι μετά την ψηφοφορία – 272 υπέρ και 285 κατά- θα σεβαστεί τη βούληση του κοινοβουλίου και δεν θα εγκρίνει μια τέτοια δράση. Δήλωσε επίσης πως είναι σαφές ότι το κοινοβούλιο είναι αντίθετο σε μια στρατιωτική επίθεση στη Συρία, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα ενεργήσει ανάλογα.
Ο Κάμερον επιβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να επικαλεστεί το βασιλικό προνόμιο και να πάει αντίθετα στη βούληση του κοινοβουλίου. "Σας διαβεβαιώνω για αυτό", είπε. "Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να υπάρξει μια σκληρή απάντηση κατά της χρήσης χημικών όπλων. Πιστεύω όμως επίσης ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στη βούληση του κοινοβουλίου", πρόσθεσε.




Πηγή news247






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών