Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Θαλάσσιο "τέρας" ξεβράστηκε σε Ισπανική ακτή

Μερικές φορές κάποιοι παράξενοι επισκέπτες από τον κόσμο του βυθού, έρχονται στις ακτές για να μας θυμίσουν, πόσο ανεξερεύνητος και άγνωστος παραμένει ο πλανήτης που ζούμε, παρά την τεχνολογική μας πρόοδο που ίσως θα βοηθούσε με τα μέσα που μας παρέχει.
Αντ’ αυτού, εμείς κοιτάμε το φεγγάρι και το…Σείριο.

Την ώρα που κολυμπούσε σε μια παραλία της Ισπανίας, μια γυναίκα, βρήκε ένα σκελετωμένο κεφάλι με μεγάλα κέρατα που ανήκε σε ένα άγνωστο ως τώρα πλάσμα.

Ένα περίεργο πλάσμα ξέβρασε η θάλασσα στην Ισπανία. Το μήκος του είναι τέσσερα μέτρα έχει κέρατα και μακρύ λευκό σώμα.
Το μυστηριώδες πλάσμα  ξεβράστηκε στην πόλη Villaricos της Ισπανίας.  Η συντονίστρια της πολιτικής προστασίας Maria Sanchez δήλωσε: " Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να είναι, αλλά μύριζε άσχημα" και πρόσθεσε ότι " Ήταν σε προχωρημένο στάδιο αποσύνθεσης".
Το πλάσμα πρέπει να ταφεί καθώς αποτελεί  εστία μόλυνσης. Οι ειδικοί που πήραν κομμάτια από το άγνωστο πλάσμα προκειμένου να το εξετάσουν. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι πρόκειται για κάποιο είδος καρχαρία ενώ άλλοι πιστεύουν ότι πρόκειται για κάποιο είδος χελιού.


Το κουφάρι ανακάλυψε μια γυναίκα ενώ κολυμπούσε στην περιοχή.
Στη φωτογραφία διακρίνεται το κεφάλι με τα δυο κέρατα που μοιάζουν με αυτά του ταύρου, όπως τουλάχιστον τα παρουσιάζει το πλάνο της φωτογραφίας.



Πηγή:   Daily Mail 
                news247




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών