Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥτου Νίκου Μουντάκη

Είναι γνωστό πως, ότι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, για να εξακολουθήσει να εκταμιεύει δανικά, στηρίζεται στην Δανειακή Σύμβαση της 8-5-2010, η οποία αποτελεί την ταφόπλακα της Πατρίδας μας !
Με βάση την Σύβαση αυτή, οι πολιτικοί θα εξακολουθήσουν να μας κάνουνε, Μνημόνια …. Μνημόνια …. Μνημόνια, μέχρι αυτά τελικά

μετατραπούν σε….. Μνημόσυνα !!!
Όπως θυμόμαστε όλοι, τότε που συντάχθηκε η Σύμβαση, έμεινε απόρρητη για μεγάλο χρονικό διάστημα ! Ούτε οι ίδιοι οι βουλευτές δεν γνώριζαν το περιεχόμενό της  !!!
Είναι απόλυτα βέβαιο, πως η πράξη αυτή, αποτελεί την μεγαλύτερη προδοσία που έγινε ποτέ σε βάρους του Ελληνικού Έθνους !!!
Για τους λόγους αυτούς ξαναστέλνω όλο το κείμενο της καταραμένης αυτής Δανειακής Σύμβασης, καθώς και αναφορά ορισμένων σημείων της !!! Οφείλουμε τουλάχιστον όλοι εμείς να τα διαβάζουμε και να τα διαδίδουμε !!!

ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ
Είναι η Διαθήκη της Ελλάδας που υπέγραψαν και που ποτέ δεν πρόκειται να την ακούσετε από τα μεγάλα κανάλια.
Εάν προβληθεί το σίγουρο είναι ότι θα προβληθεί παραφρασμένη για όφελος των προδοτών που ψηφίσαμε.
Γι’ αυτό φροντίσαμε να αποσταλεί ολοκληρωμένη από ...Έλληνες πολίτες στους Έλληνες πολίτες...
Διότι και νου έχουμε και κρίση. Αυτήν την στιγμή φεύγουν από διάφορα σημεία του πλανήτη email μέσω facebook αλλά και απλών λογαριασμών (hotmail, googlemail) με την προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν κάτω από το τραπέζι και χωρίς να ρωτήσουν κανέναν οι κυβερνώντες.
Όσο περιληπτικά μπορούμε, θα βοηθήσουμε να αναγνώσετε μερικά από τα αίσχη που υπέγραψαν ώστε να μας πουλήσουν στις πολυεθνικές εταιρείες στον βωμό του 'δημόσιου χρέους' και της 'πτώχευσης'. Εμείς 'οι άνθρωποι του μόχθου' όπως μας χαρακτηρίζει ο κ. Παπανδρέου πλέον έχουμε στα χέρια μας το χαρτί της προδοσίας και με οδηγό τον Ελληνισμό θα πράξουμε το σωστό. 
Έχουμε και λέμε λοιπόν...
σελ.119 - ΔΕΝ μπορεί η Ελλάδα να πάρει δάνειο από άλλο δανειστή (Κίνα-Ρωσία) καθώς επίσης δεν μπορεί να υποθηκεύσει ούτε να ενεχυριάσει για άλλον περιουσία ή έσοδα ή να μεταφέρει το... χρέος της...
(Γι' αυτό όταν είπε η Ρωσία να μας δανείσει με χαμηλό επιτόκιο αντέδρασε η κυβέρνηση !!!). 
σελ. 129, παραγρ.13, υποπαραγρ. 1 - Αντίθετα ο δανειστής επιτρέπεται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα κ τις υποχρεώσεις του.  Δηλ. μπορεί να δανειστήκαμε από τη Γερμανία άλλα να βρεθούμε χρεωμένοι στην Τουρκία ή τα Σκόπια !!! Γιατί η Γερμανία θα τους έχει πουλήσει τα δανειακά δικαιώματα τις Ελλάδος
σελ.129, παραγρ.14, υποπαραγρ. 1 - Η σύμβαση διέπεται από το Αγγλικό δίκαιο
σελ. 121, παραγρ. 5 - Το επιτόκιο για τα 80 δις ευρωπαϊκών δανείων είναι 5,2 κυμαινόμενο για την πρώτη 3ετία, 6,2 για τα επόμενα χρόνια και +2% τόκοι υπερημερίας εάν έχει λήξει το δάνειο, επαναπροσδιοριζόμενο ΑΝΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!
σελ. 123 - Η Ελλάδα εάν δεν πληρώσει κάποιο από τα παλαιότερα δάνεια που λήγουν και όχι τα 110 που παίρνουμε τώρα, ή προβεί σε αναστολή  πληρωμών παλαιότερου δανείου, δεν μπορεί να εκταμιεύσει χρήματα από το μηχανισμό και υποχρεούται να πληρώσει άμεσα το υπόλοιπο κεφάλαιο του δανείου του μηχανισμού μαζί με όλες τις επιβαρύνσεις.
σελ.130, παραγρ. 15, + σελ. 140, παραγρ. 5 - Για να είναι νόμιμη, για να ενεργοποιηθεί και να ισχύει η σύμβαση, δεν χρειάζεται καμιά άλλη πράξη παρά μόνον την υπογραφή του Παπακωνσταντίνου και τη νομική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους του Υπουργείου Οικονομικών κ του Υπουργείου Δικαιοσύνης (χούντα έχουμε και θα υπογράφει ο υπουργός εν αγνοία της κυβέρνησης ; ο υπουργός θα υπογράφει, ούτε καν ο πρωθυπουργός για να εκταμιεύεται το δάνειο ;  ούτε ψήφιση στη Βουλή ούτε καν υπογραφή από τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ούτε καν γνωμοδότηση !!!)
σελ. 123, παράγραφος 5 - Μόνο το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και τα συνταγματικά δικαστήρια των δανειστών μπορούν να ακυρώσουν αυτή τη σύμβαση γιατί παραβιάζεται το ευρωπαϊκό δίκαιο ή το σύνταγμα του δανειστή αντίστοιχα.
Σύμφωνα με τη σύμβαση στην Ελλάδα δεν επιτρέπει κανένα δικαστήριο να εκδικάσει τέτοια προσφυγή !  Αφήστε που δεν έχουμε και συνταγματικό δικαστήριο στη χώρα μας, αλλά από κει και πέρα υπάρχει το διεθνές δικαστήριο. Μας δένει όμως τα χέρια, πρέπει να απευθυνθούμε για τους Γερμανούς στο δικαστήριο της Γερμανίας, για τους Άγγλους στο δικαστήριο της Αγγλίας !!!
--- Με την παρούσα ο δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων, παραιτείται από κάθε ασυλία την οποία έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα σύμβαση. Όσον αφορά κατάσχεση, διαταγή και όσον αφορά την εκτέλεση κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει δικαστικός νόμος. Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία  !!!
Με λίγα λόγια θα μας πάρουν και τα σ.....α  
Θα τους αφήσουμε ;

                                                        chania-politis 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου