Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Παγκοσμιοποίηση με υλικά το ψεύδος και την απάτη

Ήρθε το πανεπιστήμιο του Harvard να μας αποκαλύψει με σχετική έρευνα ότι οι ανεμόμυλοι των περίφημων ΑΠΕ αυξάνουν κατακόρυφα την θερμοκρασία στην επιφάνεια της γης, με όλες τις επιπτώσεις που αυτό μπορεί να έχει.
Το άρθρο θα βρείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο που σας δίνουμε
ΕΔΩ

Καταλάβαμε τώρα
ΓΙΑΤΙ το ρεύμα χρησιμοποιήθηκε ως δικαιολογία
Για την επιβολή των ανεμόμυλων και των καθρεπτών στις αποικίες των εβραιομασόνων?

Εδώ βέβαια την είδηση μας τη δίνει το Χάρβαρντ.
Το δικό τους Χάρβαρντ.

Που σημαίνει πολλά, ένα μεταξύ των οποίων είναι ότι οι μισάνθρωποι αυτοί, δεν αρκούνται στο έγκλημα εναντίον σου.
Θέλουν να ξέρεις ποιος σε σκοτώνει και γιατί σε σκοτώνει.
Χωρίς να μπορείς βέβαια να το αποδείξεις.
 
Το ίδιο έκαναν και με τον κόβιντ και με τα εμβόλια.
Μέσω δικών τους πηγών σου έδιναν ψήγματα από την αλήθεια για την κατασκευή ιού και σκευασμάτων σε εργαστήρια της Κίνας τους, για την κατασκευή του σκευάσματος πολλά χρόνια πριν, τα σκληρά λοκ ντάουν της Κίνας,
ενώ στοχευμένα και ύπουλα σου έδιναν και κάποιες δήθεν πληροφορίες για καταψύκτες στους -80 βαθμούς, απαγόρευσαν με παγκόσμιο νόμο την δυνατότητα χημικής ανάλυσης των σκευασμάτων για 80!!! Χρόνια κλπ.

Όσο ηλίθιος και να είσουνα έβλεπες ότι σε δουλεύουν ασύστολα, μαζί με τα ηλίθια μέτρα για τον κόβιντ που ανακοίνωναν μεσω των πολιτικών και ψευτοεπιστημονικών αχυρανθρώπων τους, οι οποίοι έφασκαν και αντέφασκαν ακόμη και την ίδια μέρα.
 

Λογική και φυσική αντίδραση του πολίτη ήταν η απαξίωση και η απόρριψη του εμβολιασμού του.
Έλα σου όμως που ερχόταν καπάκι το επόμενο όπλο υποταγής και καναλιζαρίσματος της μάζας, που ήταν ο τρομοκρατία του θανάτου με τις ψευδείς και χρυσοπληρωμένες καθημερινές πληροφορίες που έδιναν καθημερινά από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ οδηγώντας σε κωλοφερέντζα στην ουρά των εμβολιαστικών κέντρων.
ΞΕΡΟΝΤΑΣ και αυτό ήταν το σατανικό, ότι ίσως, υπέγραφες τη θανατική σου καταδίκη.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΟΙ ΕΡΠΕΤΑΝΘΡΩΠΟΙ.
 

Ο Δημήτρης Παυλάκης σε εισήγηση απο ημερίδα για τις ΑΠΕ

ΕΙΔΙΚΑ για τους ανεμόμυλους όπως είχε πει ο αείμνηστος Παυλάκης ένας εκ των κατασκευαστών-σχεδιαστών του πρότζεκτ «πράσινη ανάπτυξη»,

--Ένας ανεμόμυλος σε όλη του τη ζωή, δεν παράγει ρεύμα ακόμη και επιδοτούμενο, με τιμή 50 λεπτών όταν η ΔΕΗ πουλούσε με 9 λεπτά, την αξία του κόστους κατασκευής τους.

-- Όλα τα φωτοβολταϊκά και όλοι οι ανεμόμυλοι της Ελλάδας, ακόμα και αυτά που είναι προγραμματισμένα να μπουν την επόμενη 5ετία,
πολλαπλασιαζόμενα επί 1.000, δεν μας δίνουν σε ρεύμα το 1/100 μιας μικρής λιγνητικής μοναδας.

ΑΥΤΑ είπε ο Δημ. Παυλάκης και τον έφαγαν σε τροχαίο λίγες μέρες πριν τη μεγάλη δίκη με τις γερμανικές κατασκευαστικές και την Τέρνα του Γερακοπετρίτη.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ?
 

ΟΠΩΣ μας έσπρωξαν τα άσχετα με τον κόβιντ εμβόλια με δικαιολογία τον κόβιντ, ΕΤΣΙ με δικαιολογία την πράσινη παραγωγή ρεύματος μας σπρώχνουν τις άχρηστες, κοστοβόρες και καταστροφικές ΑΠΕ, χωρίς να ξέρομε τον πραγματικό λόγο και τη χρήση τους απο τους επίγειους σατανάδες.

Όταν θέλουν να σου σπρώξουν ένα θανατηφόρο προϊόν,
ΠΡΩΤΑ δημιουργούν ένα πρόβλημα, μια ασθένεια και σου τη ρίχνουν στο κεφάλι.
ΜΕΤΑ έρχονται και σου δίνουν το σκεύασμα που θα σε σκοτώσει, ή θα σε κάνει τηλεχειριζόμενο ζόμπι, λέγοντας σου οτι είναι το φάρμακο για την αρρώστια που οι ίδιοι σου φύτεψαν.
ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ που μόνο ο αφέντης τους ο σατανάς θα μπορούσε να σκαρφιστεί.

Προσπαθώντας αυτά τα ερπετά να αντιγράψουν τον Τέσλα, έφαγαν πολλές φορές τα μούτρα τους με τρανταχτό παράδειγμα το περίφημο «Πείραμα της Φιλαδέλφειας» στο οποίο έπαθαν το θάνατο της αλεπούς με τις επιπτώσεις που υπέστησαν, ώστε δεν τόλμησαν να βγάλουν στη δημοσιότητα το όνομα του επιστήμονα τους του Αινστάιν που ηγήθηκε του σχεδιασμού και της εφαρμογής του.
Μέχρι και παραμύθια έφτασαν να μας πουλάνε για κάποιο HAARP που έχουν κάπου στο Αμέρικα και με αυτό κυβερνούν τον καιρό…..
Λέει…..
 
                      Ο Αντ. Φόσκωλος αναφερόμενος στη μαφία
                          της πράσινης απάτης

Μέχρι σήμερα το μόνο που βρήκαν να χρησιμοποιήσουν για τον έλεγχο του ανθρώπου εκτός απο τις φυτευτές αρρώστιες και τα ψευτοεμβόλια και τον έλεγχο της Φύσης είναι οι ανεμόμυλοι και οι καθρέπτες, σε πλήρη όμως κι γενική εφαρμογή με γιγαντοκατασκευές πάνω στην επιφάνεια της γης.
 
                                    Όταν η επιστήμη μιλά, τα λαμόγια σωπαίνουν

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ?
Έτσι βρήκαν το τέχνασμα της παραγωγής ρεύματος, στα πλαίσια της άλλης γιγαντομυθαπάτης, του κόβιντ και των εμφολίων του.
Κυρήσοντας ένοχες όλες τις κλασικές μορφές παραγωγής ρεύματος. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ???
Ακόμα και αυτές που οι ίδιοι ελέγχουν με τα παγκόσμια μονοπώλια των κολοσσών του πετρελαίου.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.

ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΛΩΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

 ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.


 

Βυζαντινός Αντίλαλος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών