Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ναζιστικοί ρούνοι και κοπαδοποιημένοι όχλοι

Όταν τα φασιστικά σύμβολα του χθες
γίνονται σημαίες και λάβαρα κοπαδοποιημένων ανιστόρητων όχλων του σήμερα.

Σύμβολα που μπορεί να δείχνουν "αθώα" στο ευρύ κοινό, αλλά που κρύβουν μέσα τους σε συμβολισμό οτι πιο φασιστικό, κτηνώδες και σατανικό πέρασε ποτέ πάνω απο τη γη.

Το εθνικοσοσιαλιστικό-ναζιστικό κίνημα των Η.Π.Α. θέλοντας να ντύσει με ένα πιο φιλικό πρόσωπο (mainstream το είπε ο ηγέτης του) το φασισμό, αντικατέστησε τη σβάστικα με τη ρουνική οθάλα των Waffen SS, που ήταν ελάχιστα γνωστή στις μάζες.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για το αρχαίο σύστημα γραφής των βόρειων λαών της Ευρώπης, το οποίο η παράδοση αποδίδει στους θεούς των αρχαίων θρησκειών, τους οποίους ανέλαβαν να αναστήσουν η οργάνωση μυστικισμού και μαγείας των μασόνων ροδόσταυρων η ΘΟΥΛΗ του Χίτλερ και της Βέρμαχτ και ποια άλλη ?


Μα η μητρική της εταιρειούλα μυστικισμού και μαγείας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ίδρυσαν το 1889 ηγετικά στελέχη των ροδόσταυρων μασόνων στη Βρετανία.
Γι αυτό ο αγράμματος Αδόλφος αγαπούσε ΔΗΘΕΝ την αρχαία ελληνική δόξα.


ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.
ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΕΣ Μ.Κ.Ο. ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
ΓΙ ΑΥΤΟ, τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς.
Δωδεκαθεϊσμός και ΜΚΟ όμως, είναι άλλου άρθρου θέμα.

Η λέξη ρούνος, _rune, με βάση τη ρίζα -ru σημαίνει ψίθυρος, ΜΥΣΤΙΚΟ.
Και τη χρησιμοποίησαν οι μασονικές-σιονιστικές οργανώσεις μυστικισμού και μαγείας για το ναζιστικό τους στρατόπεδο και τα SS.
Oι ναζί άλλωστε όπως και οι σιονιστές θεωρούν τους σκανδιναΒούς αδελφούς λαούς,
ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΑΣ ΦΥΛΗΣ.

Σιονισμός και Ναζισμός λοιπόν,
τα δυο φυλετικά αδέρφια, σύμμαχοι σε όλους τους πολέμους και τις γενοκτονίες του 20ου αιώνα και σήμερα δημιουργοί του νεοταξικού ολοκληρωτισμού μαζί με τις συμμαχικές ορδές των αβαρομογγόλων της τουρκίας,
κατάφεραν να επιβάλλουν στις ανιστόρητες μάζες του ωχαδερφικού παρτακισμού των κατακτημένων και λεηλατημένων λαών, τα ιστορικά τους σύμβολα.
Και οι άμοιροι της ιστορίας τους όχλοι αυτά τα σύμβολα τα έκαναν σημαίες και λάβαρα.

Και εδώ εχομε ένα κλασικό ναζιστικό ρούνο που κυριαρχούσε στους γιακάδες των ταγμάτων ασφαλείας του Χίτλερ απο τα οποία δημιούργησε τα γνωστά
Waffen SS.

Tη ρουνική οθάλα προερχόμενη απο τους βόρειους λαούς της σκανδιναβίας πήραν οι ναζί του Χίτλερ το 1937 και την έκαναν σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας Volks Wagen.

Tην ίδια ρουνική οθάλα πήραν σήμερα οι σφαγείς και οι παράφρονες σατανιστές της γης, φυλετικά αδέρφια, σύμμαχοι σε όλους τους πολέμους και τις γενοκτονίες όπως είπαμε του 20ου αιώνα με τους ναζί και μόνιμοι χρηματοδότες της γερμανικής ανασυγκρότησης μετά τους δυο Π. Π. και δημιουργοί της γερμανικής βιομηχανίας

και την επέβαλαν στους όχλους ως σήμα πένθους.
Εγω θα έλεγα ηλιθιότητας.




 

 Βυζαντινός Αντίλαλος

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών