Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Παναγία των Παρισίων. Ατύχημα, ή τραγικό απότοκο της παγκοσμιοποίησης ?


Notre Dame de Paris
Ο νέος θρησκευτικός Πόλεμος είναι εδώ.
.
Ως ένα απο τα σκέλη του Γ' Π.Π. που ξεκίνησε απο την αναγγελία από το Ρήγκαν του προγράμματος του πολέμου των άστρων και έκανε την επίσημη πρεμιέρα με το βομβαρδισμό και τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας.
Με τις ευλογίες και την υπόθαλψη των ελίτ του νεοταξικού άξονα ως κυρίαρχου της Ν.Τ.Π. με το κτήνος να βρυχάται δαιμονισμένα.


Μετά από 800 χρόνια παρουσίας, δεν είναι διόλου τυχαίο να πυρπολείται ένα απο τα μεγαλύτερα μνημεία του ευρωπαικού πολιτισμού, μέσα στις μέρες του Πάσχα, μέσα στο φόρτε του με τη βία επιβαλλόμενου απο τη Ν.Τ.Π, ισλαμικού εποικισμού.

.


Η βαρβαρότητα και ο μηδενισμός επιβάλλονται οριζόντια επάνω στα έθνη, τις θρησκείες, τον πολιτισμό του ανθρώπου, τους αξιακούς κώδικες προϊόντα ζύμωσης χιλιάδων ετών, την ελευθερία.
Η παγκόσμια κυβέρνηση του κτήνους δεν θέλει ούτε έθνη, ούτε πολιτισμό αφού θα επιβάλλει τον υποπολιτισμό, ούτε θρησκείες αφού θα επιβάλλει μέσω της αθεΐας τη δική του παγκόσμια θρησκεία.
.
Δεν θέλει τις ιδιαιτερότητες των λαών παρά την υποκρισία της δήθεν αποδοχής της διαφορετικότητας, που απλά χρησιμοποιεί για να αλώσει.
Η απόλυτη καθυπόταξη του ανθρώπου δεν θα γίνει με τάνκς και βόμβες, αλλά με την οικονομία και την εκμετάλλευση της κτηνωδίας και της βαρβαρότητας των βάρβαρων και απολίτιστων λαών και μέσω των χρήσιμων ηλιθίων και των υποταγμένων, τεθλασμένων συνειδήσεων πολιτικών, πανεπιστημιακών, του τύπου και άλλων χρήσιμων μεταμοντέρνων "κοτζαμπάσηδων".
Οι οποίοι εννοείται οτι θα εξοντωθούν βουτηγμένοι μέσα στο αίμα, μόλις γίνει πράξη το όνειρο της δήθεν πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποίησης.
Και θα ακολουθήσουν και όλοι οι αταίριαστοι με την κοινωνία του "περιούσιου λαού" χρήσιμοι ηλίθιοι που έστρωναν το δρόμο στο κτήνος, όπως επαρμένοι γκέηδες, αριστερές πόρνες, ανιστόρητοι ηλίθιοι, άθεοι και άλλες λουλούδες των τεθλασμένων συνειδήσεων και των ανοιχτών σκελών.
Όσοι έχουν ενδοιασμούς, δεν έχουν παρά να θυμηθούν τη βαρβαρότητα της άριας φυλής και την ανοχή της, ομού μετά του συμάχου της στη Ν.Τ.Π. κράτους του Ισραήλ στην όποια διαφορετικότητα, την ώρα που απαιτεί από εμάς να την κάνομε θρησκεία.
.



Επέβαλαν τη λαθρομετανάστευση στα έθνη της Ευρώπης, υποκρινόμενοι οτι την καταψηφίζουν στον ΟΗΕ.
Κατηγορούν συλλήβδην τους πολίτες των εθνών που γέννησαν τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό, ρατσιστές και φασίστες, όταν ο φασισμός και ο ρατσισμός είναι τα δυο κυρίαρχα συστατικά του dna τους.
Εθνικιστές, όταν ο κάθε νοήμων νους γνωρίζει οτι ο εθνικισμός αποτέλεσε τη βάση όλων των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων των τελευταίων αιώνων και
όταν επιβάλλει δια της βίας, το σεβασμό - υποταγή μας στον εθνικισμό και τον άκρατο επεκτατισμό εναντίον μας μάλιστα, των δικών του κρατικών μορφωμάτων και όταν ο ίδιος, έχει αναγάγει το δικό του εθνικισμό σε πανθρησκεία.

.
ΌΛΑ ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ "αποφεύγουν" να πουν την αλήθεια, που όχι μόνο φαίνεται και δια γυμνού οφθαλμού, αλλά τη διακρίνει και ο πλέον ηλίθιος Ευρωπαίος πολίτης.
Σαν να λέμε οτι εν μέσω του Β' Π.Π. βομβαρδίστηκε το Λονδίνο, αλλά ήταν ένα ατύχημα, από κάτι άγνωστα αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό.
Έτσι και τώρα, στο φόρτε του ισλαμικού εποικισμού, με το isis, τη Μπόκα χαράμ και όλες τις ισλαμο-μισθοφορικές οργανώσεις του ΝΑΤΟ να έχουν στρατοπεδεύσει Ελλάδα και Ευρώπη, προσπαθούν να μας στραβώσουν οτι η καταστροφή του μνημείου είναι προϊόν τυχαίου γεγονότος, ίσως και ενός ξεχασμένου κεριού.



Γελούν και τα τσιμέντα πια με την "μαχόμενη" ξευτιλισμένη δημοσιογραφία.
Η σειρά μας είναι κοντά πλέον, με τις ξευτιλισμένες-υποταγμένες κυβερνήσεις και τους αγράμματους πολιτικούς που επιτρέπομε να διαχειρίζονται την εξουσία στη γη την ποτισμένη με αίμα, για τη δική μας ελευθερία, ανεξαρτησία, αξιοπρέπεια.
Που τις παραδώσαμε αμαχητί στα σκυλιά του πολέμου και τους νταβατζήδες των εθνών.
Αν τα έθνη της Ευρώπης δεν ξυπνήσουν νωρίς μπροστά στον άμεσο πια κίνδυνο του ισλάμ που χρησιμοποιείται ως μισθοφορική δύναμη κρούσης απο τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης για την καθυπόταξη του ανθρώπου από την εκκίνηση του Γ' Π.Π , η ιστορία του ανθρώπου κάπου εδώ τελειώνει, με τα φώτα της ράμπας να πέφτουν οριστικά.
Ιστορία και πολιτισμός χιλιάδων ετών δημιουργίας, οδεύουν στο τέλος.
Σε ένα άδοξο, βάρβαρο και κτηνώδες τέλος, αν λάβομε σοβαρά υπ όψη τις δυνάμεις που το χρηματοδοτούν και το επιδιώκουν.
.

Σήμερα, η Παναγία των Παρισίων, αύριο οι Πυραμίδες, μεθαύριο η ΑΚΡΟΠΟΛΗ!
Καιρός να αγωνιστούμε εναντίον της νέας βαρβαρότητας, της πανάρχαιας ανακυκλιζόμενης και επαναλαμβανόμενης στον ιστορικό χρόνο νέας τάξης.
 Ας ορίσουμε εμείς τον πόλεμο, πριν μας τον ορίσουν μοιραία αυτοί, πριν μας θυσιάσουν χωρίς τύψεις που να τις βρουν άλλωστε, για τους δικούς τους ευτελείς και μισάνθρωπους σκοπούς.





Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών