Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Μια χώρα ελεύθερο κάμπινγκ για τους ευνοούμενους των Σκυφτούληδων των Αθηνών


ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ?

ΟΥΤΕ το ισλάμ, ούτε η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΗ αλητεία των αδρά επιδοτούμενων ισραηλινών συμφερόντων ΜΚΟ, έχουν θέση στην πατρίδα των ΘΑΜΕΝΩΝ ΗΡΩΩΝ.

Από πού και έως πού και με ποιά λογική "πρόσφυγες" ? ή "μετανάστες" ??????
Με βάση ποια άρθρα της διεθνούς νομολογίας μπορούν τα στίφη αυτά των χωρών του μαγκρεμπ κατ αποκλειστικότητα, να ονομαστούν έτσι ?
Ας τολμήσει κάποιος Έλληνας να κατασκηνώσει στο Σύνταγμα .....εν ριπή οφθαλμού, χειροπέδες και μπαλαούρο!!
Όπως χαρακτηριστικά και πολύ δίκαια αναφέρει καλός φίλος.
.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ούτε ένας μετανάστης, ΟΥΤΕ ένας πρόσφυγας.
Είναι όλοι τους μέχρι τον τελευταίο, ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ με τη συνεργασία των ισραηλινών ΜΚΟ και των ντόπιων λακέδων της νεοταξικής κακουργίας.
Επιδοτούμενοι ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ απο τις κυβερνήσεις των «Σκυφτούληδων των Αθηνών» όλων των αποχρώσεων χρωμάτων και αρωμάτων,
ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των ελλήνων άνεργων, άστεγων, των θυμάτων της γενοκτονικής ελληνοφοβικής πολιτικής των.
Και άρα, ΞΕΚΑΘΑΡΑ μισθοφορικοί όχλοι, στις υπηρεσίες των νταβατζήδων των ελίτ.


Όταν μπουκάρουν στη χώρα από τις σκαλωσιές και τις καμινάδες, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ κατα τον αγράμματο πρωθυπουργεύοντα.
Όταν επιδιώκουν να φύγουν, τότε τα ανύπαρκτα σύνορα γίνονται με μιας ισχυρότατα και αδιαπέραστα με την αρωγή του επίσημου και μισθοδοτούμενου STATE TERRORISM, των πραιτόρων της αριστερής ελίτ(αλητ)είας .
Με τον ίδιο τρόπο, τα αφεντικά τους βαφτίζουν εμφύλιους τις δολοφονικές επιθέσεις που κάνουν κατά των εθνών, με εκπαιδευμένους μισθοφόρους που οργανώνουν μέσα απο αυτούς τους βάρβαρους όχλους.

 

Με κατηχητικές σχολές τύπου
- ISIS,
- Αλ Κάιντα (το 2013 πραγματοποίησε 84 επιθέσεις με αποτέλεσμα 177 νεκρούς),
- BIFF (μόνο το 2013 στο ενεργητικό της 34 τρομοκρατικές επιθέσεις με 23 νεκρούς),
- TTP (στενότατες σχέσεις με την Αλ Κάϊντα και το 2013 έχει στο ενεργητικό της 134 επιθέσεις με 589 νεκρούς),
- NPA (μαρξιστική-λενινιστική οργάνωση με εκατοντάδες επιθέσεις και χτυπήματα, το 2013 έχει στο ενεργητικό της 88 νεκρούς),
- Al Shabaab (παρακλάδι της Αλ Κάϊντα. Χιλιάδες τα θύματα και εκατοντάδες οι επιθέσεις αυτής της οργάνωσης),
- Boko Haram (Παρακλάδι της Αλ Κάϊντα, έγινε περισσότερο γνωστή με την απαγωγή 200 μαθητριών από χριστιανικό σχολείο της Νιγηρίας. Από τις πλέον επικίνδυνες τρομοκρατικές οργανώσεις της Αφρικής με χιλιάδες θύματα.),
- Islamic State (Παρακλάδι της Αλ Κάϊντα. Κύριος φορέας της προσπάθειας ανατροπής του Άσσαντ. Ισλαμική οργάνωση κανιβάλων με δεκάδες χιλιάδες θύματα.),
- Lashkar-E- Taba (Τα ετήσια έσοδα της ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια δολάρια. Είναι γνωστοί για πολύνεκρες επιθέσεις, όπως στη Βομβάη το 2004 με 166 νεκρους και 600 τραυματίες)

μα και άλλες θεάρεστες σχολές κατηχητικού και χειραγώγησης των εθνών, από τα χαμηλότερα στρώματα και τις χωματερές του ανθρώπινου είδους.
Και φυσικά, εδώ δεν θα εξετάσουμε, ούτε θα αναλύσουμε τις σχέσεις αυτών των οργανώσεων με τις μυστικές υπηρεσίες τύπου CIA, Mοσάντ και άλλες.
.
Το εμπόριο του human trafiking έγινε βιομηχανία ανάμεσα στα κυκλώματα διακίνησης της λαθρομετανάστευσης, με την προώθηση της παιδικής πορνείας από τα ανθρωπόμορφα κτήνη να γίνεται μάστιγα, με θύματα κλεμμένα παιδιά από τριτοκοσμικές και εντός ολίγου και από ευρωπαϊκές χώρες,
τα οποία βάζουν μπροστά στις δημοσιοκαφρικές κάμερες, για να επικαλεστούν τον ανθρωπισμό των επόμενων θυμάτων τους και να κάμψουν τις αντιδράσεις της κοινωνίας για το οφθαλμοφανές έγκλημα που επιτελείται.

                   

Όποιος μιλήσει παρ όλα αυτά, στιγματίζεται ως φασίστας και ρατσιστής, ακραίος εθνικιστής και χρυσαυγίτης.
Από τους χειρότερους φασίστες, ρατσιστές και μισάνθρωπους που γνώρισε η ανθρώπινη ιστορία, από τους εμπόρους παιδικής πορνείας, από τους νταβατζήδες με την επίσημη άδεια των ισχυρών της γης, μα πάνω απ όλα με την υψηλή επιστασία και χορηγία του ίδιου του ΟΗΕ.
.
Τόσο πολύ έχουν αποθρασυνθεί οι άρρωστες τεθλασμένες συνειδήσεις των σαπημένων ερπετοειδών που ορίζουν την τύχη των εθνών.
Ο Ουμπέρτο Έκο συσχετίζει τους τζιχαντιστές με τους ναζί, εκφράζοντας την άποψη ότι μοιράζονται την ίδια παράφορη, «αποκαλυπτική επιθυμία να κατακτήσουν τον κόσμο».
Ίδια και η επιθυμία του περιούσιου λαού που εκμεταλεύονται κατάλληλα οι ελίτ του χρήματος.
Ο μεσαίωνας επέστρεψε πιο απειλητικός αυτή τη φορά, για να κατασπαράξει τις κοινωνίες και τα έθνη, στο όνομα του...
- Του Ισλαμικού φανατισμού, ως όργανο και δύναμη κρούσης
- Της Ναζιστικής αιωνίως και αθεράπευτα Γερμανίας,
- Των Ελιτ του παγκόσμιου πλούτου του εβραιοσιονιστικού ιδεολογήματος της κυριαρχίας του περιούσιου λαού.
.


- Κοινή πόρνη όλων αυτών η αριστερά ως πιστό σκυλί όλων των μισάνθρωπων ιδεολογημάτων.
- της κατάργησης των συνόρων, των εθνών, των πολιτισμών, των ιδιαιτεροτήτων των κοινωνιών,
- και πάνω απ όλα του εθνικισμού όλων των λαών,
εκτός φυσικά του περιούσιου του Ισραήλ και του γερμανικού, κεντρικοί φορείς και οι δυο τους, του πλανητικού φασισμού των μισάνθρωπων ρατσιστικών ιδεολογημάτων που στηρίζουν αυτά τα είδη ανθρώπινης καφρίλας.
.
Χωρίς την αυστηρή επιβολή της Αδράστειας Νέμεσης προς όλους τους ντόπιους πολιτικούς εφιάλτες, τους «Σκυφτούληδες των Αθηνών» όπως συνηθίζω να τους αποκαλώ και όπως καθημερινά διαπιστώνεται από το λαό και διατυπώνεται μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, η κοινωνία μας ήδη οδηγείται σε ένα γοργό ατιμωτικό θάνατο.
Η επιβίωση μας ως έθνος δεν είναι ένα απλό ζητούμενο εθνικιστικής αντίληψης όπως θα το κατηγορούσε δικολαβώντας φτηνά η αριστερή πολίτικαλ κορέκτλυ φρασεολοογία, αλλά επιβάλλεται ως ιστορική, ηθική, φυσική και εθνική ανάγκη.



ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ




Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών