Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Μια αριστερά θύμα των μηδενικών κι ενός Αλέκου


Αφήσαμε να μας αλώσουν τα μηδενικά.
Και ένας Αλέκος... ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΕΚΟΣ !
Μόνος, εναντίον του εαυτού του.

Του...Alexis της δυναστείας των εβραιομασόνων.
Που με απύθμενο θράσος δήλωνε άθεος πρωθυπουργός
ενός Ορθόδοξου λαού....
Για το βάθος του ήθους και του είδους ενός άθεου πρωθυπουργού, θα μιλήσομε αναλυτικά σε επόμενο άρθρο μας με την ευκαιρία της εορτής της Πλατυτέρας των ουρανών.
Κι εμείς τον…αποθεώναμε.
Ως πιστοί και ανόητοι υπήκοοι της νότιας επαρχίας του
εβραιομασονικού 4ου Ραιχ.
Μιας μέγαιρας αναθρεμένης  στα εβραιοκρατούμενα στρατόπεδα της Α. Γερμανίας και ενός αξιολύπητου πνευματικού σακάτη.
Της Μέρκελας που γλαφυρά μας περιγράφει ο Κολλ στον παρακάτω σύνδεσμο.

http://keritisriver.blogspot.gr/p/video.html

Ως ξεπεσμένοι και παρηκμασμένοι κληρονόμοι μιας ιστορίας
και ενός πολιτισμού, που γέννησαν τη Δημοκρατία
των υπεύθυνων πολιτών και της πολιτικοποιημένης κοινωνίας,
του Αριστο-τέλειου αρχαιοελληνικού πνεύματος.
Βρεθήκαμε να συρόμαστε απο μια συμμορία ετερόκλητων τυχοδιωκτικών αθροισμάτων που ηδονίζεται να αυτοπροσδιορίζεται "αριστερά".
Όπως και οι σκοπιανοί σλαύοι, αυτοπροσδιορίζονται...Μακεδόνες.
Αδελφές ψυχές, απο τον ίδιο νεοταξικό βόθρο τρεφόμενες.

                  
                  

Απλά, εμετικοί προδότες.
Η πιο ύπουλη και επικίνδυνη συμμορία εβραιόδουλων Πηλιογούσηδων, στην πιο κακουργηματική παράσταση ρέκβιεμ εναντίον της χώρας και του λαού.
Οι επιμένοντες υμνητές αυτής της κακουργίας, οι χρήσιμοι ηλίθιοι των συναινετικών "ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ", "ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ", "ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ", των "PLAN B" και οι ρομαντικοί της προοπτικής των "ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ" που στηρίζουν με ύπουλο τρόπο και με ένα ουρανομήκη τυχοδιωκτικό πολιτικό οπορτουνισμό την αδιαπραγμάτευτη ενότητα των κακουργηματιών...
Ας αναλάβουν ακέραια την ευθύνη του στρουθοκαμηλισμού τους, την ευθύνη της στήριξης των συμμοριτών με τις χίλιες μάσκες και της κακουργηματικής μανίας τους, πάνω στις πλάτες του λαού.



Από τον εγκάθετο των εβραίων και των
Soros fauntaitions Αλέκο, μέχρι τις «αριστερές…παντόφλες» του και τα θεατρικά μονόπρακτα προσωπικής βεντέτας που αναγάγουν σε αγώνες δημοκρατικότητας, την ώρα που τα μνημόνια και ο βούρδουλας εξακολουθούν απρόσκοπτα να πέφτουν βροχή στα κεφάλια των παιδιών ενός κατώτερου των εβραίων Θεού.
Μόνη προοπτική αυτού του λαού, η ανάπτυξη νέων κινηματικών διαδικασιών, για την άμεση απαλλαγή από όλα και όλους…
Που εξακολουθούν βάσει ειλημμένων υποχρεώσεων σε υπογεγραμμένα συμβόλαια θανάτου,
Να τον φτύνουν κατάμουτρα και από διαφορετική γωνία ο καθένας, ανάλογα με το πόστο και το ρόλο που έχει αναλάβει…
Ράβοντας του όλοι μαζί, ένα ολόσωμο κοστούμι ταπείνωσης και υποτέλειας, κεντημένο νεοταξικά κακότεχνα, με τη μπόχα της εμετικής τους ρουχάλας.
Απολαύστε την
Gangster Squad σε παλιότερα και νεότερα στιγμιότυπα φτυσίματος και απαξίωσης.

                          

Αυτοί μας κυβερνούν ξεπουλώντας μας μαζί με τη χώρα και τον ιστορικό και πολιτισμικό της πλούτο στις γαλέρες του διεθνισμού της εβραικής πολυπολιτισμικότητας και στα σκλαβοπάζαρα του διεθνιστικού κεφαλαίου των σχιζοφρενών επικυρίαρχων.
Και οι πάντα απαραίτητοι χρήσιμοι ηλίθιοι, εξακολουθούν να τους στηρίζουν, αναμασώντας απολογητικά στον κομματικό τους εθελοδουλισμό από τις αγκυλώσεις του χθες, τα ανεκδιήγητα χιλιοειπωμένα από πριν από τους Σκυφτούληδες των Αθηνών Σαμαροβενιζέλους και τα γκεμπελίστικα φερέφωνα τους ΜΜΕ…"ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ", "ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΑΝ", “ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ”, "ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ"…
 

Αλλά και όσοι ακόμα τρέφουν φρούδες ελπίδες στις αριστερές…παντόφλες αυτης της Gungsters Squad και τα θεατριλίκια των «διαφωνούντων» αλα στηρίζοντας(a la card).
Που πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, αυτοαποκαλύπτονται μέσα από τη δική τους ιστοσελίδα την
iskra, όπως βλέπομε στον παρακάτω σύνδεσμο.


Για "τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα", μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, περιγράφοντας το βάθος και την γελοιότητα των πειροτεχνημάτων Λαφαζάνη και λοιπων "διαφωνούντων"
http://keritisriver.blogspot.gr/2015/07/Ta-dakrya-tis-Hlektras-itan-krokodeilia.html

Και η «αριστερή Πλατφόρμα» συνεχίζει να παραμένει ΕΝΤΟΣ του χώρου των «αριστερών» ανδρεικέλων, να διαρρέει …πληροφορίες ότι δεν θέλει να «ρίξει» την κυβέρνηση και να μας λέει ο Λαφαζάνης ότι θα καθορίσουν τη στάση τους, από τις κινήσεις της κυβέρνησης: Αυτές των εσωκομματικών γραφειοκρατικών παιχνιδιών…


Εδώ ο Λαφαζάνης αποκαλύπτεται.
Θέτει υπεράνω της κοινωνίας, της καταστροφής και της γενοκτονίας του ελληνικού λαού,
ΥΠΕΡΑΝΩ της νέας αποικιοκρατίας που τελεσίδικα «κλειδώνει» η κυβέρνηση,
τα εσωτερικά γραφειοκρατικά παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ…
Διασφαλίζοντας πλέον επάξια τον τίτλο της «αριστερής παντόφλας» της ύπουλης μνημονιακής μοχθηρίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν η «αριστερή» κυβέρνηση ΠΡΟΔΩΣΕ τα ΠΑΝΤΑ και ολοκληρώνει, βάρβαρα και πραξικοπηματικά, τις διαδικασίες μετατροπής της χώρας σε προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ και αποικία των εβραίων τοκογλύφων…
Το να λες ότι θα καθορίσουμε τη στάση μας από τις κινήσεις(!!!) της κυβέρνησης, αυτό αποτελεί θηριώδη ΕΜΠΑΙΓΜΟ και γελοιότητα, των ίδιων μεγεθών, αν όχι και μεγαλύτερων, από αυτά της κυβέρνησης…
Ακόμα και το πραξικόπημα της Βουλής, τα ξημερώματα της Παρασκευής, «κατάπιε» ο Λαφαζάνης: Αυτό δεν είναι συγκεκριμένες πολιτικές κινήσεις της κυβέρνησης, λέει…
Ποιο είναι το προχθεσινό πραξικόπημα; Η κονιορτοποίηση του κανονισμού της Βουλής, και η πραξικοπηματική συρρίκνωση του χρόνου συζήτησης, από δέκα ώρες σε τρεις!!!
Και μάλιστα κατόπιν «διαταγής» από το νέο διορισμένο ανδρείκελο των γερμανών, Τσακαλώτο: «Τα πράγματα είναι απλά. Αύριο στις 4 έχει eurogroup»…


Ο αριστερός φασισμός και τα κακουργηματικά του σχέδια, είναι εμποτισμένα στη…βαζελίνη και δεν πονάνε όπως τα δεξιά κακουργήματα.
Όπως οι προδότες όμως δεν έχουν πατρίδα, ούτε ανήκουν σε κανένα λαό…
Ετσι και οι χρήσιμοι ηλίθιοι κλακαδόροι και εύπιστοι πεπλανημένοι, δεν έχουν ποτέ πολιτικοποιημένη προσωπικότητα, αλλά…
Κομματικές αλυσίδες, να τους κρατάνε δεμένους στον πάσαλο της δουλείας, με το ξεροκόμματο κάτω από το βούρδουλα του αφέντη.
Άσχημο πράγμα και επικίνδυνο στην υγεία η ελευθερία,
στα χρόνια της χολέρας.


Βυζαντινός Αντίλαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών