Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Πολυπολιτισμικότητα και υποκριτικός ανθρωπισμός


Της Τασούλας του εβραικού τόξου, της τα έσειρε προχθές ο Στάθης με ένα πολύ ωραίο άρθρο στην Αυγή.
Η ηγεσία όμως του ΣΥΡΙΖΑ, για να τη χρησιμοποιεί σε ένα τόσο ευαίσθητο και καθοριστικό για τα παγκοσμιοποιητικά σχέδια του διεθνιστικού κεφαλαίου πόστο, θα έχει τους λόγους της.

Άλλωστε η Τασούλα, δεν κάνει του κεφαλιού της.
Τώρα που ανέλαβε κυβερνητικό πόστο και της περνά από το χέρι, ποιόν θα κοιτάξει ;
Τον εξαθλιωμένο ψηφοφόρο που νόμισε πως θα τον απαλλάξει από τη δουλεία του ψηφίζοντας την, ή θα κινήσει η κι ουρανό να εκπληρώσει τις επιθυμίες του θείου Σόρος και του αποικιακού επεκτατικού διεθνιστικού κεφαλαίου που αυτός εκπροσωπεί ;
Το είχε δηλώσει άλλωστε ο άνθρωπος από νωρίς.
Βάλτε εσείς μπροστά κι εγώ θα έρθω να χτίσω σπίτια για όλης της γης τους κολασμένους, πλην Ελλήνων. Αυτών, τα θέλουν οι τράπεζες μου.
Την ίδια ακριβώς τακτική εποίκισης έκαναν και στην Παλαιστίνη οι ισραηλίτες, μην ξεχνιόμαστε. Χτίζοντας οι ίδιοι οργανισμοί, σπίτια ισραηλινών μέσα στα παλαιστινιακά εδάφη.
Μόνο που εδώ, θα στεγάσουν δούρειους ίππους, κατά προτίμηση φορείς του βαθέως ισλάμ.

Απο τη μια ο Τσίπρας μιλάει για εθνική υπερηφάνεια και απο την άλλη, βάζει σε καίρια πόστα, προδοτικά υποκείμενα, με δεύτερο παράδειγμα, το Υπ. Παδείας.
Καλά του έγραφε προ ημερών η Αυγή, "Σπαγγάτο σε δυο βάρκες, εν ώρα τρικυμίας".
Περιθώρια πλεον εφησυχασμών και χρόνου ανοχής, δεν υπάρχουν.
Ο αγώνας, τώρα...κορυφώνεται παραφράζοντας παλιό πολιτικό σύνθημα.
Προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος και να κάνει και ένα «κοινωνικό καλό», όπως η ίδια είπε, η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου σχεδιάζει να ενοικιάσει διαμερίσματα ανά την Ελλάδα που είναι ανοίκιαστα για να φιλοξενηθούν οι μετανάστες.
Να φάει ψωμί και ο έλληνας ιδιοκτήτης. Τόση ουρανομήκη υποκρισία, προκειμένου να εκτελέσει τα ανίερα εις βάρος του εξαθλιωμένου ιθαγενή σχέδια της, στο όνομα της πολυπολιτισμικής υποκουλτούρας της.
Έχοντας και το απύθμενο θράσος αυτή την υποτελή εκτέλεση των εντολών Σόρος, να την ονομάσει… «Νεα μεταναστευτική πολιτική» της κυβέρνησης. 
Πότε και ποιος ψήφισε αυτό το έκτρωμα και σε ποιο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε ;
Μεταναστευτική πολιτική το ονομάζομε τώρα ότι σας διατάξει ο σιονιστικός παράγοντας και ότι σας κατέβει στο κεφάλι ;

Μέλος κυβέρνησης είσαστε, ή αυτοκράτορας χωρίς αυτοκρατορία ?
Συνεχίζοντας μάλιστα, για την ανάγκη περίθαλψης και εύρεσης εργασίας σε αυτούς που τα αφεντικά της εξαθλίωσαν και έστειλαν σε μια εξαθλιωμένη προς άλωση χώρα.
Αφήνοντας άναυδο τον ψηφοφόρο που λέγαμε πριν, με την απορία αν τον δουλεύει, ή αν τον φτύνει με…βιτριόλι.
Συν δωρεάν ηλεκτροδότηση και υδροδότηση. Ο παραπάνω ιθαγενής ψηφοφόρος πληρώνει το λογαριασμό. Θα του αφαιρέσουμε κι αυτουνού 300
KW
αν πληρεί κάποιες προϋποθέσεις και αν αποδεχτεί την «κάρτα του πολίτη», ακούγεται απο παράπλευρες κυβερνητικές πηγές.
Θα έλεγε κανείς ότι όλα αυτά τα μέτρα τα αναγγέλλει για τους ψηφοφόρους της και τις προϋποθέσεις τις θέτει για κάποιους νόμιμους μετανάστες, αλλά δυστυχώς, το μαγνητοφωνάκι είναι σαφέστατο και τελευταίας ισραηλινής τεχνολογίας.


Οι θέσεις της αριστεράς, είναι καθαρά διατυπωμένες απο το Μαρξ και την Α' Διεθνή πάνω στα θέματα της αθρώας μετανάστευσης εξαθλιωμένου και φτηνού εργατικού δυναμικού απο το μεγάλο κεφάλαιο, προκειμένου να αλώσει τα εργατικά κινήματα της εποχής, με την προσπάθεια που έγινε τότε απο το κεφάλαιο στο Λονδίνο.
Όπως και οι αγώνες της τότε αριστεράς και του ίδιου του Μαρξ να πείσουν τους εισαγόμενους εργάτες να επιστρέψουν πίσω στις χωρες τους και να δώσουν μαζί κοινούς αγώνες για αλληλεγγύη και ενότητα των λαών στο εργατικό κίνημα και την αξιοπρέπεια του ανθρώπου.

Ο ίδιος ο Τρότσκι στο έργο του η «Λογοτεχνία και η Επανάσταση» δίνει τη φιλοσοφική τεκμηρίωση αυτής της θέσης: 
"Ο σοσιαλισμός δεν είναι προλεταριακή ισοπέδωση, είναι η ολοκληρωτική απελευθέρωση του ανθρώπου.
Και δεν υπάρχει καμιά απελευθέρωση του ανθρώπου όταν ισοπεδώνεις τα έθνη, τις εθνότητες, την ιστορική ανομοιομορφία".
Αυτά επιδιώκει να τα εξαλείψει η οικουμενικότητα του παγκοσμιοποιημένου καπιταλιστικού κόσμου και να εισαγάγει την ομοιομορφία: 
Ένα ηχείο που επαναλαμβάνει υποχρεωτικά και μονότονα ένα και μοναδικό «καθολικό» μήνυμα, σε ένα πλήθος ισοπεδωμένων μεταμοντέρνων πληβείων.


Τις θέσεις των Μαρξ, Τρότσκι, Λένιν, Ένγκελς, της Α' Διεθνούς και πολλών άλλων πάνω στα ζητήματα αυτά, όπως και τις λύσεις που έδιναν στα προβλήματα που δημιουργούσε το ίδιο το κεφάλαιο ενάντια στο εργατικό κίνημα και τους λαούς, τις είχαμε αναλυτικά δώσει σε παλαιότερο άρθρο μας ΕΔΩ.

http://keritisriver.blogspot.gr/2013/08/Antiratsistiki-lagneia-kai-proodeytiki-diethnistiki-ypokrisia.html

Ουδέποτε ο σοσιαλισμός ήταν υπέρ της λαθρομετανάστευσης.
 Όλοι οι «κύριοι» αυτοί που θέλουν ανοιχτά σύνορα και παριστάνουν τους «αριστερούς», τους «σοσιαλιστές» και τους «δημοκράτες», στην πραγματικότητα εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Μεγάλου Κεφαλαίου εις βάρος των εργατών και των μη προνομιούχων!
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παριστάνουν τους σοσιαλιστές, τους αριστερούς και τους δημοκράτες!

Βγήκαν και τα απαραίτητα πάντα εξαπτέρυγα και τα φερέφωνα της πολυπολιτισμικής ουτοπίας, όπως την είχαμε λεπτομερώς αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο του παραπάνω λινκ, να μας θυμίσουν το πόσο όμορφα δούλεψε το πείραμα του Ριάτσε  στη γειτονική Ιταλία, λες και απευθύνονται σε ανεγκέφαλα και άλαλα υποζύγια.
Στο πνεύμα των παρακρούσεων της εβραιόδουλης Τασούλας, να ξαναζωντανέψουμε τα εγκαταλελειμμένα και ερημωμένα χωριά μας, με τη μετεγκατάσταση εκεί, νέων κατοίκων που θα τα ξαναζωντανέψουν και θα ξαναβάλουν τα χωράφια στην παραγωγή. 
Οι νέοι κάτοικοι βέβαια, είναι οι άποικοι του ισλαμ που μας καζίκωσε απο το παράθυρο ο Σόρος και η εβραική τραπεζοσαπίλα.
Κοινώς, οι εξαθλιωμένοι μετανάστες τους, οι προστατευόμενοι της Τασούλας.
Και το σερβίρουν τόσο δολίως όμορφα οι υμνητές της Τασούλας, περί ζωντάνιας της υπαίθρου και άλλα λαικά διηγήματα, που θα πείσουν εύκολα ένα καλόπιστο πολίτη.
Αφού το έκαναν άλλωστε στη γείτονα Ιταλία που είναι και πολιτισμένοι οι άνθρωποι, γιατί να μην το κανομε κι εμείς οι πιο πολιτισμένοι και βαθιά μπασμένοι στη νεα πορνεία του πολυπολιτισμού και της ουτοπίας που αυτός κομίζει, προς ώφελος της πολυπόθητης απο τα διεθνή και ντόπια λαμόγια παγκοσμιοποίησης ?.........

Αν σας έπιασε ο πόνος για τη ρημαγμένη ελληνική ύπαιθρο, δείξτε την αγάπη και τη βοήθεια σας, όπως η ιστορία και η ηθική λογική ορίζουν και αφήστε τα ταχυδακτυλουργικά κακόβουλα και προδοτικά για το ρημαγμένο λαό τερτίπια.

Δώστε κίνητρα στο νεο άνεργο της πόλης αλλά και του χωριού, που βλέπει το μέλλον του να γίνεται μπαλάκι στα χέρια διεφθαρμένων, να γυρίσει στα πατρικά του χώματα, να καλλιεργήσει τη γη του και να ζωντανέψει τα χωριά των πατεράδων του.
Αυτό έκαναν όλες οι κυβερνήσεις του παρελθόντος, όταν ο κόμπος έφτανε στο χτένι προκειμένου να χτυπηθεί η αστυφιλία και να ζωντανέψει η ύπαιθρος.
Κίνητρα στο νέο μέσα από προγράμματα και όχι δωρεές στον ξένο κατάφορα εις βάρος του νέου άνεργου, άστεγου και πεινασμένου, εις βάρος των ερειπωμένης ελληνικής υπαίθρου.
Με ένα τόσο ωμό και ξεδιάντροπο τρόπο, φτύνεται κατάμουτρα αυτή η νεολαία, αυτός ο τόπος και αυτη η ύπαιθρος και με μια ουρανομήκη υποκρισία, ισχυριζόμενοι οτι πονάνε την ύπαιθρο, στρώνουν το χαλί της πλήρους διάλυσης και της παράδοσης της υπαίθρου στα ισλαμικά τους μουσαφίρια, τους εξαθλιωμένους απεσταλμένους του Σόρος και των διεθνών δολοφόνων των εθνών.

Προς δόξα πάντα των εβραιόδουλων αισθημάτων και της εδραίωσης στη χώρα εις βάρος αυτής και του λεηλατημένου της λαού, των απεχθών παγκοσμιοποιητικών σχεδίων του αχόρταγου επεκτατικού διεθνιστικού κεφαλαίου των Σόρος φαουνταίησονς και των τραπεζικών σκοτεινών κονκλαβίων.
Ντροπή και μόνο στη σκέψη οτι ο Εφιάλτης επέστρεψε και είναι εδώ παρόν, με προβιά φιλεύσπλαχνου ανθρωπιστή..


Κλείνομε προσωρινά θεωρώντας απαραίτητο να σημειώσομε, ότι κάθε προσπάθεια να αποδώσουν στη λαική οργή και αγανάκτηση, την δίκαια ασκούμενη σκληρή κριτική, ταμπέλα δήθεν δεξιάς και σαμαροβενιζελικής λαγνείας ή προπαγάνδας, τους την επιστρέφομε πίσω ως απαράδεκτη και γελοία.
Και θα συμβουλεύαμε τον κάθε καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο επικριτή της κριτικής, να θυμηθεί το περιεχόμενο της λαικής εντολής, τη θέση του λαού που την εμπιστεύθηκε σε μια αριστερή κυβέρνηση και τη θέση της χώρας αυτού του λαού.
Όταν εκπληρωθούν όλες αυτές οι υποχρεώσεις, έχουν κάθε δικαίωμα να σκύψουν με αληθινή ανθρωπιστική διάθεση και στα πλαίσια των αντοχών της χώρας χωρίς να διακυβεύονται εθνικά συμφέροντα, να βρούν μια οριστική λύση για όλα τα εξαθλιωμένα θύματα των εμπόρων των εθνών, σε συνεργασία και με τις χώρες τους προέλευσης.

                                           




Όπως γράψαμε και στην αρχή του άρθρου μας,


Ο αγώνας, ΤΩΡΑ κορυφώνεται.



                                                                                Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών