Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Το πανηγύρι των transsexual στην Ευρώπη των λαών


Ο Τομ που έγινε Κοντσίτα, αλλά άφησε το γένι αξύριστο μην τύχει και τον περάσομε για θηλυκό. Από τη γνωστή Αυστρία, το πρωτοξάδερφο της ναζιστικής Γερμανίας των κτηνοβατών και των κτηνανθρώπων.

Και το είδαν όλα τα βαρβάρια της ευρώπης και ξεσάλωσαν βλέποντας στην ανωμαλία του εκτρώματος τον δικό τους εαυτό.
«Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλιαε η καρδιά του» έλεγε σοφά η λαϊκή παροιμία.

Το είδε και η Ελλάδα του πολιτισμού και της παράδοσης μεν αλλά και της επιδοτούμενης απο τα κέντρα αποδόμισης των αξιών προοδευτικότητας και του έδωσε τους 12 βαθμούς.
Αυτά τα πρότυπα έχουν στο dna τους οι βάρβαροι, αυτά προωθούν και για τις αποικίες τους και όλη την Ευρώπη τους.
Τις gay, τις ανώμαλες, τις τρανσέξουαλ συνειδήσεις. Τους κτηνοβάτες και τους παιδόφιλους αύριο και κάθε ζαρζαβατικό του σάπιου κόσμου μέσα στον οποίο έρπουν.
Αυτό το πρότυπο πρέπει να περάσουν και στους εναπομείναντες εθνικιστές, αμόρφωτους και καθυστερημένους της πολιτείας τους.


Και μην αρχίσομε να μιλάμε για ανοχή στη διαφορετικότητα και άλλα παρόμοια ιδεολογήματα της γνωστής λεκτικής ταχυδακτυλουργίας, γιατί δεν έχει καμία σχέση η ανοχή και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, με την επισήμως προτυποποίηση της σε προκλητικό μάλιστα βαθμό.
Τα έχομε πει σε προηγούμενο άρθρο μας,
ΕΔΩ


Ότι δεν σου περνάνε με το βούρδουλα, σου το περνάνε μέσα απο πανηγυράκια και φιέστες, όπου όλοι χαίρονται και τραγουδάνε.
Η τραβεστί σαν πρόσωπο, φυσικά, είναι αξιοσέβαστη και κανείς λογικός άνθρωπος δεν θέλει το κακό της.
Οχι όμως όταν προβάλλει εαυτόν σαν πρότυπο σε μια νεολαία που υποτίθεται οτι θα χτίσει το αύριο.
Άλλο η ανοχή και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, αν αυτή δεν δεν αγγίζει τα όρια της παρανομίας και του εγκλήματος(γιατι διαφορετικό μπορούμε να πούμε και τον κλεπτομανή, ή τον κτηνοβάτη για να φέρω διαφορετικά παραδείγματα)
Και εντελώς διαφορετικό να δημιουργούμε πρότυπα για την κοινωνία του αύριο, μέσα απο τη διαφορετικότητα, ευαγγελιζόμενοι μια αυριανή κοινωνία των gay και των transsexual.
Σε σέβομαι στη διαφορετικότητα σου, σε βοηθάω στο μέτρο της δύναμης μου και δεν σε εχθρεύομαι σε καμία περίπτωση, ΑΛΛΑ δεν θα σε κάνω πρότυπο για τα παιδιά μου. Είναι απλό.
Και όταν αυτά τα πρότυπα προωθούνται απο επίσημους πανευρωπαικούς θεσμούς που καλά ξέρομε οτι δεν βραβεύουν με μέτρο την ποιότητα, αλλά με τους πολιτικούς συσχετισμούς και τα επικοινωνιακά κριτήρια της show biz,
σε μια εποχή που η παγκοσμιοποίηση βρίσκεται στο απόγειο του μηδενισμού κρατών, παραδόσεων, ηθών και αξιών στα πρότυπα τα δικά του, δε νομίζω να είναι τυχαία η προβολή με κάθε μέσο απο το σύστημα τους αυτών των προτύπων.

Η φύση, η οικογένεια, η παράδοση και οι θεσμοί που κράτησαν χιλιετηρίδες τις κοινωνίες αποτελώντας τους ακρογωνιαίους λίθους ύπαρξης και επιβίωσης του ανθρώπου, είναι εχθροί για τους αρχοντες του σκότους, τους εκλεκτούς του ίδιου του Σατανά.
Βαφτίζουν το φασισμό αντιφασισμό, το ψέμα αλήθεια, το δικαίωμα των λαών παρανομία, αλλάζουν τις λέξεις, θέλουν να αλλάξουν και το φύλο των ανθρώπων.
 
Απο το προφίλ του προτύπου, στο instagram
Να γίνουν όλοι φυτά, αναπαραγόμενα μόνο στα εργαστήρια γενετικής τους, σε μια ελεγχόμενη παραγωγή κλώνων.
Στον τερατόμορφο οργουελιανό κόσμο που μας ετοιμάζουν, χωρίς φύλο, όνομα, ταυτοτητα, χωρίς σκέψη, χωρίς θέλω, ούτε δικαιούμαι. Και πάνω απ όλα, χωρίς πιστεύω.
Χωρίς θρησκεία.
Μια θα είναι η πανθρησκεία. Η λατρεία του τίποτα.
Σε μια κοινωνία ανθρωποειδών, με μόνη ταυτότητα ένα αριθμό, ένα τσιπάκι στη θέση του νου.

Αν όλα αυτά συνέβαιναν έξω απο την πόρτα μας, θα λέγαμε "ένα μέτρο όξω απ τον κώλο μου κι όπου στο διάολο θελει ας μπει".
 Θα μιλάγαμε για μια ευρώπη της διαφθοράς και της απώλειας.
Και θα τους φτύναμε.
Η Ελλάδα όμως, έδωσε το 12άρι στην ανωμαλία των κτηνανθρώπων.
Εδώ, τελειώνουν όλα.
Για τι μπορούμε πλέον να μιλήσουμε ???
Για αφύπνιση των συνειδήσεων στο πολιτικό επίπεδο ???
Για λαικούς αγώνες και δημοκρατία των αξιών ????

Δείτε απλά την εικόνα του πρότυπου της αξύριστης τρανσέξουαλ που δόξασε σήμερα η Ευρώπη των λαών(να το θυμηθούμε κι αυτό για να μην ξεχνιόμαστε)
και συγκρίνετε την με την εικόνα της ελληνικής πολιτικής και κομματικής ανωμαλίας.
Αν βρείτε διαφορές, τότε ίσως έχουμε ακόμα ελπίδες. Εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να βρω ούτε μια διαφορά. Ταυτίζονται απόλυτα.
Και έρχεται το 12άρι, που σαφώς δεν το έδωσαν οι πολιτικοί, να βάλει τη σφραγίδα στην ταφόπλακα.
Όσο για τα αποτελέσματα των όποιων εκλογών, είναι από τώρα γνωστά, οι δε εταιρείες δημοσκοπήσεων, μπορούν να κοιμηθούν ευτυχείς, αγκαλιά με τους παπαγάλους των βοθροκάναλων.
Το έργο τους έχει ήδη τελειώσει.
Καλή αντάμωση σύντροφοι στο "1984".




Βυζαντινός Αντίλαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών