Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Βίντεο-Το Πρωτογενές πλεόνασμα, Πρωτογενές έλλειμα 12δις!

Όπως τα στοιχεία της Ε.Κ.Τ. δείχνουν με απόλυτη σαφήνεια και όπως αποκάλυψε ο Δ.Καζάκης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα στο Etv που απόσπασμα της βλέπετε στο τέλος του δημοσιεύματος, όλα τα κοροιδιλίκια περί πρωτογενούς πλεονάσματος και άλλα παραμύθια για να παραμένομε ναρκωμένοι μπροστά στον άνεμο των κατασχέσεων και του επερχόμενου χάους, αναδεικνύουν περίτρανα πλέον την υπαλληλική σχέση των ντόπιων εντολοδόχων πολιτικών, με την
κυβέρνηση της τρόικας και των διεθνών αρπακτικών.

Δυστυχώς ισχύει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο δύσκολα πιστεύει κανείς  την αλήθεια.
Το εγκληματικό ψέμα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το πρωτογενές πλεόνασμα προκαλεί δυσκολίες για να πιστέψουμε   το μέγεθος του ελλείμματος, όπως διαπιστώνεται από την ΕΚΤ, την υπεύθυνη για τον δανεισμό καθώς και για την νομισματική και χρηματική πολιτική της χώρας.
 
Κλικ για φυσικό μέγεθος
Το έλλειμμα για την Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 αντιστοιχεί σε 12,086 δις ευρώ.
        

Αυτό το έλλειμμα είναι υπερδιπλάσιο του ελλείμματος του 2009 που αποτέλεσε την αφορμή για την μεγαλύτερη αρπαγή του πλούτου υπέρ των λίγων.
Στα γραφήματα του κειμένου μπορείτε να τα παρατηρήσετε όλα αυτά.
Να υπενθυμιστεί ότι η ΕΚΤ είναι μέλος της τρόικας και συγκεντρώνει τα δικά της στοιχεία για την  υπό επιτήρηση χώρα μας με βάση τα οποία καθορίζονται τα νέα μέτρα. Μάλλον δεν έχει πειστεί από τα στοιχεία της κυβέρνησης για πρωτογενές πλεόνασμα.
Η εικονική πραγματικότητα για τη δήθεν διαπραγμάτευση πρέπει να τελειώσει.  Tα δημοσιονομικά έχουν εκτροχιαστεί.
Υπόλογοι για τις ψευδείς ανακοινώσεις και τις αλχημείες αυτή την φορά είναι μαζί με την κυβέρνηση η ΤτΕ και ο Προβόπουλος.

Ο Γ. Γ. του ΕΠΑΜ Δ.Καζάκης καλεσμένος στην εκπομπή του Γ. Τράγκα 
στο Ε TV channel, στις 21 Νοεμβρίου 2013.Πηγή           epam-patras
Γραφήμματα       Ε.Κ.Τ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου