Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Τρίτο χτύπημα Χαικάλη και πρόταση Τατσόπουλου για συνεργασια με Ν.Δ.

Με νέο χτύπημα επανέρχεται ο Π. Χαικάλης επιμένοντας στην κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με συνεργασία όλων των  κομμάτων υπο την ηγεσία Καραμανλή,
Ενώ ταυτόχρονα έρχονται και οι προτάσεις του Τατσόπουλου από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ, για συνεργασία Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ, αφορίζοντας τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ που όπως λέει, φλερτάρουν με την άκρα αριστερά.
Το ότι δεν έχει αυτός αλλά και η γενικότερη πολιτική του κόμματος που ανήκει καμία απολύτως σχέση με αριστερά, δεν ήταν ανάγκη να μας το επισημάνει.
Το μέρος όμως εκείνο των προτάσεων του που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, είναι εκεί που επικαλείται για την επίτευξη συνεργασίας, το…πατριωτικό κομμάτι της ΝΔ.
Και ο Λούκυ Λουκ εξαφανίστηκε με τη Ντόλυ του, στο φόβο των γαλέρων, οπότε επιστρατεύσαμε το στρουμφάκι για το γέλιο που αρμόζει στο άκουσμα του όρου «πατριωτικός» από τον απόλυτο εκπρόσωπο του διεθνιστικού εθνομηδενισμού στο κοινοβούλιο.
Τι γίνεται βρε παιδιά ; Γύρισε ο ουρανός τούμπα, ή παραζαλιστήκαμε εμείς από τις απανωτές δηλώσεις και θεατρινισμούς των επιδοτούμενων εθνοπατέρων της γιαλαντζί δημοκρατίας ;



Από τη μια ο Χαικάλης να δίνει απανωτές γροθιές όχι στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά στα στομάχια και το θυμικό των πατριωτικών δημοκρατικών στρωμάτων που το στηρίζουν κόντρα σε ότι αποπνέει παλαιοκομματισμό και μνημονιακές πολιτικές
Και από την άλλη ο εκπρόσωπος της μεταλλαγμένης διεθνιστικής αριστεράς,
να επισφραγίζει τις ίδιες προτάσεις, από εντελώς αντίθετο και με διαφορετική σημαία μετερίζι. Επιστρατεύοντας και τον όρο πατριωτισμός, που με κάθε τρόπο έχει καταπατήσει αυτός και οι συνιστώσες του κόμματος του.

Εδώ, τα γέλια αναγκαστικά μετατρέπονται σε κλάμα. Κλάμα για τα όσα συμβαίνουν, για τα όσα ακούγονται, για το πώς χρησιμοποιούνται οι όροι και οι έννοιες στην εξυπηρέτηση διεφθαρμένων συμφερόντων.

Δεν παρέλειψε βέβαια, να αδειάσει και ένα κουβά επιδοτήσεων στη Χρυσή Αυγή μέσω της αρνητικής διαφήμισης, αναγκάζοντας κάθε πικραμένο πατριώτη να στραφεί σε αυτήν, ως το μόνο αντιδραστικό κόμμα.
Και όλοι αυτοί, κάνουν υποτίθεται τώρα, αντιπολίτευση στην παρούσα συγκυβέρνηση.
Αλλά την καλούν σε συνεργασία…ανάγκης.
Απλά Ελληνικά…
Χωρίς κανένα πια ενδοιασμό, μας πετάνε στα μούτρα αυτό που πάντα έβλεπε ο κάθε πολίτης αυτης της χώρας.
Ότι όλοι μαζί, αποτελούν το θίασο των 300, που ανεβάζει επι σκηνής το ρέκβιεμ της Ελλάδας και του ιθαγενή πληθυσμού, σε σενάριο και σκηνοθεσία του διεθνιστικού κεφαλαίου.
Υπάλληλοι και πιόνια στο ίδιο αφεντικό, στον ίδιο κατακτητή.
Και χωρίς μάσκες αυτή τη φορά. Δεν χρειάζονται, αφου…
Οι ιθαγενείς, καμία σημασία δεν έχει γι αυτούς τι θα ψηφίσουν, αφού με τις συνεργασίες, τις τούμπες και τις προδοτικές τους συμφωνίες, θα φροντίζουν πάντα να μένουν καρφωμένοι στα έδρανα της καταπατημένης ελληνικής βουλής, επιμένοντας ότι είναι…εκπρόσωποι του λαού και επιμένοντας ακόμα ότι έχει η χώρα Δημοκρατία.
Μόνο που ξεχνούν να μας διευκρινίσουν.
Εμείς, οι ιθαγενείς, τι είμαστε ???

                                                              Β. Αντίλαλος


Οι δηλώσεις-προτάσεις και των δύο, βρίσκονται στα παρακάτω κείμενα, όπως τις βρήκαμε στην iapopsi.gr

Το πρόσωπο των ημερών έχει γίνει το τελευταίο διάστημα ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει εκφράσει την άποψη του για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή και αντιπρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα- την οποία και επανέλαβε για τρίτη φορά σήμερα- και αυτή του η τοποθέτηση έχει προκαλέσει οργή στον πρόεδρο του κόμματος του, Πάνο Καμμένο.
Ο βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και κάλεσε τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που αντιδρούν και όσους στηρίζουν τον Καραμανλή να ενεργοποιηθούν προς την κατεύθυνση αυτή. «Αναλάβετε τις ευθύνες σας όσοι στη Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνείτε με την πολιτική του Σαμαρά και δεν θέλετε να ψηφίσετε νέα μέτρα» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα πάντως με το parapolitika.gr, μετά το άδειασμα που έκανε ο Πάνος Καμμένος στον βουλευτή του, έπεσε τηλέφωνο στον ηθοποιό από κορυφαίο νεοδημοκρατικό στέλεχος. Οι πληροφορίες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας λένε ότι του ζήτησε να τα πούνε από κοντά το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο Χαϊκάλης δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά, καθώς είναι ιδιαίτερα χολωμένος με τον πρόεδρο του, που ουσιαστικά ζήτησε να τον μαυρίσουν στις εκλογές, ενώ διατηρεί παραδοσιακά καλούς δεσμούς με μια σειρά στελεχών της ΝΔ

«Χάνεται και η μπάλα γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι»
 Μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης στη συνέντευξη του στο Mega σχολιάζοντας και τις «συνήθειες» συναδέλφων του να τουιτάρουν τις εμφανίσεις τους σε εκπομπές, τις μελλοντικές συνεντεύξεις τους σε εφημερίδες και περιοδικά ή ακόμη και να ασκούν πολιτική και κριτική μέσα από τα social mediα, δήλωσε αντίθετος με τέτοιου είδους κινήσεις. . «Δεν στέλνω tweet εγώ. Δεν απαντάω, ούτε ασχολούμαι. Μόνο σε κανά δυο περιπτώσεις.
Πάντοτε η επικοινωνία με τη βάση σε ένα κόμμα είναι πάρα πολύ θετική. Από την άλλη, χάνεται η επικοινωνία όταν μπαίνουν μέσα και άλλοι για άλλου είδους καταστάσεις. Χάνεται και η μπάλα γιατί δεν ξέρεις ποιος είναι», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Συνεργασία Ν.Δ.- ΣΥΡΙΖΑ θέλει ο Τατσόπουλος

Παράθυρο μετεκλογικής συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία άνοιξε ξανά ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για οριακή διαφορά των δύο κομμάτων σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας, πως «είμαστε μακριά από την αυτοδυναμία». Δεν παρέλειψε ακόμα να μιλήσει και για κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να πει ονόματα, που φλερτάρει με την άκρα Αριστερά.
«Ένα δυσάρεστο εκλογικό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να οδηγήσει το κόμμα της Κουμουνδούρου σε συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία. Η συνεργασία με πατριωτικές δυνάμεις από τη Νέα Δημοκρατία δεν είναι κάτι που δεν έχει ειπωθεί στο παρελθόν» τόνισε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Και συνέχισε: «Toν τελευταίο 1,5 χρόνο όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν δύο δυσάρεστα ευρήματα: η διαφορά Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ είναι οριακή, άρα κανένα κόμμα δεν μπορεί να μιλά για αυτοδυναμία και ότι η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα».
Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε αναφερθεί και παλαιότερα στο ενδεχόμενο συμπόρευσης της Κουμουνδούρου με τη Νέα Δημοκρατία (αλλά και με το ΠΑΣΟΚ). «Δεν είναι ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της Ν.Δ. και της σοσιαλδημοκρατίας που εκφράζεται μέσα από το ΠΑΣΟΚ» είχε τονίσει πριν από περίπου ένα μήνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM. «Εάν δεν βρεθούν δυνάμεις να συνεργαστούν, είτε λέγονται ΔΗΜΑΡ -αυτή που θα υπάρχει τότε- είτε από την Αριστερά είτε από την πατριωτική Δεξιά, για μένα δεν θα ήταν το ταμπού των ταμπού να συνεργαστώ με ένα κομμάτι πατριωτών της ΝΔ. Για πολλούς συντρόφους μου, τους περισσότερους, θα ήταν.» κατέληξε (τότε) στις δηλώσεις του.

«Καθορίζει τις εξελίξεις η Χ.Α»
Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη του σήμερα στον ΑΝΤ1 εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής, την οποία χαρακτήρισε «ναζιστικό κόμμα», το οποίο, όμως μπορεί να καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις, όπως είπε. «Ένα καθαρά ναζιστικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή έρχεται τρίτο. Δηλαδή με το νόμο που έχουμε και το μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα να γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης κατάστασης. Να βρεθούμε στην πολύ δυσάρεστη να μην έχουμε ναζιστές υπουργούς, αλλά να έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία να στηρίζεται στην ανοχή των ναζιστών, άρα να έχουμε μια ναζιστική ατζέντα».
«Ήδη είχαμε τέτοια φαινόμενα: το ότι αποσύρθηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ήταν μια παραχώρηση προς τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής.
Προ αυτού του κινδύνου να έχω μια πατρίδα αύριο όπου οι ναζιστές θα καθορίζουν την πολιτική, είτε είναι στην κυβέρνηση είτε είναι στην αντιπολίτευση, λέω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις άλλες λύσεις» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Τατσόπουλος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών