Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Αναβιώνει η ισραηλινή προπαγάνδα για την ιουδαϊκή καταγωγή των σπαρτιατών


Ξεκινούμε από μια είδηση που μας έρχεται από ένα bloger της Λακωνίας μιας και όλες οι δημοσιογραφικές πόρνες, η πολιτική και θρησκευτική ηγεσία, τηρούν σιγή ιχθύος για τη βρώμικη προπαγάνδα που εκτελείται με τις ευλογίες της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Μυστρά.
Πρόκειται για το lakonikos.gr, το οποίο απλά δίνει την είδηση, χωρίς να πάρει θέση, μόνο διαφημίζοντας το συνέδριο προπαγάνδα.

Η ΕΙΔΗΣΗ.
Διεθνές συνέδριο με τίτλο
 «Σπάρτη-Ισραήλ. Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας»
θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο “Mystras Grand Palace Resort” στο Παλαιολόγιο Μυστρά.

Το συνέδριο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Σπάρτης, η διεθνής οργάνωση B’nai B’rith και το Ινστιτούτο Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας.
Καταλάβαμε ποιοι το διοργανώνουν ?
Να το δούμε καλύτερα.
- Ο Δήμος Σπάρτης,
- Το ελληνικό παράρτημα της σιωνιστικής μασονικής στοάς B’nai B’rith, που έχει έδρα στη Νέα Υόρκη και η οποία βραβεύει μόνο άρρενες Εβραίους και
- Το Ινστιτούτο Ελληνο-Ισραηλινής Συνεργασίας.
Δίδονται μάλιστα και πληροφορίες για την… έγκαιρη εξασφάλιση θέσεων από τα πρόβατα.
Πάμε παρακάτω…
 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Με στοιχεία και πληροφορίες από την ιστοσελίδα http://aznews.site

Εκεί φυσικά, στην είσοδο, θα γίνει το μεγάλο ξεσκαρτάρισμα και δεν πρόκειται να περάσει κανένας ανεπιθύμητος στους «λάτρεις της αρχαίας ελληνικής ιστορίας» διοργανωτές.
Με περισσή περιέργεια και θέλοντας να μάθουμε από που πηγάζει η «αρχαία αυτή φιλία μεταξύ των δύο ιστορικών λαών» επισκεφτήκαμε την σελίδα του συνεδρίου η οποία είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα.
Δεν κάνει να τη διαβάζουν οι… αγράμματοι έλληνες.
 Η ιστορία έχει ως εξής, τουλάχιστον αυτή που θα παρουσιάσουν στο συνέδριο, η δική τους ιστορία μέσα από τους ιστούς των αποδομητών και των δημιουργών μιας νέας ιστορίας, στα μέτρα της ιουδαϊκής παγκοσμιοποίησης, στο ίδιο μοτίβο με τις βερεμιάδες, τις ρεπουστιάδες και τα φιλοσοφήματα των τατσοπουλικών αδελφάτων.

«Περίπου το 300 π.Χ., ένας σοφός και μακροχρόνιος ηγέτης, ο βασιλιάς Αρεύς της Σπάρτης (σ.σ. 309–265 σκοτώθηκε σε μάχη εναντίον του Αριστόδημου, τυράννου της Μεγαλόπολης) έστειλε επιστολή στους Αρχιερείς της Ιερουσαλήμ απευθυνόμενος σε αυτούς ως αδελφούς και πρότεινε μια φιλική συμμαχία μεταξύ των δύο λαών. Η πρωτοβουλία του Αρέως και τα συνεπακόλουθα γεγονότα καταγράφονται στο βιβλίο των Μακκαβαίων και στην Ιστορία του Εβραϊκού Λαού από τον ιστορικό Ιώσηπο Φλάβιο».
Κατά που θέλει και λέει ο εβραίος κατακτητής.

Η αναφορά γίνεται «στο βιβλίο των Μακκαβαίων», όμως δεν είναι ένα το βιβλίο αλλά τέσσερα τα βιβλία της Π. Διαθήκης που ονομάζονται «Μακκαβαίων».
Πρόκειται για κείμενα αγνώστου συγγραφέα που γράφτηκαν στα εβραϊκά και «με βάση τις διηγήσεις» ο χρόνος σύνταξης του πρωτότυπου ίσως να ήταν γύρω στο 100 π.Χ.
Το ότι οι Μακκαβαίοι υπήρξαν άσπονδοι εχθροί των Ελλήνων είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να επεκταθούμε.
Αναφέρουμε «εγκυκλοπαιδικά» ότι στο βιβλίο Α’ Μακκαβαίων, μετά από μια εισαγωγή σχετικά με τον Μ. Αλέξανδρο και την κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά το θάνατό του…
Ο συγγραφέας αναφέρεται με συντομία στην κυριαρχία των Πτολεμαίων (324—198 π.Χ.) και στα πρώτα είκοσι χρόνια των Σελευκιδών (198—175) για να αναφερθεί στα δύσκολα χρόνια του ιουδαϊκού λαού επί Αντίοχου Δ’ ο οποίος θέλησε να εκριζώσει βίαια την ιουδαϊκή θρησκεία.
Είναι άξιο απορίας που θυμήθηκε ο άγνωστος συγγραφέας τον Σπαρτιάτη Βασιλιά που…
Εζησε τουλάχιστον 200 χρόνια πριν γραφτούν οι Μακκαβαίοι και δεν είχε καμία σχέση με την ιστορία τους
 

Αυτή είναι φίλοι μου η μαύρη μέχρι σχιζοφρένειας προπαγάνδα διαγραφής και επανεγγραφής της ιστορίας μας, που τη συναντάμε σε πολλές εκδόσεις στα χρόνια της θύελλας ώστε το νέο «τσιτάκι», να ταιριάζει γάντι στην πολυπολιτισμική νεοταξική δολοφονία της Φύσης.

Επίσης γίνεται αναφορά στον «καιροσκόπο» ιστορικό Ιώσηπο Φλάβιο ο οποίος όμως «παραμένει μια αμφιλεγόμενη πολυσχιδής προσωπικότητα λόγω του πολυτάραχου βίου και του χαρακτήρα του.
Είναι πάρα πολλά τα έργα και οι ιστορικοί που διαφωνούν ακράδαντα με τα γραφόμενα του Ιωσήφ Μπεν Ματθία που σε κάποια φάση της ζωής του, μετονομάσθηκε Φλάβιος Ιώσηπος.

Τι μπορεί να ήθελε άραγε ο βασιλιάς Αρεύς ο Α’ της Σπάρτης από τους Αρχιερείς της Ιερουσαλήμ και για ποιο λόγο να απευθύνεται σε αυτούς ως αδελφούς;
Σε τι αποσκοπούν οι διοργανωτές εκτός από την «αναγέννηση και τη σύσφιξη της αρχαίας αυτής φιλίας μεταξύ των δύο ιστορικών λαών»;

 Μήπως αποσκοπούν στην παραποίηση της ιστορίας;
Αγαπημένο καραμελάκι της ισραηλινής-ιουδαικής προπαγάνδας, από τις αρχές του 20ου αιώνα, με στόχο τον ελληνισμό και ην ορθοδοξία πάντα.

Ιστορικά στοιχεία από προηγούμενη εκτενή έρευνα, θα δώσομε πιο κάτω σε σχετικό link.

Διαβάζοντας μερικές αράδες παρακάτω στο ιστολόγιο του συνεδρίου και συγκεκριμένα στις πέντε ενότητες του Συνεδρίου Σπάρτη — Ισραήλ…
Ω τι έκπληξη!!! στην πρώτη ενότητα θα γίνει λόγος για «Αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή της Σπάρτης που αντικατοπτρίζουν την παραγωγική παρουσία του εβραϊκού λαού».
 Ναι καλά διαβάσατε!
«Την παρουσία του εβραϊκού λαού» στην αρχαία Σπάρτη.
Παραθέτουν και δύο φωτογραφίες μικροσκοπικού μεγέθους για να μη μπορεί κανείς εύκολα να ερευνήσει τη γνησιότητά τους, συνοδευόμενες με αρκετά ενδιαφέρουσες λεζάντες.
Δεν θα τις βάλομε εδώ.

Αλλά θα θυμίσομε τη λυσσώδη προσπάθεια του περίφημου καθηγητή πανεπιστημίου και πράκτορα της Μοσάντ Τζβη Άνκορυ, να πείσει με κίβδηλα στοιχεία σε πανεπιστημιακά συνέδρια, για την ιουδαική καταγωγή μινωικού πολιτισμού και Σπάρτης. Το δε Γεώργιο Πλήθωνα Γεμιστό, παρουσίαζε ως…καθαρόαιμο ισραηλίτη.
Αυτά όμως θα τα δώσομε αναλυτικά στη συνέχεια του άρθρου.
 


Με αυτά κι αυτά και με πρόσχημα την «ανανέωση της αρχαίας φιλίας», την «προώθηση μελλοντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ στην ανάπτυξη, τον τουρισμό και σε πολιτιστικά θέματα», την «παρουσίαση συνεργασίας και επενδυτικών ευκαιριών στη Σπάρτη και τη Λακωνία»,
 οι «φίλοι μας από την αρχαιότητα»
 φαίνεται να θέλουν, μετά τον Μινωικό Πολιτισμό που θέλουν να παρουσιάσουν ως δικό τους και όχι Ελληνικό, να βάλουν πόδι και στην Αρχαία Σπάρτη.

Εμείς, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου… και σας εφιστούμε την προσοχή.
Η προπαγάνδα και η λυσσώδης προσπάθεια, επαναλαμβάνεται ΑΥΤΟΥΣΙΑ από τις αρχές του 20ου αιώνα.
Μην αναρωτηθείτε εάν σε μερικά χρόνια τα παιδιά θα μαθαίνουν στο σχολείο για την μάχη των Θερμοπυλών του Βασιλιά της Σπάρτης Λέω Λεβί και των 300 Μακκαβαίων…


Ως πότε λοιπόν θα ανεχόμαστε σαν έλληνες πολίτες, να εφαρμόζουν επάνω μας, τη "σκευοποίηση των ηλιθίων"???
    .
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΦΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ.

Έχετε ιδέα μέχρι ποίου σημείου φτάνει το αβυσσαλέο μίσος των εβραίων εναντίον παντός ελληνικού ?
Αν το πάμε ιστορικά, θα σας πάω πάααααααρα πολύ μακριά και θα χαθούμε και δεν το θέλω.
Οπότε να το πάμε στο κοντινό παρελθόν.
Ο απίθανος λοιπόν αυτός ιουδαϊκός παράγοντας,

-- Πρώτον,
Ποτέ δεν χώνεψε την ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα και απο την επομένη κιόλας μέρα, άρχισε με πράκτορες διαφόρων διαμετρημάτων ως και καθηγητές εβραιομασόνους, να προπαγανδίζει και να αγωνίζεται για την ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης.
Αναλυτικότατη ιστορική ανάλυση θα βρείτε σε παλιότερη έρευνα μας,στο Δεύτερο μέρος της έρευνας που αφορα την προπαγάνδα.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που εργάστηκε σκληρά και εκεί το πέτυχε, να κρατήσει την Κύπρο υπο τον δικό του έλεγχο.
Γι αυτό έβαλε με το πραξικόπημα Ιωαννίδη και την κίβδηλη πτώση της χούντας του '67 η αγία Μοσάντ,  την Τουρκία φύλακα μπαμπούλα στο οικόπεδο Κυπρος.
Σχετική μαρτυρία για το ρόλο της Μοσάντ την περίοδο των μαγειρεμάτων του Αττίλα, από τον τότε υπεύθυνο αξιωματικό των ειδικών δυνάμεων, Μπόλαρη.

Οι λόγοι σαφώς ήταν τα κοιτάσματα που είναι πασίγνωστα στον πανεπιστημιακό χώρο και στα υπουργεία των ενδιαφερομένων χωρών, από τη δεκαετία του 1950.
Προς το σκοπό τους αυτό όσο αφορά πλέον την Κρήτη αφού την Κύπρο την άρπαξαν απο νωρίς, έχουν αβανταδόρους όλα τα κράτη που εξαρτώνται απο το Ισραήλ, όπως Τουρκία, Γερμανία, Αγγλία.
Όμως αυτά αναλύονται στο άρθρο έρευνα που βάλαμε πιο πάνω και αφορά τη διαχρονικότητα της ισραηλινής προπαγάνδας, που ΠΑΝΤΑ συνοδεύεται ΚΑΙ με δόσεις αποδόμησης και παραχάραξης της ιστορίας.
Θυμόμαστε το ανιστόρητο εφεύρημα τους για την δήθεν ύπαρξη άρθρου μέσα στη συμφωνία Ένωσης Ελλάδας Κρήτης, που ακόμα και ο γαζοτενεκές ΓΑΠΑΣ ανέφερε σε επίσκεψη του στο Λασίθι επί των ημερών του, οτι άκουσον-άκουσον,
"μετά από 100 χρόνια λέει, με δημοψήφισμα ο κρητικός λαός θα αποφασίσει αν θέλει ή όχι να συνεχίσει να είναι υπο τη σκέπη της Ελλάδας".
Και τα ηλίθια, το αναπαρήγαγαν.

Γιά θυμηθείτε τώρα ακριβοί μου φίλοι και αναγνώστες, ΠΟΙΟΙ σήμερα πιπιλίζουν ένα δημοψήφισμα για το αν η Μακεδονία του Παύλου Μελά και των κρητών Μακεδονομάχων, είναι ελληνική και αν θέλομε λέει να χαρίσομε το όνομα μας σε κάποιους σκλάβους που μας τους είπαν...σλάβους(slaves αγγλιστί-σκλάβοι ελληνιστί) και οι οποίοι ντρέπονται για την καταγωγή τους και αποφάσισαν να μας κλέψουν την ιστορία και τον πολιτισμό μας.
Και ταυτόχρονα να ανοίξουν τους δρόμους των υδρογονανθράκων των χορηγών τους, προς τις αγορές της Ευρώπης, αποκόπτοντας ταυτόχρονα την κάθοδο της Ρωσίας στη Μεσόγειο και τα Αμαρτωλά Βαλκάνια.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ.
Περιμένουν να πιάσει η σαπίλα τους και να βλαστήσει, μέσα από ηλίθιους, βλάκες και ανιστόρητους.
ΕΚΕΙ σπέρνουν πάντα το σπόρο της προπαγάνδας τα ερπετά της ανθρωπότητας, οι δολοφόνοι των λαών.
   


-- Δεύτερο,
Ένας από τους μεγαλύτερους πράκτορες που χρησιμοποίησε η Μοσάντ, ήταν ο ξακουστός εβραίος καθηγητής αρχαιολόγος Τζβη Άνκορυ, ο οποίος....
Πρώτα ανέσυρε από το Λυβικό υδρίες που πριν από ένα δυο χρόνια είχε ρίξει ο ίδιος τεχνητά πεπαλαιωμένες και με αυτές γύριζε όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου κάνοντας διαλέξεις και σεμινάρια, στα οποία υποστήριζε οτι....Ο ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
Το καταλάβατε ????
Το ξήλωμα του πουλόβερ του άρχισε στο πανεπιστήμιο της Αγ. Πετρούπολης, όπου βρήκαν το σατανικό του κόλπο με τις ψεύτικες υδρίες και τον έκραξαν, αποβάλλοντας τον απο το πανεπιστήμιο.
Το γεγονός έγινε γνωστό στον πανεπιστημιακό κόσμο και δεν κατάφερε να πείσει για την εβραϊκή καταγωγή των μινωιτών και του πολιτισμού τους.
Όλα αυτά τα επισημαίναμε στην παλιά μας έρευνα που αφορούσε την ιστορία της Κρήτης και την οποία δώσαμε πιο πάνω σε σύνδεσμο και τώρα επαληθεύονται πλήρως.

---Τρίτο,
Τότε σκαρφίστηκε ένα άλλο τερατούργημα ο άρρωστος απ το μίσος εγκέφαλος του.
Άρχισε να κάνει και πάλι περιοδείες σε πανεπιστήμια, δίδοντας διαλέξεις οτι Η ΣΠΑΡΤΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΙΟΥΔΑΙΚΗ και οι σπαρτιάτες, εβραίοι ισραηλίτες.
Λέει…
Καταλαβαίνομε λοιπόν τι κόμπλεξ έχει ο ιουδαισμός εναντίον της Ελλάδας.
Όσοι έχουν μελετήσει ιστορία και προϊστορία, γνωρίζουν καλά το λόγο.
Δεν είναι του παρόντος άρθρου έργο να πάει τόσο βαθειά στο χρόνο, αλλά θα το κάνομε δοθείσης ευκαιρίας.
Μάλιστα αναγόρευε αυτό το νούμερο της Μοσάντ ως εβραίο, το Γεώργιο Πλήθωνα Γεμιστό.
Και πάλι ακολούθησε δεύτερο κύμα κραξιμάτων από ιστορικούς όλων των πανεπιστημίων μέχρι που το άστρο του Άνκορυ έσβησε άδοξα.
Όλα αυτά τα περιγράφαμε σε παλιότερη έρευνα στο δεύτερο μέρος της απο τη μέση περίπου του άρθρου και μετά, που θα βρείτε
 
ΕΔΩ.

--- Και ερχόμαστε στο σήμερα με το μίσος των ισραηλινών να ξεχειλίζει απο τα μηνίγγια.
Ακούνε Ελλάδα, ελληνισμός, ορθοδοξία και παθαίνουν παρακρουσιακά αμόκ λύσσας,
κατηγορώντας μέσα από τα κέντρα ιουδαικού-νεοταξικού διαφωτισμού των ΜΚΟ και της εκπορνευμένης αριστεράς εμάς ως ρατσιστές, φασίστες και άλλα διανθίσματα εβραιομασονικής τρέλας.
ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ με τα ίδια και απαράλλακτα σενάρια τρέλας και μανιοκαταθλιπτικής σχιζοφρένειας.
Τόσο φτωχά μυαλά διαθέτουν, που δεν είναι σε θέση τουλάχιστον, να αλλάξουν ούτε ένα "και" από την βλακώδη και ανιστόρητη προπαγάνδα τους.
Μια αναβάθμιση βρε αδερφέ να κάνουν, τουλάχιστον να μην ανασύρουν με την πρώτη, τις θύμισες αυτών που ξέρουν τις διαχρονικές βρωμιές τους.
Ένα κλασικό παράδειγμα ιουδαϊκού-ισραηλινού μεγαλείου, μπορούμε να γνωρίσομε σε ένα άρθρο και μια ιστορία πολλών καρατίων, που θα βρείτε
ΕΔΩ
https://www.thessalonikiartsandculture.gr/blog/texnopersona/pos-eksafanistike-i-arxaia-sparti-mia-apisteyti-varvarotita/


Και το οποίο μιλά για τις μεγάλες καταστροφές που επήλθαν

από περιηγητές και απεσταλμένους μουσείων, πανεπιστημίων και βασιλιάδων της Ευρώπης, που ήλθαν στην Ελλάδα στους χρόνους της τουρκοκρατίας, για να αποθησαυρίσουν νομίσματα, χειρόγραφα, επιγραφές και έργα τέχνης.

Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο και όλες οι νεότερες βρωμιές τους, που ξεκίνησαν με πολύ χρήμα και μερικούς διεφθαρμένους Εφιάλτες.
Και έτσι γνωρίσαμε τις περίφημες βερεμιάδες του γερμανικού καναλιού ΣΚΑΪ με το μέγα Βερέμη να λέει τις βρωμιές του για την ελληνική επανάσταση, τα τατσοπουλικά αδερφάτα να διαδίδουν οτι ο Κολοκοτρώνης ήταν πούστης και ο Καποδίστριας τσιράκι των εβραίων, ενώ η Ρεπούστη απο την άλλη διέδιδε οτι χωρός του Ζαλόγγου δεν υπήρξε, ενώ έγινε γνωστή στον κόσμο με τις αρρωστημένες δηλώσεις της περί "Συνωστισμού".
Ακολούθησαν στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, άρθρα που ερχόταν από ελληοαμερικάνικες ιστοσελίδες των γνωστών ευαγγελιστών μιας αίρεσης που ελέγχουν οι εβραίοι και έχει εισχωρήσει το μεγαλύτερο ποσοστό των ελλήνων της Αμερικής.
Αυτά τα άρθρα ερχόταν στην Ελλάδα μέσω ιστοσελίδων γνωστών κίβδηλων ελληναράδων και άλλο τόσο κίβδηλων κουλτουριάρηδων και αναπαραγόταν από όλα τα ηλιθιοποιημένα blogs, που φοβόταν μη μείνουν πίσω στις ειδήσεις και χάσουν το χρήμα των διαφημίσεων της google.
Τι έλεγαν αυτά τα άρθρα ?

Τα μισά αποδομούσαν την ορθοδοξία ταυτίζοντας την με τον ιουδαισμό και δυστυχώς όλα τα αδιάβαστα και τα ημιμαθή ηλίθια τσίμπησαν και τα αναπαράγουν ακόμα κορδίζοντας οτι είναι γνώστες της ιστορίας των θρησκειών. Τρομάρα τους. Και καμένα και βλαμμένα.
Τα άλλα μισά με την ίδια ακριβώς επιτυχία από την ίδια κατηγορία ελλήνων, αφορούσαν την αποδόμηση ελλήνων προσωπικοτήτων, που αποτελούν σωστά ελληνικά πρότυπα και έπρεπε να αποδομηθούν.
Έτσι ονόμασαν και το Βενιζέλο εβραίο, βαφτίζοντας τον μάλιστα Μπενί Ζελόν.
Και ακολούθησαν τόμοι παραχαραγμένης ιστορίας των ημερών του.
Με πρώτα βιολιά προώθησης της προπαγάνδας, τους βρυκόλακες και τους νοσταλγούς της βαυαροκρατίας των Γλυξμπούργκηδων στην αποικία «
Greece», Γραικιά.
Πρώτοι έφαγαν το τιμημένο στις χιλιετίες και τους θρύλους όνομα οι μπαγάσηδες μνηστήρες του τόπου και της δημοκρατίας.
Τους στένευε βλέπεις στον καβάλο το τιμημένο ΕΛΛΑΣ-
HELLAS.
Και τσίμπησαν πάλι τα αδιάβαστα και τα ημιμαθή και άρχισαν να αναπαράγουν, κορδίζοντας οτι έγιναν γνώστες της ιστορίας τρομάρα τους.
Έτσι διαδίδεται η προπαγάνδα, μέσω των αμαθών και των ημιμαθών.
Εκεί φυτρώνει, φουντώνει και καρποφορεί, διαδίδοντας το μύκητα σε όλα τα αδύνατα μέλη των κοινωνιών, μέχρις εμπέδωσης του ψεύδους, ως τη μόνη αλήθεια.


ΌΛΑ αυτά προέρχονται από τα ίδια ακριβώς κέντρα προπαγάνδας, με την ψευδεπίγραφη υποκουλτούρα των δηθενάδων διεθνιστών της νεοταξικής αριστερής σαπίλας, που πέταξαν από τα σχολεία τους έλληνες ποιητές, τους έλληνες λογοτέχνες, τους σύγχρονους δάσκαλους του γένους, καρφιτσώνοντας τους φασιστικές ταμπέλες.
Εθνικιστές τους είπαν, ρατσιστές τους είπαν, κατάλοιπα ενός σκοταδιστικού παρελθόντος τους είπαν.
Και αφαίρεσαν από το σώμα του ελληνισμού το σκελετό του που το κρατούσε όρθιο στις χιλιετίες και το άφησαν να σέρνεται κουρέλι στις ριπές του νεοταξικού τοξικού αέρα των επαγγελματιών εκτελεστών συμβολαίων θανάτου.
  

Των γνωστών από τις επικύψεις των μνημονίων και βαθιά εκπουστευμένων Σκυφτούληδων των Αθηνών και των κέντρων καθοδήγησης του πολυπολιτισμικού μετασχηματισμού που επιδιώκεται για τους λαούς της Ευρώπης με κεντρικό στόχο την πανάρχαια Ελλάδα και τα άλλα εθνικά κράτη.
Γι αυτό καταργούν και τα σύνορα.
Αλλά τώρα βγαίνομε εκτός θέματος, εκτός συνόρων....
Μιαν άλλη φορά το συνεχίζομε, με έναν άλλο τίτλο στο άρθρο.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Η βρώμικη προπαγάνδα του Ισραήλ εναντίον της Ελλάδας
Με αφετηρία βαθιές ιστορικές καταβολές αλλά και
Το μεγάλο πάθος των εβραίων για το χρήμα, το μόνο θεό τους.
Δεν το λέμε εμείς, το λέει ο εβραίος Μάρξ ο θεωρητικός του κομουνισμού, στο βιβλίο του "Το εβραϊκό ζήτημα", όπως διαβάζομε ΕΔΩ.
http://keritisriver.blogspot.com/2013/06/Poso-antisimitis-htan-o-Marx.html
Και τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου είναι χρήμα.
Και το ήθελαν πάντα δικό τους.
Και τους αυτόχθονες κατοίκους της αρχαίας γης, δούλους στις γαλέρες του διεθνιστικού αυτοκρατορικού πολυπολιτισμικού μοντέλου διακυβέρνησης των λαών, που οραματίζονται.
Οι σχιζοφρενείς της γης.

Γι αυτό…
Ένα "Τσεκούρι και φωτιά" για άλλη μια φορά στην πορεία προς την απελευθέρωση…
Μετά την πρώτη προσπάθεια του 1821, θεωρώ οτι είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Το θέμα σήμερα κάτω από τη σκιά μιας άκρα εκπουστευμένης κοινωνίας, είναι το ΠΟΙΟΣ θα δώσει το παράγγελμα.

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!





Βυζαντινός Αντίλαλος









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών