Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ












Όταν τα λάβαρα της επανάστασης δεν έχουν δικιά τους πατρίδα, εμείς ό λαός και η Ελλάδα σαν χώρα, νοιώθουμε εν μέσω σφύρας και άκμονος.

Ο λόγος, για την παντιέρα που σήκωσε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης με τις δηλώσεις του στον Καναδό πρέσβη που ήρθε να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία της EL DORADO(όνομα και πράγμα) στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής.
Από τη μία έχομε τις πρόσφατες δηλώσεις που μας δείχνουν ένα αληθινό

Έλληνα επαναστάτη, να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου, άξιο κάθε επαίνου και παράδειγμα προς μίμηση από τους μετέχοντες στα κοινά της έρμης αυτής χώρας, που μεθοδευμένα οδηγείται στην εξαθλίωση των διεθνών νταβατζήδων, ως ξεπεσμένη πόρνη.

Οι πρόσφατες δηλώσεις στον Καναδό πρέσβη άξιες ενός πραγματικού Έλληνα πολιτικού.
Εμφανώς φαίνεται εδώ η ειρωνεία του κατακτητή καουμπόυ στο χαμόγελο του Καναδού πρέσβη, μπροστά στον ιθαγενή ινδιάνο που κραδαίνει μπροστά του το τομαχόουκ του πολέμου.
Η δε απάντηση του, που ακούγεται από το στόμα του Έλληνα μεταφραστή, μόνο αηδία και αποτροπιασμό στον άνθρωπο μπορεί να προκαλέσει. “Μάταιη και άνευ σημασίας η δική σας θέση και αντίδραση, από τη στιγμή που η κυβέρνηση συμφώνησε μαζί μας”.
Μας φέρνει στη μνήμη τα λόγια του Γερμανού αξιωματικού προς τους αγωνιστές του Ρούπελ. “Κάθε αντίσταση σας από τούδε και στο εξής θα είναι μάταια. Η κυβέρνηση της Ελλάδος, παρέδωσε τα όπλα. Συνθηκολόγησε”.
 
Από την άλλη, έρχεται δήλωση πάλι δική του, του πρόσφατου παρελθόντος, να μας ανακόψει τον ενθουσιασμό και την έπαρση που μας ενέπνευσε η απάντηση του στην EL DORADO και να μας δημιουργήσει ένα κόμπο στο λαιμό και μια απορία.
 
Εκ μέρους τίνος μιλάει και τι χρώμα έχει η παντιέρα που ανεμίζει ;
Γιατί όταν στις παλαιότερες δηλώσεις του μίλαγε για…”ανεξάρτητο και αυτόνομο κράτος ” της Θράκης, οι ανησυχίες μας για το τίνος τα συμφέροντα υπερασπίζεται και για ποιόν εργάζεται, φουντώνουν επικίνδυνα.
Μέχρι σήμερα, είχαμε τους εγκάθετους πολιτικούς των 30-40 τελευταίων χρόνων, που φύλαγαν τα προικιά της νύφης για τους δυτικούς αφέντες. Ο συγκεκριμένος δήμαρχος επαναστάτης, τα φυλάει για τη χώρα Ελλάδα, ή για άλλον εφέντη ;;;
Κανένας Έλληνας δεν έχει το δικαίωμα  να μιλά για…ανεξαρτητοποιήσεις και να ρίχνει μπαλωθιές αποσχιστικές, Κοσοβοποίησης χωρίς να λάβει αυτοδικαίως τον τίτλο του Εφιάλτη.
Όταν μάλιστα αυτός μετέχει στα κοινά και είναι δημόσιο πρόσωπο, δεν μπορεί να επικαλεστεί ούτε την λάθος έκφραση, ούτε τη χρήση επαναστατικής προς εκβιασμό πολιτικό κορώνας τοιούτου μεγέθους και προπάντων περιεχομένου, χωρίς να εισπράξει την απόλυτη δυσπιστία από το χειμαζόμενο λαό.

Οι παλιότερες δηλώσεις περί...ανεξάρτητου κράτους της Θράκης που κανουν την Ελλάδα, να ωχριά.
 

Ανάμεσα λοιπόν στα δυο αυτά βίντεο, στις δυο δηλώσεις, χωράει μια απάντηση και μια τοποθέτηση ξεκάθαρη.
 Έλλην, ή βάρβαρος ;;

Για πόσο ακόμα θα μας φτύνουν οι γύφτοι των Εθνών στα μούτρα, θεωρώντας μας πουλημένες πόρνες στα σκλαβοπάζαρα τους…
Για πόσο ακόμα θα ξεπουλάνε σε τιμές ευκαιρίας τις ζωές μας και τη χώρα που γέννησε τις αξίες και τον ανθρωπισμό, χοντρόπετσα γουρούνια και επαγγελματίες προδότες ;;;

                                                                             Βυζαντινός Αντίλαλος


  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών