Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Με 166 «υπέρ» το πολυνομοσχέδιο της παράδοσης

 

Υπό την σκιά τρομοκρατικών επιθέσεων, νέφους από ιπτάμενες λίστες διαφθοράς, τη σκόνη της βίλας Αμαλίας και διαφόρων άλλων τερπνών σεναρίων, 
ψηφίστηκε το κρίσιμο νομοσχέδιο, που περιλαμβάνει τα τελευταία προαπαιτούμενα μέτρα για την εκταμίευση της δόσης, ύψους 31,2 δισ. Ευρώ,
προκειμένου να δοθούν πάλι πίσω στους δανειστές και να μας μείνει προίκα, 
η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας
μέσα σε ένα πολυνομοσχέδιο κρυμμένη.
Για να περάσει με μια απλή πλειοψηφία, παραβλέποντας ότι

Πρόκειται για μείζον εθνικό θέμα

Το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα, περνά με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που σημαίνει….αύριο με μια άλλη παρόμοια πράξη και χωρίς να το καταλάβομε, θα έρθουν να πάρουν εμάς τους ίδιους και τα παιδιά μας από τα σπίτια μας για να μας παραδόσουν στα σκλαβοπάζαρα των σύγχρονων δουλέμπορων που υπηρετούν.


Ψήφισαν 290 βουλευτές

Επί της αρχής: ΥΠΕΡ 166, ΚΑΤΑ 123, ΠΑΡΩΝ 1

Αρ. 31: ΥΠΕΡ 165, ΚΑΤΑ 122, ΠΑΡΩΝ 3

Αρ. 35: ΥΠΕΡ 151, ΚΑΤΑ 136, ΠΑΡΩΝ 3

Για τα υπόλοιπα άρθρα: ΥΠΕΡ 166, ΚΑΤΑ 121, ΠΑΡΩΝ 3

Στις διαφοροποιήσεις καταγράφεται η στάση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ που καταψήφισε το άρθρο 35 που περιλαμβάνει εργασιακές ρυθμίσεις.

Επιπροσθέτως, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου καταψήφισε το συγκεκριμένο άρθρο. Υπερ τόσο επι της αρχής όσο και επι των άρθρων ψήφισαν οι κ.κ. Κώστας Σκανδαλίδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Χρήστος Αηδόνης, Γιάννης Κουτσούκος και Θεόδωρος Σολδάτος.

Οι πρόσφατα διαγραφέντες Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς ψήφισαν «όχι» επί της αρχής και «παρών» στα άρθρα, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ των απόντων είναι ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών