Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Ο Αλυτρωτισμός των Σκοπίων, όλη η ιστορική πραγματικότητα


Τι είναι...
Ο αλυτρωτισμός του γύφτου
μπροστά στην κακουργία του εθνοπροδότη ?
Ποιός είναι ο γύφτος και
ποιός ο εθνοπροδότης ?
Δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσα τους, ταυτόσημες οι έννοιες πολλές φορές.
Η κατοχική βουλή των ελλήνων,

διαθέτει 300 ΜΗΔΕΝΟΣ εξαιρουμένου, εξ ορισμού εθνοπροδότες αφού νέμονται κατοχική εξουσία, σε καλά μοιρασμένους ρόλους.
- Του καλού και του κακού αστυνόμου των παλιών αστυνομικών ταινιών.
Χωρίς να λογαριάσομε φυσικά τους περίφημους Ευρώ προδότες, τους υπηρετούντες προδοτικά, στα κεντρικά γραφεία του Δ' Ράιχ, που αντί να τα έχει στη Νυρεμβέργη, τα έχει σήμερα στις Βρυξέλες.
- Όπως και στην κατοχή του '40-41, όποιος δεν ήταν ρουφιάνος και προδότης, δεν μπαινόβγαινε στην κομαντατούρα, ούτε συμμετείχε σε κατοχικές κυβερνήσεις, σαν τον Φον Δημητράκη του Ψαθά.
                 

Σήμερα έχομε 300 φον Δημητράκηδες και ένα Κούκο στο πρώην Προεδρικό μέγαρο, τον Πάκη τον Αόρατο να παίζει Στράους... σε φυσαρμόνικα.
...Υπογράφοντας... γλύφοντας... και ικετεύοντας.
Όλοι αυτοί λοιπόν, ερήμην ελληνικού λαού και φτύνοντας Ελλάδα και Ιστορία, αποφάσισαν ! λέει… να χαρίσουν το όνομα
- Της Μακεδονίας του Αλέξανδρου,
- Της Μακεδονίας του Καπετά Ζέζα και των παλληκαριών του,
- Της Μακεδονίας των Κρητών Μακεδονομάχων
- Της Μακεδονίας των Μυστικών του βάλτου της Δέλτα
- Της Μακεδονίας που μάτωσαν και βίασαν οι κομιτατζήδες σε δυό πολέμους
- Της Μακεδονίας των αιμάτων και των αγώνων
- Της Μακεδονίας των χιλιετιών
-- Της Ελληνικής Μακεδονίας !!! ...
Σε αυτά τα σκοπιανά τσιράκια του νεοταξικού άξονα κατοχής, τους σλάβους που ήρθαν στα Βαλκάνια τον 6ο μ.Χ. αιώνα και έφτασαν σήμερα ελέω ελλήνων προδοτών και εβραίου επιβήτορα, να διεκδικούν όχι το όνομα απλά, αλλά τη Μακεδονία και τη μισή Ελλάδα.
Αυτά τα όρνεα που κορδίζουν στην φωτογραφία του άρθρου, με το Σκοπιανό πρόξενο του Καναδά και με τα κλεμμένα ελληνικά σύμβολα στους τοίχους, με τη Μακεδονία που ονειρεύονται στο μεγάλο χάρτη.
Και οι κατοχικές κυβερνήσεις είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα.
- Πεσμένες στα τέσσερα και
- Με τη βαζελίνη στη χούφτα.
- Χωρίς να ρωτήσουν κανένα...
Και χωρίς να υπολογίσουν ότι όλοι οι προδότες είχαν κοινή μοίρα.
- Και ο Εφιάλτης και ο Πήλιο Γούσης και ο Νενέκος.
Στο τέλος όλοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με την ελληνική Αδράστεια Νέμεση.
- Το Νενέκο τον εκτέλεσε κατά διαταγή του Κολοκοτρώνη ένας ελληνόψυχος κλεφταρματολός, ο λεγόμενος Σαγιάς.

Σήμερα θα σας δώσομε όλη την ιστορικότητα του σκοπιανού ζητήματος μέσα από έργα σε
pdf, δημοσιευμένα μέσα από την ιστοσελίδα της
ΕταιρείαςΜακεδονικών Σπουδών



Όπως και ένα νέο σενάριο που προωθείται τελευταία μετά μανίας, περί μάλλον ομόσπονδου κράτους, με μια ονομασία σαν «Κεντρική Δημοκρατία των Βαλκανίων», ή κάτι παρόμοιο, όπως θα δούμε στη συνέχεια της παρουσίασης.

Με ένα πρωτόγνωρο σε έκταση και ποικιλία ιστορικής θεματολογίας αρχείο σε μορφές pdf, αποθηκεύσιμων αρχείων, με όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε επάνω στο σκοπιανό ζήτημα από τη γέννηση του μέχρι σήμερα.

Η ιστορία στα πόδια σας. Μείνετε στο άρθρο και μην το κλείσετε αν πρώτα δεν το διαβάσετε όλο, αποθηκεύοντας αν δεν έχετε χρόνο να διαβάσετε τα ιστορικά ντοκουμέντα-αρχεία που παραθέτομε στο τέλος των κειμένων.

Εκτός από το χάρτη της... «ενωμένης» Μακεδονίας των γύφτων και το κλεμμένο δεκαεξάκτινο αστέρι του οίκου των Τημενιδών της Μακεδονικής δυναστείας του Φιλίππου...
Αυτό που ξεχωρίζει ιδιαίτερα και νεοταξικά στο μεγάλο χάρτη των σλαβο-αρούρηδων, είναι εκείνο το κλασικό πια
- I am proud to be Macedonian-Είμαι περήφανος που είμαι μακεδόνας
Όπως είπε ο εβραιομασόνος σπόνσορας στον σλάβο να λέει.
Γιατί απ ότι φαίνεται, ντρέπονται που είναι σλάβοι και θέλουν να είναι μακεδόνες.
Στα χνάρια εκείνου του άλλου νεοταξικού άτρωτου λεκτικού σχήματος
- Είμαι περήφανος που είμαι πούστης-Τα γνωστά gay pride.
Να γελά και να κλαίει κανείς.
 

Πολλές φορές ακούμε από εθνομηδενιστικούς κύκλους της πεφωτισμένης αριστεράς των συνιστωσών και των ΜΚΟ ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να φοβάται και πρέπει εν τέλει να αναγνωρίσει τα Σκόπια με το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ τους όνομα.
Τα ανύπλητα και οι επαγγελματίες εθνομηδενιστές «άθεοι» των συνιστωσών δεν έκρυψαν ποτέ τα αισθήματα αγάπης προς τους «αδερφούς» τους σκοπιανούς και στο αναφαίρετο δικαίωμα τους στον αυτοπροσδιορισμό.
Μόνο που εμένα δεν μου επιτρέπουν να αναπροσδιορίζομαι Μ. Ναπολέων, αλλά θα με τυλίξουν σε ζουρλομανδύα μόλις αυτοπροσδιοριστώ.
Ας δούμε λοιπόν τι λέει εκείνο το έρμο σύνταγμα των σλαβοσκοπιανών, στη συνέχεια...


Ξεκινά λέγοντας στο προΐμιο...
«Στηριζόμενη στην ιστορική, πολιτιστική, πνευματική και κρατική κληρονομιά του μακεδονικού λαού και στον μακραίωνα αγώνα του για εθνική και κοινωνική ελευθερία, καθώς και για τη δημιουργία του δικού του κράτους και ιδίως στις κρατικο-νομικές παραδόσεις της Δημοκρατίας του Κρουσόβου και στις ιστορικές αποφάσεις της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Λαϊκής Απελευθέρωσης της Μακεδονίας ...η Βουλή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας υιοθετεί το Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας.»
Λέει...

Για να δούμε τώρα τι είναι τελικά αυτές οι ιστορικές αποφάσεις της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Λαϊκής Απελευθέρωσης της Μακεδονίας ή "Antifasisticko Sobranie na Narodnoto Osloboduvanje na Makedonija "όπως είναι στα σλάβικα ?
Ας δούμε τι ειπώθηκε τότε, για να καταλάβουμε ΣΗΜΕΡΑ ότι οι επεκτατικές βλέψεις των Σλαβομακεδονιστών τηρούνται πιστά και αμετάκλητα 64 χρόνια τώρα.
Το ξεκίνησαν οι εβραίοι τότε μέσω του Τίτο και προσπαθούν να το τελειώσουν τώρα μέσω της αριστεράς των εθνομηδενιστών και των άλλων προδοτικών δυνάμεων της κατοχής.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΑΪΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ASNOM) ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ
2 Αυγούστου 1944
Αυτή την ιστορική ημέρα, την ημέρα του Προφήτη Ηλία (Ilinden) του 1944, μοιραία για την εξέλιξη του μακεδόνικου λαού, για πρώτη φορά στην ιστορία του λαού μας συνεκλήθη ένα εθνικό συμβούλιο, το ASNOM, ως σύμβολο εθνικής χειραφέτησης και ανακήρυξης μακεδόνικου κράτους για πρώτη φορά στην ιστορία από την εποχή του Σαμουήλ, αποτελώντας κορυφαία και αποφασιστική καμπή στην ιστορία του λαού μας, σημαδεύοντας την απαρχή μιας νέας εποχής, μιας εποχής δημιουργικής εργασίας, εθνικής ζωής, μιας εποχής προόδου.
Αυτήν την ιερή ιστορική στιγμή οφείλουμε να διακηρύξουμε ότι για αιώνες ο μακεδόνικος λαός πολεμά σκληρά και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες με σκοπό τη χειραφέτηση ολόκληρου του μακεδόνικου έθνους μέσα σ' ένα ελεύθερο μακεδόνικο κράτος.
Αυτή τη στιγμή, όταν όλες οι αγωνιζόμενες δυνάμεις στη Μακεδονία έχουν ριχτεί στη μάχη ενάντια στους φασίστες κατακτητές, καλούμε και τα άλλα δύο τμήματα του μακεδόνικου λαού να πάρουν μέρος στο μεγάλο αντιφασιστικό μέτωπο, αφού αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσουμε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και το πέρασμα που οδηγεί στην ένωση ολόκληρου του μακεδόνικου έθνους σε μια ελεύθερη κοινότητα των χειραφετημένων λαών της Γιουγκοσλαβίας.
ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...
-[Το αγωνιζόμενο Πεδεμόντιο της Μακεδονίας έχει με πάθος διακηρύξει ότι θα προσφέρει κάθε βοήθεια και δεν θα φεισθεί θυσιών για την απελευθέρωση και των άλλων δύο τμημάτων του έθνους μας(εννοεί εδώ το ελληνικό και το βουλγάρικο) και για την τελειωτική ένωση ολόκληρου του μακεδόνικου λαού.]-

Όταν γνωρίζουμε ότι το αγωνιζόμενο Πεδεμόντιο της Μακεδονίας αποτελεί τμήμα της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο, τότε φαίνεται καθαρά πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η υποστήριξη που διαθέτουμε και πόσο σταθερή είναι η επιθυμία μας για την ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Λέει το περίφημο σύνταγμα το οποίο επικαλούνται τα αριστερά αετόπουλα των συνιστωσών της εθνοπροδοσίας, οι σύγχρονοι προσκυνημένοι.
    
Αλήτες-Ρουφιάνοι-Δημοσιοκάφροι λέει ο λαός. Έχει άδικο άραγε?
Και συνεχίζομε με το περίφημο σύνταγμα των σλάβων του Τίτου....

Η FYROM λοιπόν, παιδί του στρατοφασίστα Τίτο.
Με το Μακεδονικό ο Τίτο απέβλεπε........
Στη συγκράτηση και αφομοίωση της γιουγκοσλαβικής Μακεδονίας εντός της γιουγκοσλαβικής ομοσπονδίας (φόβος γιατί οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους ήταν βουλγαρικής αυτοσυνειδησίας)
και κατά δεύτερον, την επέκταση της Γιουγκοσλαβίας στην βουλγαρική και ελληνική Μακεδονία.
Για το σκοπό αυτό εργάστηκαν συστηματικά
παραχωρώντας στη Λαϊκή Δημοκρατία της «Μακεδονίας» χωριστή κρατική οργάνωση, ιδιαίτερη γλώσσα στην οποία έπρεπε να μειωθεί και να συγκαλυφθεί με κάθε τρόπο η μεγάλη συγγένεια του ιδιώματος με τη βουλγαρική, και κατασκεύασαν μια νέα Μακεδονική ιστορία.


Το σύνθημα όλη αυτή την περίοδο ήταν ότι μετά το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο απελευθερώθηκε ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ της Μακεδονίας, το γιουγκοσλαβικό.
Επιδίωξη τους ΚΑΙ σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι η "απελευθέρωση" και των δυο άλλων Μακεδονιών.
Της ελληνικής και της βουλγάρικης και της ένωσης όλων υπό τη σκέπη της σκοπιανής Μακεδονίας των σλάβων.

Η αλυτρωτική πολιτική που η FYROM ακολούθησε και συνεχίζει να ακο­λουθεί έναντι της Ελλάδας κατά παράβαση μάλιστα της Ενδιάμεσης Συμφω­νίας, η οποία υπεγράφη το 1995 και ρητά καλούσε τα δύο εμπλεκόμενα μέρη να σταματήσουν τις οποιεσδήποτε μεταξύ τους αλυτρωτικές εκδηλώσεις συνεχίζεται ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ με ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ.
Αυτή είναι η πάγια "ιδεολογική" θέση των συνιστωσών της αριστεράς του Αλ6.
Οι προγραμματικοί στόχοι του Σκοπιανών μέσω του ASNOM τηρούνται απαρέγκλιτα για σχεδόν έξι δεκαετίες, ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ.
Ας τα έχουμε υπόψη μας όταν βλέπουμε τους εθνομηδενιστές Προδότες των κομμάτων και των αποκομμάτων, να κόπτονται για το Συνταγματικό όνομα του γειτονικού μας κρατιδίου και να ξεχνάνε προδοτική αδεία, τι λέει το Σύνταγμα τους.

Να θυμηθούμε πέρα απ’ όλα αυτά φίλοι μου, ότι στο τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων, κατοικούν.

Αλβανοί 30-35%
Σέρβοι 10-15%
Βούλγαροι 10-15%
Ελληνες 10%
Τούρκοι, Αθίγγανοι, Ρουμάνοι, Ούγκροι, Εβραίοι, ...
Κατά πληροφορίες πάντα, της αγίας CIA των αμερικανοεβραίων.
Τους ρώτησαν όλους αυτούς αν θέλουν να λέγονται Μακεντόνσκυ;
 


Οι γερμανοί ξανάρχονται λοιπόν, παρέα και χέρι χέρι με τους εβραίους αυτή τη φορά.
Δεν χόρτασαν από τα 50 εκατομμύρια νεκρών του Β' Π.Π. και δεν ξέρω πόσα του Α' Π.Π.
Ο τίτλος θα μπορούσε να ήταν «Η επιστροφή των βρυκολάκων».





Ας δούμε τι λέει η επιστημονική αλήθεια για τη Μακεδονία με το παρακάτω βίντεο.
                         
Αυτά λέει η αρχαιολογία για τη Μακεδονία, μέσω της καταξιωμένης φιλέλληνος Ντόροθι Κίνγκ

                                        

Αυτά είπε και ο πρώην πρωθυπουργός των Σκοπίων Γκλιγκόροφ σε μια κρίση μαύρου πυρετού και ειλικρίνειας.
                                 

Εμείς, γιατί το πιλατεύομε ?
Αυριο θα διαπραγματευτούμε και το όνομα της Πελοποννήσου ?
Της Κρήτης, του Μυστρά, της Μάνης ?
Της Αθήνας μήπως ?
Πόσους εθνοπροδότες πρέπει να μετρήσει ακόμα η ιστορία αυτού του τόπου ? Μέχρι πότε οι Εφιάλτες θα φυτρώνουν σαν μανιτάρια, σα ποντίκια, στους τόπους που πότισε αίμα ηρώων ???



Και πάμε με τα ιστορικά ντοκουμέντα.
Πάρτε υλικό να έχετε!
Η ιστορία σε όλο της το μεγαλείο!!!
Αποθηκεύστε το pdf, είναι πολύτιμο ιστορικό ντοκουμέντο.
Από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών

Αλυτρωτισμός και πολιτική. Επίσημα κρατικά ντοκουμέντα της FYROM 1944-2006





Ο Πρόλογος του έργου από τον πρόεδρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, κ. Νικ. Μέρτζο.




Τα Σχολικά Εγχειρίδια Ιστορίας της FYROM για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (έκδοσης 2005)



Τα Σύμβολα και η Οικειοποίηση του Ιστορικού Παρελθόντος


Η «Καταπιεσμένη Μακεδονική Μειονότητα» pdf πάντα, για ιστορική καταγραφή των σχιζοφρενών απαιτήσεων των σκοπιανών του Τίτο και των εβραίων της παγκοσμιοποίησης.





Ένα νέο σενάριο σκάει μύτη…
"Κεντρική Δημοκρατία των Βαλκανίων"
ή κάτι παρόμοιο…
        



Τελευταία εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά το όνομα "Κεντρική Δημοκρατία των Βαλκανίων".
Τι παίζει με αυτήν την πονηρή ονομασία, η οποία μπορεί να αποτελέσει τελικά τη γέφυρα προκειμένου να καμφθούν οι όποιες ελληνικές αντιρρήσεις και να περάσει υπόγεια η ίδια ή και χειρότερη πολιτική για τα Σκόπια?
Με ένα όνομα «πούστικο» όπως το παραπάνω, η εβραιοαμερικάνικη πολιτική, σαφώς και με τη συνεργασία των ελληνόφωνων λακέδων της κατοχικής βουλής, θα κάνουν εφαρμογή τον παραπάνω χάρτη.

Και επειδή σαφώς οι σκοπιανοί δεν πρόκειται ούτε για αστείο να λέγονται …Κεντροδημοκράτες!!! (εδώ γελάνε και οι πέτρες)…
Αλλά και επειδή η ονομασίες με κεντρικό άξονα τη νέα εφεύρεση σαφώς δεν περικλείουν όνομα, είναι ηλίου φαεινότερο ότι πρόκειται για πλεκτάνη. Πουστιά λαϊκιστί.
Σε ένα λογότυπο του στυλ «κεντρική δημοκρατία των Βαλκανίων», βλέπει κανείς κάποιο όνομα ? Όχι φυσικά.
Είναι σα να λέμε, «κεντρική δημοκρατία της Ευρώπης».
Με ποιο όνομα ρε μπαγάσηδες ???

Τελικά η απάντηση στις απορίες μας ήρθε από τη Ρωσία... Και μάλιστα από τη "Φωνή της Ρωσίας - Σπούτνικ" στα Βαλκάνια, που αποκαλύπτει κάτι συνταρακτικό:
Πίσω από την Ονομασία "Κεντρική Δημοκρατία των Βαλκανίων" ή "Κεντροβαλκανική Δημοκρατία" κρύβεται η δημιουργία
Ομόσπονδου Σκοπιανού Κράτους
, που θα αποτελείται από δύο μικρότερες Δημοκρατίες - Ομόσπονδα Κρατίδια:
  1. Την Αλβανική Δημοκρατία της Ιλλυρίδας στα δυτικά και
  2. Την προκλητική "Μακεδονική" Δημοκρατία της "Μακεδονίας" στα ανατολικά!
 Πρωτεύουσα της Ομοσπονδίας θα παραμείνουν τα Σκόπια, που θα είναι μια μικτή περιοχή, με Αλβανούς και δήθεν "Μακεδόνες"...
   


Η παγίδα όμως είναι στα κρατίδια - συνιστώσες, που το ένα θα λέγεται "Ιλλυρίδα",
ενώ το άλλο "Μακεδονία"! Διατηρώντας άθικτο το ελληνικό όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και χρησιμοποιώντας την ψευδή εθνότητα "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" για κάθε χρήση!

 Διότι το μεν κράτος θα αναφέρεται παντού σαν "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ" ή "ΚΕΝΤΡΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ή ότι άλλο όνομα καταλήξουν να του δώσουν, αλλά στα συστατικά του θα έχει εθνότητα "Μακεδόνων" και κρατίδιο "Μακεδονία"!
Γιατί όπως είπαμε, σε καμία περίπτωση οι σλάβοι του Τίτο δεν θα ονομάζονται «κεντροδημοκράτες», ή «κεντροβαλκάνιοι»
 Πρόκειται για ευφυέστατη παγίδα! Για αριστοτεχνικό σχέδιο των ΗΠΑ του Τραμπ, ώστε να καμφθούν ακαριαία οι αντιρρήσεις της Ελλάδας και τα Σκόπια να μπουν το καλοκαίρι κιόλας του 2018 στο ΝΑΤΟ, κλείνοντας στους Ρώσους την "τρύπα" αυτή των Βαλκανίων, απ΄ όπου θα περάσουν και στρατηγικοί Αγωγοί και η "Παραεγνατία"...

Θα δεχθούν ένα τέτοιο σχέδιο οι Αλβανοί;
 Ναι, και με "κλειστά μάτια"! Ούτε στο όνειρό τους δεν θα είχαν δει μια τέτοια εύκολη, αναίμακτη και κυρίαρχη διχοτόμηση των Σκοπίων! Άλλωστε οι Αμερικάνοι του Τραμπ, έχουν και άλλα σχέδια στο πίσω μέρος του μυαλού τους, που είναι η "Μεγάλη Αλβανία", για να ελέγχει την Σερβία και όποιον τολμήσει να αντιταχθεί στα αμερικανο-εβραικά συμφέροντα... 
Θα δεχθούν ένα τέτοιο σχέδιο οι Σκοπιανοί; 
 Ναι! Μετά από σκέψη θα το δεχθούν, διότι θα γλυτώσουν από πολλά. Δεν θα έχουν τους Αλβανούς μέσα στα πόδια τους και θα έχουν το δικό τους κυρίαρχο συνιστών κράτος, ενώ θα παραμένουν "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" και "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" και θα μπουν σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., που τα θεωρούν "γη της επαγγελίας"...
Η Ελλάδα θα πρέπει να το δεχθεί;
Η απάντησή σαφέστατα είναι ΟΧΙ!
Διότι αποτελεί μια καλοστημένη παγίδα, αποθήκευση μιας "πυρηνικής βόμβας" που μπορεί να σκάσει σε μελλοντικές χρονιές ή γενιές και θα αφορά πια εδαφικό διαμελισμό!
Ένα "Τσέρνομπιλ" που θα εκραγεί ξαφνικά εκεί που δεν θα το περιμένουμε και θα μας γεμίσει θανατηφόρα "ραδιενέργεια"...
Και αυτό το γνωρίζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ όλα τα πολιτικά λαμόγια της κατοχικής βουλής, ειδικά από τη στιγμή που θα κλιθούν για τις σχετικές συμφωνίες και υπογραφές.

Είναι άλλο ένα "Σχέδιο Ανάν" που ζητά να αναγνωρίσουμε  "Τουρκικό Κράτος" σε μια ομόσπονδη Κύπρο, το κατοχικό δηλαδή ψευδοκράτος του Αττίλα και να το νομιμοποιήσουμε με τα ίδια μας τα χέρια!
Ακριβώς το ίδιο θα επιχειρηθεί και στο ζήτημα του κατασκευασμένου ψευτοκρατιδίου των Σκοπίων.

Ας το σκεφτούν καλά πριν βάλουν την υπογραφή τους στα επεκτατικά σχέδια των γειτόνων και στη νεοταξική αλλαγή των συνόρων στα Βαλκάνια, με πρώτο και άμεσο θύμα την Ελλάδα.

Απλά για να μη μας δουλεύει ο κάθε γύφτος και ο κάθε τυχοδιώκτης άπατρης εθνοπροδότης της πολιτικής μαφίας.

Και τελικά σαν να μην έφταναν όλα και μετά την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ συμφωνία των Πρεσπών από τον κατά Ντόρα πράκτορα της Στάζι Κοτζιά και τον Αλέκο των εθνομηδενιστικών συνιστωσών, οι απαιτήσεις των γύφτων των Σκοπίων χτύπησαν κατακόκκινο, με τη χυδαιότητα να λαμβάνει ουρανομήκεις διαστάσεις από ένα λαό, σκλάβων όπως μαρτυρεί το ίδιο το όνομα του.
Πού ντρέπεται για την καταγωγή του και αποφάσισε να κλέψει ξένο όνομα, ιστορία και πολιτισμό, αφού αυτό εξυπηρετεί τα μάλα και τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης, για τη διάνοιξη των ενεργειακών δρόμων και τον έλεγχο της Μεσογείου.
Σλάβοι-slaves αγγλιστί-σκλάβοι μεταφράζοντας.Ας δούμε όμως στο παρακάτω βίντεο τις ουρανομήκεις απαιτήσεις τους, κατα το κλασικό ρητό του θυμόσοφου λαού
"Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να σ ανέβει στο κρεβάτι"

                                    

  





Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.







                                                                   Βυζαντινός Αντίλαλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών