Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ένα προαναγγελθέν Grexit και μια ερμαφρόδιτη δραχμή.



Ζούμε την εποχή όχι απλά της παρακμής των συνειδήσεων και των εννοιών, αλλά του αβυσσαλέου ψεύδους, της χειμαρρώδους παραπληροφόρησης και του βάρβαρου βιασμού της λογικής στο αδούλωτο ενός στοχευμένου και
καταδικασμένου δις εις θάνατον , ελληνικού λαού.
Απλά ζούμε την εποχή του ψεύδους και της πολιτικής και δημοσιογραφικής αλητείας.
Το παιχνίδι χόντρυνε, με την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος μαιμού, στο οποίο έβαλαν το λαό να συμμετάσχει αδυνατώντας να καταλάβουν ότι αυτός ο λαός παραμένει στους αιώνες αδούλωτος.

Περιμένοντας ένα υποτακτικό ΝΑΙ, με τη βοήθεια των βοθροκάναλων και της απείρου κάλους τρομοεκστρατείες των νταβάδων, της δημοσιογραφικής πορνείας και του παρακράτους, δεν περίμεναν ούτε στο όνειρο τους το βροντώδες  και αποφασισμένο ΟΧΙ από ένα λαό που άντεξε στο μαστίγιο του γκεμπελισμού των θηρίων.

Ακολούθησε το ενορχηστρωμένο ψέμα και η αλητεία, για το κλείσιμο των τραπεζών, ρίχνοντας το φταίξιμο στους κακούς γερμανούς, στους προδότες της αντιπολίτευσης και στα…ελοχίμ.
Οι τράπεζες έκλεισαν με το περίφημο προεδρικό διάταγμα, ενώ μετά απο λίγες μέρες, επεκτάθηκε το μέτρο και στις θυρίδες, με κυβερνητική απόφαση, όπως καθαρά είπε η Βαλαβάνη στη Στάη εκείνες τις μέρες.
Παίζεται ένα χοντρό πολιτικό παιχνίδι παραπλάνησης της κοινής γνώμης, στο οποίο συμμετέχει όλη η πολιτική και δημοσιογραφική ομερτά, με κύριο στόχο την ψήφιση και εφαρμογή του 3ου μνημονίου που ήταν προαποφασισμένο πολύ πριν το δημοψήφισμα μαϊμού, όπως ξεκάθαρα δείχνουν οι εξελίξεις και ο υποκριτικός φαρισαϊσμός των ντόπιων εξουσιών.
Με άμεση συνέχεια την επίσης συμφωνημένη χρεοκοπία ή Grexit(
Greece exit-in Europe) όπως την ονομάσαμε ως καθώς πρέπει ευρωπαίοι, και την άμεση εφαρμογή μιας ερμαφρόδιτης δραχμής, της ευρωδραχμής, που θα πλασάρουν ως μεγίστη επιτυχία της προδοτικής κυβέρνησης, αυτή τη νέα δραχμή Τσολάκογλου.

Για αυτό, έχουν στρώσει κατάλληλα το δρόμο με αναφορές και δημοσιεύματα, με πρώτους τους Βαρουφάκη και  Λαπαβίτσα(στο ποντίκι και στον ξένο τύπο).
Ο μεν πρώτος "αποκαλύπτοντας" δήθεν το «plan b» που είχε για τις πάλι δήθεν διαπραγματεύσεις, ο δε με επανελειμένα άρθρα στην ίδια εφημερίδα, ως προσωπική φυσικά άποψη, εγκαταλείποντας προκλητικά την πάγια θέση του για έξοδο απο Ε.Ε. και ΟΝΕ με παράλληλη κοπή καθαρά εθνικού νομίσματος.
Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο μας, «Η δραχμή του ευρωλιγούρη», που θα βρείτε ΕΔΩ.

Τι επι πλέον βγαίνει απο αυτές τις διαπιστώσεις, όσο αφορά τους "διαφωνούντες" και τους "παραιτημένους"???
Όπως είχαμε γράψει αναλυτικά και σε προηγούμενο άρθρο μας που θα βρείτε
ΕΔΩ,
http://keritisriver.blogspot.gr/2015/07/Ta-dakrya-tis-Hlektras-itan-krokodeilia.html

Όλα είναι ένα άσχημο και βρώμικο παιχνίδι, καραστημένο απο την αρχή, με καλούς και κακούς, όπως στις ταινίες με τον καλό και κακό αστυνόμο.
Με τους καλούς, να ισχυρίζονται οχι μόνο υποκριτικά, αλλά με περίσσευμα οπορτουνιστικού δοσιλογισμού, οτι καταδικάζουν το μαχαίρι του εγκλήματος το μνημόνιο, αλλά στηρίζουν το μαχαιροβγάλτη, αναμασώντας γελοιωδώς την καραμέλα για το αδιαπραγμάτευτο της κομματικής-κυβερνητικής ενότητας.

Η επιτομή και το άκρον άωτον, του οπορτουνιστικού δοσιλογισμού.
Η οργή του κόσμου μαντώνεται "αριστερά" με την ελπίδα των "έντιμων
συνειδήσεων", το σκοτάδι της παραπληροφόρησης οργιάζει, μετατρέπεται η χώρα σε μπανανία και ο καλός Τσιπράκος με το επιτελείο του, εισχωρεί μετά δόξης στο φασίζον σήμερα νεοφιλελεύθερο στρατόπεδο των ευρωπαίων, συνεχίζοντας να κυβερνά τη χώρα των τρελών αγελάδων, με τα αναπαλαιωμένα πτώματα των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια και άλλων δοσίλογων φασισταριών.

Συμπέρασμα ?
Αυτή η κυβέρνηση των φρούδων ελπίδων, η τραγικά γελοία «πρώτη φορά αριστερά», αλλά στην ουσία «πρώτη φορά ύπουλα και προδοτικά» έδωσε το πιο καίριο και θανατηφόρο κτύπημα που θα μπορούσε να δεχτεί η αριστερά στην Ελλάδα, αμαυρώνοντας με επαγγελματικά πρακτορίστικη μέθοδο κάθε έννοια αριστερής σκέψης και αριστερής ιδεολογίας, αναλαμβάνοντας άγνωστο απο ποιά χρονική στιγμή πριν φυσικά τις εκλογές ακόμα και του 2012, να παραλάβει τη σκυτάλη της εθνοκαταστροφής, εκεί όπου οι βαρόνοι της βουλής, οι γνωστοί Σκυφτούληδες των Αθηνών θα ξεφούσκωναν, ή θα αδυνατούσαν να συνεχίσουν.
Αφήνοντας μια πικρή διαπίστωση σε ένα επίλογο της σκέψης, οτι πρόκειται για την πλέον επικίνδυνη και ύπουλη ταυτόχρονα κυβέρνηση που πέρασε ποτέ απο τον τόπο.
Η ΑΜΕΣΗ οργάνωση του λαού σε λαικά κινήματα δρόμου, δεν είναι απλά απαραίτη, αλλά ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
Η ανατροπή αυτής της κυβέρνησης του μαύρου φασισμού, είναι επιβεβλημένη, περισσότερο απο ότι ήταν το Γενάρη η ανατροπή των βαρόνων, των Σκυφτούληδων των Αθηνών όπως συνηθίζομε μέσα από αυτό το ιστολόγιο να αποκαλούμε την προηγούμενη κυβερνητική ομερτά.
Τους ίδιους αγώνες που έδωσε ο λαός στην επέλαση του 3ου Ραιχ του Χίτλερ, καλείται και τώρα να δώσει στην επέλαση του 4ου Ραιχ της Μέρκελας και του Σόιμπλε.
Και ο Θεός βοηθός στη σκέψη…
Ότι ίσως αυτός ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε, και να μην είναι δικός μας, αλλά τον σκηνοθέτησαν κι αυτόν άλλοι.
Και ο Θεός βοηθός, με την ισλαμική λαθροεισβολή που με σατανικό σχεδιασμό υλοποίησαν επί χρόνια το ξένο επεκτατικό κεφάλαιο των αγορών, οι διεθνείς έμποροι των εθνών και οι ντόπιοι εφιάλτες.
Με πάλη και αγώνα, ίσως ανατρέψομε το ράκβιεμ που σκηνοθέτησαν και έστησαν τα κέντρα της πολυπολιτισμικής βαρβαρότητας, ως δούρειο ίππο στα σπλάχνα της Ελλάδας.
Εδώ είναι που ισχύει όσο πουθενά αλλού, το «δεν υπάρχει εναλλακτική» αφού ο εφησυχασμός, ισούται στην με μαθηματική ακρίβεια μετανάστευση των νέων αλλά και εμάς των ίδιων, ή στην πλήρη υποδούλωση.

Οι προπαγανδιστικές λεκτικές ταχυδακτυλουγίες του τύπου "δεν υπάρχει εναλλακτική", ή "τι άλλο προτείνεις", είναι καθαρά αυτοκαταστροφικές για την καθήλωση της λαικής οργής και μπροστά στο επερχόμενο χάος.
Οι άλλες ταχυδακτυλουργικές ατάκες που λένε οτι τώρα ψηφίζει η κυβέρνηση(ποιά κυβέρνηση? όλος ο πολιτικό θίασος, μετατράπηκε σε υπαλλήλους του διεθνιστικού κεφαλαίου και του 4ου Ράιχ) το μνημόνιο, αλλά θα δώσει "αγώνες" ώστε να το ανατρέψει και να μετατρέψει και την Ευρώπη των σκυλιών σε ευρώπη των λαών, είναι το λιγότερο κατάπτυστες.
Όταν το παλαιότερο "ανήκομε εις την Δύσην", αναβαθμιζόμενο απο την πρώτη φορά αριστερά, γίνεται "Ανήκομεν αναπόσπαστα εις τας Ευρώπας" του ευρώ, του γερμανικού ναζισμού και των διεθνών επικυρίαρχων του κεφαλαίου και επίδοξους αυτοκράτορες της γης.

Ο διεθνισμός που με απόλυτη προσήλωση υπηρέτησε εξ αρχής ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει όνομα και καμία σχέση με τον κοινωνικό διεθνισμό των επαναστατικών κινημάτων του 19ου αιώνα, του Μαρξ και της Α' κομμουνιστικής διεθνούς.
Το όνομα αυτού, αυτοκρατορικός αποικιοκρατικός διεθνισμός, καθόλου μα καθόλου καινούριος στην ιστορία, αλλά πολύ παλιός.
Στον παρακάτω σύνδεσμο, αναλύονται λεπτομερώς όλα τα είδη του διεθνισμού που πέρασαν απο την ιστορία, για όσους έχουν αμφιβολία, ή θέλουν να κάνουν οι ίδιοι τις συγκρίσεις και να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.






Βυζαντινός Αντίλαλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών