Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Νέο βίντεο με αποκεφαλισμό Κούρδου από το Ισλαμικό Κράτος





Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε στο Ιράκ έναν κούρδο μαχητή προειδοποιώντας τους Κούρδους να μην συνεχίσουν να συνεργάζονται με την Δύση 

Στην δημοσιότητα έδωσε το Ισλαμικό Κράτος τον αποκεφαλισμό ενός Κούρδου στο Ιράκ και προειδοποίησε την αυτόνομη περιφέρεια του Κουρδιστάν ότι θα προβεί και σε άλλες εκτελέσεις αν οι Κούρδοι συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τις ΗΠΑ.

Στο βίντεο βλέπει κανείς μια ομάδα κούρδων μαχητών οι οποίοι κρατούνται από την οργάνωση και φορούν πορτοκαλί στολές.
Τρεις από αυτούς  ζητούν από τον πρόεδρο του Ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί "και από την κουρδική κυβέρνηση να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους" με τις ΗΠΑ.

"Μην αφήνετε την Αμερική να επεμβαίνει στην περιφέρειά μας. Οι ψυχές μας βρίσκονται στα χέρια σας (...) Οποιοδήποτε λάθος ή απερισκεψία από την πλευρά σας θα οδηγήσει στην απώλεια της ζωής μας", λέει ένας από τους κρατουμένους, σύμφωνα με το SITE.
 
Άλλα δεκαπέντε μέλη της κουρδικής πολιτοφυλακής συλλαμβάνοται από τους βίαιους τζιχαντιστές

Στη συνέχεια του βίντεο βλέπούμε έναν άλλο όμηρο με πορτοκαλί στολή περικυκλωμένο από τρεις άνδρες που είναι ντυμένοι στα μαύρα μπροστά από ένα τζαμί της Μοσούλης ενώ στο δεύτερο μισό της οθόνης περνούν εικόνες που δείχνουν συναντήσεις ανάμεσα σε Κούρδους και Αμερικανούς ηγέτες.
Ένας από τους τζιχαντιστές αποκεφαλίζει στη συνέχεια τον Κούρδο μαχητή.

Στη συνέχεια του βίντεο βλέπουμε έναν άλλο όμηρο με πορτοκαλί στολή περικυκλωμένο από τρεις άνδρες που είναι ντυμένοι στα μαύρα μπροστά από ένα τζαμί της Μοσούλης ενώ στο δεύτερο μισό της οθόνης περνούν εικόνες που δείχνουν συναντήσεις ανάμεσα σε Κούρδους και Αμερικανούς ηγέτες. Ένας από τους τζιχαντιστές αποκεφαλίζει στη συνέχεια τον Κούρδο μαχητή.


Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail. Η σκηνή του αποκεφαλισμού έχει κοπεί.

             

Το βίντεο από τον αποκεφαλισμό έρχεται λίγες ώρες μετά από τη μαζική εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες των 300 στρατιωτών της Συρίας.



Πηγή dailymail 

  
      news247




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών