Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Athens Pride 2014, άλλο ένα party του διεθνισμού με αριστερό promotion


Ανακοίνωση εξέδωσε η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για το φετινό Athens Pride, το οποίο κλείνει φέτος δέκα χρόνια ζωής. Η ανακοίνωση όπως τη βρήκαμε στην ιστοσελίδα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η παρακάτω.
Τα σχόλια και παραπομπές σε σχετικά άρθρα, ακολουθούν μετά την ανακοίνωση.


Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχει και στηρίζει το Athens Pride 2014

Η  διοργάνωση του  Athens Pride συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια ζωής, δέκα χρόνια αδιάκοπης παρουσίας στη δημόσια ζωή της Αθήνας και διεκδίκησης της ισότητας, δέκα χρόνια αγώνα ενάντια στις κυρίαρχες προκαταλήψεις και στα ομοφοβικά στερεότυπα.

Η φετινή γιορτή Υπερηφάνειας λαμβάνει χώρα σε μια συγκυρία περαιτέρω όξυνσης των κοινωνικών ανισότητων και ενίσχυσης των ακραία συντηρητικών δυνάμεων. Η ένταξη των συνεχιζόμενων βίαιων επιθέσεων σε βάρος ΛΟΑΔΚΙ ατόμων στον πυρήνα της ακροδεξιάς ατζέντας, η σκλήρυνση της αστυνομικής καταστολής αλλά και η διαχρονική παραβίαση της θεσμικής ισότητας των ΛΟΑΔΚΙ, αποτελούν βασικές όψεις της νεοφιλελεύθερης επίθεσης στα κοινωνικά δικαιώματα.

Είναι σαφές ότι οι «μάτσο» αντιλήψεις και πρακτικές χρησιμεύουν στην εμπέδωση κι άλλων όψεων της κυρίαρχης ιδεολογίας. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο η ΛΟΑΔΚΙ κοινότητα, μαζί με τη ριζοσπαστική Αριστερά, τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο, τα κοινωνικά κινήματα και όλους τους προοδευτικούς πολιτικούς χώρους, να δώσουμε απάντηση απέναντι στον νεοσυντηρητισμό και τον εκφασισμό της κοινωνίας, υπέρ της έμφυλης και σεξουαλικής χειραφέτησης.

Η «Οικογενειακή υπόθεση» είναι μια υπόθεση για τη δημοκρατία. Η διεκδίκηση της αναγνώρισης του Συμφώνου Συμβίωσης, η δημιουργία δομών κοινωνικής φροντίδας για ΛΟΑΔΚΙ άτομα που βιώνουν οδυνηρά τις υλικές συνέπειες της κρίσης, η αντιμετώπιση των φαινομένων ομοφοβίας και τρανσφοβίας στην εργασία, στο πανεπιστήμιο και στο σχολείο αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τους σκοπούς του Athens Pride και της διοργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, ενθαρρύνοντας τη λήψη ανάλογων πρωτοβουλιών και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.


Πριν τη σχολιάσομε, να θυμίσομε και να σταθούμε σε ένα βασικό.
Όλοι αυτοί οι νέοι όροι, ομοφοβικός, τρανσφοβικός, εισέβαλαν ξαφνικά στη ζωή μας, εισαγόμενοι από τα διεθνή κέντρα καθοδήγησης της νέας τάξης και των
Soros faoundations, μετατρέποντας όλες τις υγιείς κοινωνίες, σε «φορείς προκαταλήψεων και συντηρητικών συνδρόμων».
Στα ίδια ακριβώς στερεότυπα πρότυπα φρασεολογίας και λεκτικής ταχυδακτυλουργίας, που προωθούν τις έννοιες του αντιφασισμού και αντιρατσισμού.
Για να μην επαναλαμβανόμαστε και επειδή τα έχομε αναλύσει πολλές φορές, θα σας παραπέμψομε σε δυο χαρακτηριστικά άρθρα.



Αλλά να θυμηθούμε εδώ και τον περίφημο αντιρατσιστικό νόμο, ποια κέντρα τον κατασκεύασαν και μέσω ποιων κυβερνητικών και μη κυβερνητικών «προοδευτικών» οργανώσεων και κομμάτων ή ομάδων, τον επιβάλουν στις κοινωνίες, που θα πρέπει να σκύψουν, ενοχοποιημένες ως ρατσιστικές και να επιμορφωθούν, να συμμορφωθούν στις απαιτήσεις των μεγάλων ρατσιστών και εθνικιστών του πλανήτη.

Έχομε εδώ ένα αριστερό κόμμα, πρώτο στις προτιμήσεις του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού, ο οποίος όμως δίστασε να του δώσει τη δυνατότητα αυτοδυναμίας στην ολοκληρωτική ανατροπή της κυβερνητικής κακουργίας.
Και το οποίο δείχνει να κάνει ότι μπορεί, προκειμένου να αποθήσει αυτό τον κόσμο που στηρίζει πάνω του τις ελπίδες του.
Σε μια κοινωνία πατροπαράδοτα δημοκρατική και ξένη με κάθε είδους ρατσισμό και φασισμό, αλλά ιστορικά δεμένη με τις αξίες της οικογένειας και της φυσικής εξέλιξης, έρχεται να επιβάλει την ενοχή του ρατσισμού στη διαφορετικότητα της ομοφυλοφιλίας και των τρανσέξουαλ. Προτείνοντας τι ?
Ας τα δούμε ένα ένα, όπως παρατίθενται στην ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.


-Να απαλαχτούμε από τις προκαταλήψεις στα «ομοφοβικά» πρότυπα.
(από τα ετεροφοβικά πρότυπα ποιος θα σώσει αυτή την κοινωνία ?)

-«ματσο αντιλήψεις» να θεωρήσομε τις παραδοσιακές αξίες της υγιούς οικογένειας και του διαχωρισμού των φύλλων, έτσι όπως τα δόμησε η φύση και οι κοινωνίες από την εποχή των σπηλαίων, για την διαιώνιση του ανθρώπου πάνω στη γη.

-Να δώσουμε όλοι μαζί απάντηση υπέρ της έμφυλης και σεξουαλικής χειραφέτησης.
Κανείς υγιής άνθρωπος δεν είναι κατά της σεξουαλικής χειραφέτησης και της ίσης αντιμετώπισης ανάμεσα στους συνανθρώπους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Κανένας όμως νόμος δεν μπορεί να το κατοχυρώσει αυτό, στο μέτρο  που κανείς νόμος δεν κατοχυρώνει και τα δικαιώματα των ετερόφιλων. Το αναλύουμε αυτό διεξοδικά σε προηγούμενα άρθρα που παραθέσαμε πιο πάνω.

- Η «Οικογενειακή υπόθεση» είναι μια υπόθεση για τη δημοκρατία. Η διεκδίκηση της αναγνώρισης του Συμφώνου Συμβίωσης
Πάλι ταχυδακτυλουργία εδώ. Τον όρο Οικογενειακή υπόθεση, τον παίρνομε από το φυσικό του χώρο, εκεί που τον τοποθέτησε η φύση και οι κοινωνίες από αρχαιοτάτων χρόνων και τον τοποθετούμε στην οικογένεια των ομοφυλόφιλων. Θεωρώντας το υπόθεση δημοκρατίας, ή κοινωνικής παρακμής? Ας θυμηθούμε λίγο πριν την πτώση της Ρωμαικής αυτοκρατορίας, την κοινωνική παρακμή και τα όργια που είχαν προαλώσει την αυτοκρατορία.

- Η διεκδίκηση της αναγνώρισης του Συμφώνου Συμβίωσης και η αντιμετώπιση των φαινομένων ομοφοβίας και τρανσφοβίας στην εργασία, στο πανεπιστήμιο και στο σχολείο αποτελούν κρίσιμες προτεραιότητες.
Πάνω απ όλα λοιπόν για ένα λαό που δέχεται ολομέτωπη και πολύπλευρη επίθεση στα εργασιακά του, στις ελευθερίες του, που έχει αναγάγει τον σκουπιδοτενεκέ σε super market, που μαστίζεται στην ανεργία, την πείνα, την ανέχεια, έχει τις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς των σπιτιών του σε ημερήσια διάταξη, που βλέπει τη χώρα του να πουλιέται ντιπ παρά στα ξένα οικονομικά συμφέροντα και το διεθνή φασισμό των αυτοκρατόρων του χρήματος να επελαύνει ακάθεκτος σε μια χώρα ανυπεράσπιστη,
«κρίσιμες προτεραιότητες» αποτελούν η αντιμετώπιση της ομοφοβίας και τρανσφοβίας. Κρισιμότατες προτεραιότητες, προκειμένου να απελευθερωθεί από τον κακό εαυτό του και να αντιμετωπίσει όπως οι 300 του Λεωνίδα, το νέο Ξέρξη.

Ελληνικά χωριάτικα μεταφραζόμενο, πετάμε λάσπη στο πρόσωπο του θύματος, καλώντας το να την καθαρίσει ως άμεση προτεραιότητα, την ώρα που η γη τρέμει και ο κόσμος καταρρέει κάτω από τα πόδια του.
Προωθώντας παράλληλα, το Σύμφωνο Συμβίωσης, απαραίτητο για τη δημιουργία gay και transsexual οικογενειών, με παιδιά του σωλήνα, και στη συνέχεια με κλώνους. Γιατί εκεί θα βρούν λύση αυτές οι οικογένειες, υμνώντας τους σχιζοφρενείς επιστήμονες της κλωνοποίησης του ανθρώπου και τα τερατουργήματα τους.
Στη γραμμή λοιπόν σαν πρόβατα, στο 1984 του Όργουελ και στην κοινωνία του
Blade Runer.

Το σύμφωνο συμβίωσης να επισημάνουμε εδώ, ότι δεν το απαγορεύει κανένας νόμος για κανέναν στον κόσμο, από τη στιγμή που ανα πάσα στιγμή, μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος, να αποταθεί σε ένα δικηγόρο και να συνυπογράψει με τον/την εκλεκτή της καρδιάς του, ένα σύμφωνο συμβίωσης.
Γιατί απαιτούν τη νομική κατοχύρωση του με νόμο του κράτους?
Υπάρχει ανάλογος νόμος για την φυσιολογική συμβίωση ? Πέρα από την ανάγκη που δημιούργησε η ίδια η φύση και η θεσμοί της κοινωνίας χιλιάδων χρόνων ?
Τόσο οικτρά μας δουλεύουν ????
Επιμένουν ότι κομίζουν αριστερή ιδεολογία, την ώρα που πασιφανέστατα αποτελούν ιδεολογικό παράρτημα της νέας τάξης και των παγκοσμιοποιητικών ιδεολογημάτων της, αποσάθρωσης και διάλυσης των κοινωνιών ?
Αιδώς αργείοι, Γραμματείς και Φαρισαίοι.


Βυζαντινός Αντίλαλος










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών