Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Οι κερδοσκόποι της φρίκης οι μαυραγορίτες και τα αλληλέγγια όρνεα


Οι Μαυραγορίτες και τα Όρνεα
 Του Γιάννη Λαζάρου

Φρενίτιδα έπιασε τους επικοινωνιολόγους της εξουσίας να ανοίγουν τα συρτάρια σκανδάλων και να βγάζουν προς τέρψη της εκδικητικής μανίας του πεινασμένου λαού τα πανηγύρια εκατομμυρίων. 
Ξεκίνησαν με τους υπουργούς, πήγαν στις ΜΚΟ, βγάζουν τις λαμογιές μέχρι και της ξεχασμένης από τον χάρο μαμάς του Γιώργου, ενώ οι πολίτες της χώρας το μόνο που ανοίγουν είναι φακέλλους λογαριασμών που θα μείνουν κι αυτοί ανεξόφλητοι και τα συρτάρια...
των ιδεών επιβίωσης που όλο αδειάζουν.

Λες και τα εκατομμύρια των μιζών και των ΜΚΟ θα σώσουν το τομάρι κανενός. Από τα μαύρα ταμεία θα μαζευτούν και σε άλλα μαύρα ταμεία θα πάνε. Κουβέντα να γίνεται, να κυλάει η ειδησεογραφία εκεί που θέλουν να κυλήσει και από κάτω πολίτες να δίνουν μάχες να βγάλουν την σημερινή ημέρα.
  


Ακόμα και τα πιο τρελά που ακούμε τα περνάμε στα γρήγορα γιατί οι προσωπικές σκοτούρες μας δεν αφήνουν τόπο για να αντιδράσουμε έστω και με μια κουβέντα.

Ετοιμάζουν να γκετοποιήσουν περιοχές της Αθήνας με αφορμή την προεκλογική φιλανθρωπία του Καμίνη και κάτι περίεργων “αλληλέγγυων” που ξαφνικά νοιάστηκαν για την μελλοντικές οικογένειες αστέγων. Διθύραμβοι γράφονται για την αλληλεγγύη τύπων Καμίνη που με ευρωπαϊκά κονδύλια θα στοιβάζουν οικογένειες σε πολυκατοικίες που δόθηκαν εδώ και χρόνια από ευεργέτες. Έφαγαν από την εκμετάλλευση κληροδοτημάτων, τρώνε τώρα και από τον πόνο των αναξιοπαθούντων. Τούς έπιασε ο πόνος για την κατάντια ανθρώπων! Γέμισε η Ελλάδα Βαρδιονιάννηδες και Μαρινάκηδες που θέλουν να μάς σώσουν. Εμβολιάστε τα παιδιά των Ελλήνων με έρανο μέσω ποδοσφαιρικών ομάδων!

Αλίμονο στις χώρες που έχουν ανάγκη φιλάνθρωπους. αλίμονο, γιατί από παλιά ότι έχει μπροστά πρώτο συνθετικό το "φίλος", βρωμάει από παντού, δες για παράδειγμα τους φιλέλληνες παλιούς και νέους, τους φιλόζωους και τελικά τους "φίλους' του ανθρώπου! Φτάσαμε στο σημείο να διαθέτουμε φιλάνθρωπους που έχουν ΜΚΟ με τίτλο "Ανθρώπινοι Άνθρωποι". Μόνο ένας φιδάνθρωπος θα διατυμπάνιζε πως είναι ανθρώπινος φιλάνθρωπος άνθρωπος, για να κρύψει το ότι δεν περπατά ως ανθρώπινο ον στα δυο πόδια, αλλά σέρνεται παραφυλώντας στην γωνία να αρπάξει το ανυποψίαστο θύμα παραγεμισμένο με κλεμμένα εκατομμύρια.

Αν ήταν τόσο αλληλέγγυοι και “ανθρώπινοι άνθρωποι” οι Έλληνες γιατί καταντήσαμε έτσι; Από πότε ο Άνθρωπος χρειάζεται οργανισμούς για να αποδεικνύει ότι είναι άνθρωπος; Κούφιες κουβέντες, κούφια έργα, κούφια κεφάλια με μοναδικό σκοπό το γεμάτο πορτοφόλι. Μαυραγορίτες νέας γενιάς που αντί να σου στάζουν το λάδι στο μπουκάλι αντί χωραφιού, σου στάζουν “ανθρωπιά” αντί αξιοπρέπειας.

Μέσα σε όλον αυτόν τον βόθρο δύο ονόματα μένουν στο τέλος της ημέρας. Δεν είναι ΜΚΟ, ούτε κόμμα, ούτε σωτήρες. Ο Κώστας και η Αθανασία που παντρεύτηκαν και αντί να κάνουν τις γελοιότητες των δεξιώσεων και των γλεντιών τέτοιες εποχές, έστειλαν σε 50 οικογένειες της πόλης τους το φαγητό και την γαμήλια τούρτα για να πάρουν μια ευχή που είναι ειλικρινέστατη.
  


Το να παραμείνεις άνθρωπος είναι το πιο δύσκολο πράγμα όταν ο πόλεμος μαίνεται μέσα και έξω από το σπίτι σου. Αυτή είναι η πιο δύσκολη μάχη που καλούμαστε να δώσουμε και είναι σίγουρο ότι στο τέλος οι περισσότεροι θα την χάσουμε.Πηγή lazarouyiannis
Το βρήκαμε στο greki


Οι μακάβριοι κερδοσκόποι της ΦΡΙΚΗΣ

Είναι γνωστό ότι το σύστημα της καπιταλιστικής σαπίλας και κερδοσκοπικής αναισχυντίας στήνει μπίζνες και πάνω στη φρίκη που το ίδιο δημιουργεί: Εμπορεύεται τη σήψη του, το αίμα και τη φρίκη που παράγει…

Τα αιμοβόρα αρπακτικά της καπιταλιστικής αγοράς, σήμερα, έχουν ξεπεράσει κάθε αποτρόπαιο εμπορικό έγκλημα εμπορίας της φρίκης τους. Στήνουν χορούς από «μπίζνες» πάνω στο ΘΑΝΑΤΟ που προκαλούν: Τις αυτοκτονίες…
 

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ "ΜΠΙΖΝΑ" ΜΕ ΤΗΝ "ΚΛΙΜΑΚΑ" (ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ)

Η "αποκάλυψη" έρχεται από τη νεοδημοκράτικη εφημερίδα "Δημοκρατία" όχι βέβαια γιατί ξαφνικά απέκτησαν ευαισθησία σε ότι αφορά τις συνέπειες της λαοκτόνας και εθνοκτόνας δράσης των τελευταίων ειδικά κατοχικών κυβερνήσεων, αλλά γιατί με κάθε τρόπο πρέπει να θάψουν τις κοπριές που άφησαν και αφήνουν στα μούτρα μας το δικό τους κόμμα, δηλαδή η ΝΔ. 

Έτσι λοιπόν ξέθαψαν τις κοπριές των επιδοτούμενων απο το ΠΑΣΟΚ ΜΚΟ
 και τις έφεραν μπροστά μπας και με την πράγματι ανυπόφορη μπόχα τους, επικαλυφθεί η δική τους μπόχα αυτή που αναδύθηκε με τις αποκαλύψεις για τα εκατομμύρια που έφαγαν με την ΜΚΟ του Συρμόγλου.

Όπως και νά χει το πράγμα η δυσωδία της ΠΑΣΟΚικής κοπριάς που μας σέρβιρε η "Δημοκρατία" είναι τόσο μεγάλη που μπλοκάρει κάθε διάθεση για σχολιασμό.

Τι να σχολιάσεις για το άκρον άωτον του θράσους και της ιδιοτέλειας, που εκδηλώνεται και μέσα απο αυτήν την απίστευτη μορφή εκμετάλλευσης της ανθρώπινης δυστυχίας και απελπισίας, την οποία οι ίδιοι προκάλεσαν.

Πώς να χαρακτηρίσεις δηλαδή εκείνους που όχι μόνο λειτουργούν ως εντεταλμένοι εκτελεστές αλλά που πάνε να βγάλουν και φράγκα απο αυτές τις δολοφονίες;

Το μοναδικό αντίστοιχο παράδειγμα είναι εκείνο των ναζιστών στα στρατόπεδα εξόντωσης, όπου κάλυπταν τα "έξοδα λειτουργίας" και έβγαζαν κι αυτοί το κάτι τις τους, συλλέγοντας τα χρυσά δόντια, τα μαλλιά, τα ρούχα, το λίπος κλπ των εκτελεσμένων.

Για άλλη μια φορά δικαιώνεται ο Ντοστογιέφσκι όταν έγραφε :
"Δίχως Θεό όλα επιτρέπονται"
 


  

     Πηγή klassikoperiptosi


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου