Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοκτονιών…συνέχεια στην εποχή της χολέρας των μνημονίων


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από το άκουσμα της είδησης ενός 54χρονου Χανιώτη σήμερα το πρωί στον Γαλατά.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.Ν.”, ο αυτόχειρας δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους οικονομικό ή άλλο πρόβλημα και η πράξη του αιφνιδίασε την οικογένειά του.
Ο 54χρονος βρισκόταν σε εξωτερική δουλειά με τους συναδέλφους του και τους ενημέρωσε ότι θα πάει για λίγο στο χωράφι του και αν χρειαστούν κάτι να τον ενημερώσουν. Στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο συνάδελφό του και του ανέφερε «στέλτε ασθενοφόρο, αντίο φίλε…»
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημά του, με το περίστροφό του δίπλα.

Τραγικό τέλος για έναν 58χρονο Γερμανό που προχθες έβαλε τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στα Περιβόλια Χανίων.
Τα αίτια, που οδήγησαν τον 58χρονο στην απονενοημένη πράξη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, ο αυτόχειρας είχε αφήσει τρία σημειώματα, στα δύο από τα οποία απευθύνονταν στα παιδιά του.
Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από την Ασφάλεια Χανίων.

Τρίτο περιστατικό παρουσιάστηκε σήμερα στα Χανιά, με 70χρονο, που αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Να βάλει τέλος στην ζωή του αποπειράθηκε σήμερα το πρωί ένας 70χρονος συνταξιούχος στα Χανιά που αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στο θώρακα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, το περιστατικό συνέβη στην οδό Κ. Παλαμά στις 11.00 το πρωί όταν δύο επιμελήτριες έπειτα από απόφαση του Ειρηνοδικείου πήγαν να κάνουν στον 70χρονο συνταξιούχο του Δημοσίου αγωγή-έξωση επειδή δεν πλήρωνε τα ενοίκια του σπιτιού.
Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 70χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων.
Ο ηλικιωμένος διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο καθώς « το βλήμα από την καραμπίνα βγήκε από την πίσω πλευρά χωρίς να πειράξει ζωτικά όργανα του 70χρονου αλλά είναι σε δύσκολη κατάσταση».
Η προανάκριση διενεργείται από τις αστυνομικές αρχές των Χανίων.

Εμείς, τι να πούμε για το συνεχώς διογκούμενο κύμα αυτοκτονιών που πλήττει σαν λοιμός τη χώρα την ώρα που η δοσίλογη πολιτική εξουσία τις καταγράφει σαν απώλειες πολέμου συνεχίζοντας απτόητη το ανίερο έργο της.




Πηγή   haniotika-nea 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών