Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Φορολογικές φυλακές για όσους χρωστούν στο Δημόσιο

Από τις ειδήσεις των 7 της 01 02 στον ΣΚΑΙ με τον Ευαγγελάτο


Εδώ μπαίνει αμείλικτο το ερώτημα που έχομε επανελημένα θέσει.
Τα συνεχόμενα και εν γνώσει τους αδύνατον να εξυπηρετηθούν από τους πολίτες φοροεισπρακτικά μέτρα με την ταυτόχρονη οριζόντια περικοπή μισθών και συντάξεων και την ανεργία να φλερτάρει το 50%, ΠΟΥ στην πραγματικότητα αποσκοπούν;;;
Γιατί ο ισχυρισμός που επίμονα προβάλλεται για δήθεν αύξηση των δημοσίων εσόδων και μείωση των κρατικών δαπανών για την έξοδο από την “κρίση”, όλο και περισσότερο αδυνατεί να πείσει και τον πιο εύπιστο πολίτη αυτής της χώρας.

Παράλληλα, η τρόικα πιέζει την κυβέρνηση, να καταργήσει την απαγόρευση πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία, γνωρίζοντας ότι τα δάνεια που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν, έχουν χτυπήσει κόκκινο, αγγίζοντας το 25%. Φυσικά από τη μεσαία τάξη και τα χαμηλά στρώματα, αυτών που φορολογούν και τα παιδιά ακόμη, τη στιγμή που αλοιθωρίζουν στα σκάφη των προστατευομένων

τους.

Αυτή η καταιγίδα περικοπών, ανεργίας και εξαθλίωσης με το ταυτόχρονο τσουνάμι συνεχόμενων φοροεισπρακτικών μέτρων, που μοιραία θα οδηγήσουν στις κατασχέσεις ιδιοκτησιών, αν μη τι άλλο, παρά μόνο την ίδια την ύπαρξη των πολιτών στοχεύουν, ή σε μια με το ζόρι υποκινουμένη εξέγερση.
ΠΟΥ μας οδηγούν τελικά;
ΤΙ μας περιμένει στο βάθος του τούνελ που μας έχουν εγκλωβίσει ;

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο και όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στις 7μμ στον ΣΚΑΙ, έχει ήδη ψηφιστεί σχετικός νόμος που προβλέπει πως αν οι πολίτες δεν εξοφλούν τα χρέη τους προς το Δημόσιο για διάστημα πέρα των 20 μηνών τότε με αυτόφωρες διδικασίες θα συλλαμβάνονται και αν καταδικαστούν θα μπαίνουν στη φυλακή. Και αυτό ακόμη και για χαμηλά ποσά! Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, γι' αυτό το λόγο "φουντώνουν" οι φήμες για φορολογικές φυλακές!


Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:




                                           










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών