Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Τοις των προγόνων ρήμασι πειθόμενοι



  

….και όχι των Εφιαλτών και των Νενέκων, που ανέκαθεν ευδοκιμούσαν στα σπλάχνα της Ελλάδας, ως μόνιμο καρκίνωμα.
Μόνο που σήμερα ελείψει Ελλήνων ηγετών ικανών να φυλάξουν Θερμοπύλες,
τα ζιζάνια του εφιαλτισμού πήραν την καινοφανή όψη του ψευτοπροοδευτισμού και φορώντας την ψευδεπίγραφη μάσκα του ανθρωπιστικού αντιρατσισμού πλήθηναν και θέριεψαν, απειλώντας να αποτελέσουν μέτρο και πρότυπο για το χειμαζόμενο Έλληνα.
Στο κατευθυνόμενο ρατσιστικό μένος αυτών των αντιρατσιστών εναντίον των Ελλήνων, ποιος θα στηθεί απέναντι ;
   Και το οξύμωρο της υπόθεσης είναι 

ότι για το σκοπό τους, επικαλούνται τις γλυκύτατες στο αυτί σαν άριες σειρήνων, μελωδίες περί ανθρωπισμού, ρατσισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αποκρύπτοντας κάτω από τα μαυρισμένα νύχια τους που σέρνουν πάνω στις χορδές της άρπας τους, την πραγματική ιδιότητα τους σαν σειρήνες του νεοφιλελευθερισμού της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων, στην οποία έχουν γίνει οι πιστότεροι και ανέλπιστα οι αποτελεσματικότεροι λόγω υποτιθέμενης ιδεολογικά θέσης, νεροκουβαλητές και σταυλάρχες.
   “Τοις ποίων ρήμασι πειθόμενοι μωρέ;” Αναφωνεί μέσα από τις στήλες της ναυαρχίδας της αριστεράς, η τηλεπερσόνα κομουνίστρια των Αθηναϊκών σαλονιών, εκτοξεύοντας βόμβες εναντίον του ρατσισμού λέει των νεοελλήνων.
   Πρέπει να νοιώσουμε την ενοχή που μας φορτώνουν επιδέξια, κοιτώντας ένοχα οι ίδιοι τριγύρω μην τους πάρει κανείς χαμπάρι. Κάτω απ αυτό το βάρος ευελπιστούν να γονατίσουν τις όποιες δυνάμεις αντίστασης ακόμα απομένουν από την καλά οργανωμένη επίθεση που δέχονται οι Έλληνες. Να νοιώσουν ρατσιστές και μισάνθρωποι. Αυτοί, που η πατροπαράδοτη φιλοξενία τους και η υποστήριξη τους προς κάθε ταπεινωμένο λαό, είναι παγκοσμίως γνωστές ιδιότητες. 
                
    Είναι όμως το ίδιο γνωστή και η φιλοπατρία και η υπερηφάνεια τους, όπως και η πίστη τους στο “απ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά”. Και αυτό επιδιώκουν να ξεριζώσουν από την ψυχή των Ελλήνων, τα κάθε λογής εξαπτέρυγα της νέας τάξης. Φέροντας τον κουρελιασμένο μανδύα του κλασικού αριστερισμού από τη μια, του νέου δήθεν εκσυγχρονισμένου θολοκουλτουριάρικου αριστερισμού από την άλλη και της πράσινης οικολογίας από παραδίπλα, για να βουλώνουν τις τρύπες.
   Αποδομούν κάθε τι Εθνικό, για να μας παραδώσουν στον επερχόμενο διεθνισμό της παγκοσμιοποίησης της νεας τάξης.
Συκοφαντώντας την Επανάσταση του ’21 και τους εθνικούς ήρωες, αλλάζοντας την ιστορία, αποδομώντας και απαξιώνοντας τον Εθνικό ύμνο και τους ποιητές και κατακρεουργώντας την παιδεία.
   Επωφελούμενοι την σημερινή λειψανδρία στην πολιτική σκηνή της Ελλάδος.
Υπάρχουν όμως οι Έλληνες ακόμα. Αυτοί ας σταθούν ικανοί να σηκώσουν το βάρος της ιστορίας και να δώσουν τη δική τους απάντηση.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών