Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Alesandra. Απο τη Μύκονο κοπάνα, για την Κόπα Καμπάνα


Μιας και η ενασχόληση σήμερα με τα πολιτικά θέματα δεν διαφέρει από τη δημοσιογραφική θεματολογία άλλων εποχών σε θέματα της μαφίας ή της καμόρα, μιας που το καλοκαιράκι φέτος μας κάνει τερτίπια με βροχές και με
ψιλόβροχα λες και βλέπει κι αυτό τη λέρα που άπλωσε η πολιτική στην ατμόσφαιρα και φοβάται να βγεί αεράτα στον ελληνικό ουρανό στέλνοντας πρώτα τη βροχή να ξεπλύνει την ντροπή, τη σιχασιά και την προδοσία μιας πολιτικής δημιουργικής ασάφειας, η σόου μπιζ με τις καλλίγραμμες καλονές της έρχεται να μας απαλλάξει προσωρινά από την κατήφεια των καιρών, με μικρές σταγόνες δροσιάς και ομορφιάς.


 Ένα απαραίτητο ξεχαρμάνιασμα από την πολιτική σαβούρα και εξαθλίωση.
Αισίως το σύνθημα παλιότερης εποχής
make love not war, δίνει τη θέση του σήμερα στο make love not politics, κόντρα στην πολιτική σαβούρα και τις ξεπλυμένες συνειδήσεις των ημερών.

Μετά από μια βραδιά γεμάτη fashion, glamour και happenings που είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν στο catwalk της Replay στην παραλία της Ψαρρούς, στην Μύκονο με την Αλεσάνδρα Αμβρόσιο και τις λοιπές ιέρειες της παγκόσμιας πασαρέλας που βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για το σόου, 

                     




βρίσκομε την Αλεσάνδρα στις παραλίες του Μαλιμπού να φωτογραφίζεται, δημιουργώντας πανικό στο Instagram με τις 60.000 likes και από εκεί στο Ριο να ανεβάζει κι εκεί τις θερμοκρασίες με την καυτή της παρουσία μπροστά στο φωτογραφικό φακό.




Η Alessandra Ambrosio είναι μια γυναίκα που ξέρει ότι όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω της όπου και να πάει. Φανταστείτε, τώρα να πηγαίνει στην παραλία με αυτή την αμφίεση, δηλαδή με μπικίνι στο χρώμα του πράσινου διαμαντιού…
Η 34χρονη σούπερ μοντέλα, πάτησε την αφράτη άμμο της Κόπα Καμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, κάνοντας ένα διάλειμμα από το φορτωμένο της πρόγραμμα.






Η καλλονή, αναμένεται να ξεκινήσει την καριέρα της στην υποκριτική, παίζοντας στη βραζιλιάνικη σαπουνόπερα, Verdades Secretas.


Μίλησε κανείς για…σκίσιμο μνημονίων ?






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών