Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Η λύρα, το πεντοζάλι και τα θύματα ενός προαποφασισμένου γάμου


Όλοι θυμόμαστε τους λεονταρισμούς από το Ηράκλειο του Αλεξ Τσίπρας το Δεκέμβρη του 2014, ενώ η απάντηση του στις πιέσεις που ασκούνται και από το εξωτερικό, ήταν «είμαστε σκληρά καρύδια».


«Μερικοί νομίζουν ότι οι αγορές θα βαράνε το νταούλι κι εμείς θα χορεύουμε στο σκοπό τους. Ε λοιπόν εμείς θα παίζουμε στο εξής το νταούλι, ή μάλλον τη λύρα της Κρήτης, κι εκείνοι θα χορεύουν πεντοζάλη».

Ως προς αυτό, έχει ήδη γίνει ορατό το φινάλε του τραγικού χορού στον οποίο έχει οδηγήσει εκείνη η φοβερή στρατηγική «ούτε ρήξη, ούτε
υποταγή
».

Υπάρχουν όμως και άλλοι χοροί!


Το βίντεο είναι πραγματικό αποκρουστικό, προκλητικό, εμετικό.
Έχει κάτι από τη δυσωδία των δημόσιων αποκεφαλισμών του ISIS.
Οι δολοφόνοι εκατομμυρίων στον κόσμο, να διαλαλούν πως «αυτοί είναι ο κόσμος»!
  
Μετά τη λήξη της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στην Αττάλεια τον προηγούμενο μήνα, οι υπουργοί των χωρών μελών του τραγούδησαν και χόρεψαν με νεκρο-έπαρση και γερο- έξαψη το «We are the World» (εμείς είμαστε ο κόσμος).
 Ή μάλλον γάβγιζαν…
Το χορό έσυραν ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι.

Θυμίζουμε ότι, καταστατικά, η ευθύνη της «ασφάλειας της ΕΕ», ανήκει στο ΝΑΤΟ. Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε…

Μαζί και ο έλληνας υπουργός εξωτερικών της (πρώτη φορά) «αριστερής» κυβέρνησης Νίκος Κοτζιάς, ακολουθούσε περιχαρώς χάσκων, αγκαζέ με τον τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Έτσι νομίζουν και έτσι θέλουν: Να είναι αυτοί ο κόσμος όλος.


Συμβολικά, αλλά και πολιτικά, οικονομικά, στρατιωτικά.
Κανονικοί αλαζονικοί αυτοκράτορες.
Το ίδιο ξιπασμένοι και ανόητοι όπως οι κατακτητές και σταυροφόροι όλων των εποχών.
Με μη επανδρωμένα αεροπλάνα (drones), βομβαρδιστικά και βόμβες διασποράς, να σκορπίζουν φτώχεια, πόνο και αίμα, να ληστεύουν λαούς και χώρες, να πνίγουν στη συνέχεια ανθρώπους στις θάλασσες.

Λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά τους, στη μαρτυρική Συρία, την ηρωίδα Παλαιστίνη, το χιλιοκομματιασμένο Ιράκ και τον πάντα αιματηρό Λίβανο, η πολεμική μηχανή του ΝΑΤΟ, με πρώτο ρόλο φυσικά στις ΗΠΑ, χτίζει γκρεμίζοντας τα πάντα, τον κόσμο της «νέας τάξης», όπως τον θέλουν οι στρατιωτικοί και πολιτικοί μηχανισμοί που δρουν ως οι δυνάμεις της τάξης και ασφάλειας του σύγχρονου καπιταλισμού.
Γεννώντας ταυτόχρονα, το αντι-διαμετρικό αλλά ομόρροπο φρικώδες είδωλο της δικής τους βίας στο πρόσωπο του φασιστικού ISIS, που δήθεν τους προκαλεί έκπληξη και αποτροπιασμό.

Απορίας άξιο είναι το πώς αισθάνονται όχι οι Καμμένοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά εκείνοι που νομίζοντας ότι κάνουν αριστερή παρέμβαση
στην αριστερή πτέρυγα
της αριστερής τάσης
της κάπως αριστερής κυβέρνησης,
βρίσκονται τελικά να είναι όχι μόνο τραγικοί απολογητές των εταίρων της ΕΕ, αλλά και θλιβεροί ομοτράπεζοι του ΝΑΤΟ.

Ένα άλλο επεισόδιο της «αριστερής» μαχόμενης κυβερνητικής θητείας, μας γυρίζει πίσω στο χρόνο και στη φρίκη που νοιώσαμε σαν λαός και σαν έθνος, όταν ο τυχοδιωκτικός μπόγος που ακούει στο ονομα Μπένυ ο χοντρός, έτρεξε διεκδικώντας την παγκόσμια πρωτιά, να συγχαρεί και να αναγνωρίσει τη ναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, που δεν δίστασε να ματοκυλίσει ένα λαό, για να κάνει πράξη τα σενάρια παγκοσμιοποίησης των ερπετόμορφων διεθνών εμπόρων λαών και ψυχών.


Εδώ, έχομε ένα υπουργό εξωτερικών «αριστερής» κυβέρνησης, εκπρόσωπο μάλιστα του πρώτη φορά αριστερά, να παρέχει «ανθρωπιστική» βοήθεια, σε αυτή τη ναζιστική κυβέρνηση των λαοκτόνων υπηρετών της δυτικής κακουργίας.

Ο Κοτζιάς κάνει τον χουβαρντά και τον φιλάνθρωπο με τα δικά μας λεφτά...
Με το που εκλέχτηκαν οι σημερινοί κυβερνώντες ... έγιναν κολλητοί με τους πραξικοπηματίες του Κιέβου που βρέθηκαν στην εξουσία προκαλώντας εμφύλιο στην Ουκρανία.
Έδωσαν απευθείας υπόσχεση για βοήθεια ... στους δολοφόνους με τα δικά μας λεφτά.
Δυο μήνες μετά ... ήρθαν για δωρεάν περίθαλψη οι τραυματίες του Ουκρανικού Στρατού που σκοτώνει αμάχους φιλορώσους.
Όπως έγραψε το πάντα πιστό στο δυτικό γκεμπελισμό ΒΗΜΑ και το σύνολο της...μαχόμενης δημοσιογραφίας... τραυματίστηκαν σε «αντιτρομοκρατική» επιχείρηση. 

Όποιος δεν είναι με τους σιωνιστές και τη Νέα Ταξη ...είναι τρομοκράτης όπως μας ενημέρωσε ο...
εγκληματίας Kissinger.
Και βέβαια, την ίδια στιγμή που ο Κοτζιάς κάνει τον χουβαρντά και τον φιλάνθρωπο με τα δικά μας λεφτά ... οι φορολογούμενοι πεθαίνουν λόγω καθυστερήσεων στα χειρουργεία, έλλειψης προσωπικού, φαρμάκων κλπ.

Τώρα, το ποιος παίζει τη λύρα, το ζουρνά ή το ταμπούρλο και ποιος χορεύει, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.
Το δείχνουν οι Βρυξέλες, το δείχνει η συνεχιζόμενη κακουργηματική εφαρμογή των μνημονίων στα προτεινόμενα από την ίδια την «αριστερή» κυβέρνηση μέτρα κατά του σπάταλου και κακομαθημένου λαού…
Το δείχνει το φτηνό θέατρο των πολιτικών λεονταρισμών, της υποκρισίας και του γκεμπελισμού των ΜΜΕ των ισχυρών, προκειμένου να ξαναβαφτίσουν το ψάρι κρέας, τους φορείς και πολιτικούς εκπροσώπους των αμερικάνικου δολαρίου στη χώρα «μαχόμενη αριστερά», τον αυτοκρατορικό διεθνισμό του κεφαλαίου αριστερό κοινωνικό διεθνισμό και την υποταγή στη δουλεία των στρουθοκαμήλων, πατριωτικό καθήκον.

Και όλα αυτά, από άλλη μία κυβέρνηση που υφάρπαξε με δόλο και ψέμα την ψήφο του ελληνικού λαού, μοιράζοντας κάλπικα κοινωνικά συμβόλαια σε προεκλογικά έπεα πτερόεντα.
Καταφέρνοντας εκτός των άλλων, να αμαυρώσει στη συνείδηση του λαού και αυτή την έννοια της αριστεράς.
Και οδηγώντας τις εξελίξεις, σε άλλο ένα ιστορικό συμβιβασμό, άλλο ένα βρώμικο ’89, άλλο ένα ωμό βιασμό της δημοκρατίας, της χώρας και του ήδη αποστεωμένου λαού.
Ένας μόνο παράγοντας παραμένει εναντίον των διεθνών αρπακτικών και των ντόπιων λακέδων τους, ο χρόνος.
Αυτός, εξακολουθεί εσαεί να δουλεύει υπέρ της ιστορίας, συνοδευόμενος από τις χιλιετίες και τους αξιακούς κώδικες των παραδόσεων. Αυτό, θυμηθείτε το.



                                                                   Βυζαντινός Αντίλαλος


Τα γεγονότα αντλήσαμε από pandiera
Και  sibilla















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών