Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Σάλος στον Ισραηλινό στρατό από γυμνές στρατιωτίνες που λικνίζονται σε βίντεο

Τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο τα κορίτσια και τα ανεβάζουν στο facebook τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να ξεσηκώνουν τα πλήθη αλλά και τα δημοσιεύματα στο διαδύκτιο.


Παρά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί πριν από λίγες μόλις ημέρες στο Ισραήλκαι τις βαρύγδουπες δηλώσεις...
αξιωματικών του στρατού της χώρας για «τιμωρία» σχετικά με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και απεικονίζουν γυναίκες στρατιωτικούς να κρατούν τα όπλα τους φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους, νεαρές φανταρίνες "χτύπησαν" ξανά!

Απ' ό,τι φαίνεται, η ποινή που ανακοινώθηκε ότι υποβλήθηκε στις στρατιωτικούς που έβγαλαν και δημοσίευσαν τις ημίγυμνες φωτογραφίες, δεν πρέπει να ήταν ιδιαίτερα αυστηρή, καθώς, αυτή τη φορά, στο φως της δημοσιότητας βγήκε ένα βίντεο, το οποίο απεικονίζει και πάλι ημίγυμνες γυναίκες του Ισραηλινού στρατού να χορεύουν.
Δεν είναι γνωστό αν οι κοπέλες που φαίνονται στο βίντεο είναι ίδιες με εκείνες που απεικονίζονται στις σκανδαλώδεις φωτογραφίες, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας νέος "πονοκέφαλος" ξεκίνησε για τους αξιωματικούς του στρατού του Ισραήλ, οι οποίοι μπορεί να τεθούν ακόμα και σε διαθεσιμότητα.
Σημειώνεται ότι μία από τις στρατιωτικούς στο βίντεο ακούγεται να λέει στα εβραϊκά ότι θα ανεβάσει το βίντεο στοFacebook και θα επισημάνει τις... "συμπρωταγωνίστριές" της!
Δείτε το βίντεο από το youtube

Εν τω μεταξύ στο facebook, οι φωτογραφίες δίνουν και παίρνουν.





Εις υγείες μας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών