Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

Δελφοί vc Σιών η τελική ρεβάνς ?

Αν θέλεις να αντιληφθείς το σήμερα,
μελέτησε το ιστορικό χθές


ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΑ ΟΜΗΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1453

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΧΘΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ

- ΚΟΠΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ εφαρμόζοντας επάνω μας τον ελληνικό κανόνα της επιβολής του νομίσματος των πόλεων κρατών, στις αποικίες τους

- ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ με την ταπεινωτική επίδειξη δύναμης πάνω στην ελληνική κοινωνία, μέσα από την χυδαία παρέλαση του ξόανου της παγκοσμιοποίησης

- ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΟΣΗ, ίδια με την προ του 1453 περίοδο.

Είναι να σε ξεπερνά το γεγονός οτι δεν μπορούν να δουν οι μάζες των αναλώσιμων ελλήνων, το χυδαίο και ποταπό μέχρι κτηνωδίας, συμβολισμό αυτού του βάρβαρου και κακότεχνου εβραιοναζιστικού ξόανου, πέραν της χυδαίας επίδειξης δύναμης, που είναι εμφανής.

«ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ, ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΜΕ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ»

ΓΙΑΤΙ τόσο παθολογικό μένος των εβραιοναζί κατακτητών με τα αρχαία ελληνικά σύμβολα ?

ΜΗΠΩΣ όπως έλεγα και παλιά, ζούμε τη Μεγάλη Ρεβάνς ανάμεσα στα δυο αντίπαλα δέη του αρχαίου κόσμου?

ΜΗΠΩΣ και τότε, ο εχθρός ήταν ο ίδιος με σήμερα, αλλά τότε και όταν αυτός έφτασε να ιδρύει αποικίες μέσα στα πόδια μας, στο δικό μας Αιγαίο, οι δικοί μας είπαν το «δεν χωράμε και οι δυο, ή εμείς, ή εσείς» ?


Και μαζεύτηκαν όλες οι εχθρικές πόλεις κράτη, για το μεγάλο ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΟ ταξίδι και το μεγάλο 10ετή πόλεμο στον οποίο καταβυθίστηκε η πατρίδα των εχθρών ?
Αλήθεια, με τι όπλα ???

Και ο Οδυσσέας έκανε άλλα 10 χρόνια να γυρίσει στην Ιθάκη ?

Ο Πλάτων πάντως είναι ξεκάθαρος στον «Τίμαιο».

Ο χάρτης που έδωσε η Μέρτζ καταγράφοντας τον περίπλου του Οδυσσέα. Στη μέση του κύκλου κατα την ίδια, βρισκόταν η χώρα του εχθρού, για την οποία ξεκίνησε η μεγάλη εκστρατεία των ελλήνων.

Ο πόλεμος έγινε πέρα απο τις Ηράκλειες στήλες, στα βάθη του μεγάλου ωκεανού.
Και βέβαια συμφωνεί μαζί του και η σύγχρονη θαμμένη από τα ιερατεία και τη διεφθαρμένη πολιτική φάρα έρευνα, μα και η ελληνίστρια Εριέτα Μέρτζ με τους χάρτες που έδωσε για τα ομηρικά έπη και τα μινωικά ορυχεία χαλκού στον Β. Καναδά.
Εμας μας διαβάζουν ακόμη Μίκυ Μάους και διηγήματα με το Γκούφη μασόνο στα σχολεία.

ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΛΙΚΑ,

ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ.
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

Και εν τω μεταξύ, η Ελλάδα…. Ταξιδεύει.


 
Βυζαντινός Αντίλαλος

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου