Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

Παγκοσμιοποίηση, Great Reset, η Νέα Βαβέλ

Ο άξονας, τα Μέσα και οι συμμαχίες του

Α. Ζούμε τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο οποίος ως όπλα έχει τα μέσα ενημέρωσης και προπαγάνδας και τον έλεγχο του χρήματος, με το οποίο διαφθείρουν, εξαγοράζουν και πάνω απ όλα, τρομοκρατούν και διχάζουν.
Ποιοι ???

Στην κορυφή της πυραμίδας όπως ο πανόπτης οφθαλμός στη σιωνιστική πυραμίδα, βρίσκεται ο διεθνής σιωνισμός της εβραϊκής φυλής.

Το μάτι του Σάουρον απο τον "Άρχοντα των δαχτυλιδιών"

Κάτω από το ιδεολόγημα του περιούσιου λαού φυσικά, για να θυμηθούμε το άλλο παράλληλο ιδεολόγημα της αρίας φυλής.

Εμείς όμως είμαστε οι ρατσιστές και οι εθνικιστές κατ αυτούς.
Ένας αναβαθμισμένος λοιπόν και καλά οργανωμένος αυτή τη φορά, Αδόλφος Χίτλερ.
Απαλλαγμένος από τα λάθη και τις παθογένειες του παρελθόντος και πάνω απ όλα, από τους μεγάλους αντίπαλους, τα εθνικά κράτη της Ευρώπης.


Β. Στενός ιστορικός και αχώριστος σύμμαχος, η αδελφή αρία φυλή, ο γερμανικός ναζιστικός ρατσισμός. Αδελφός, γιατί περιούσιοι και άριοι, προέρχονται από τις ίδιες αρχαίες φυλές του Ισραήλ.
Όποιος αμφιβάλει, δεν έχει παρα να το ψάξει ιστορικά.
Σε όλους τους πολέμους και τις γενοκτονίες του 20ου αιώνα, αυτοί ήταν εμπνευστές και εκτελεστές, ο καθένας σε συγκεκριμένο ρόλο.
Ο περιούσιος έδινε το λάκτισμα και χρηματοδοτούσε και ο ναζί με τα εξαπτέρυγα του εκτελούσε βυθίζοντας την ανθρωπότητα στο αίμα και το σκοτάδι.
Ποιοι αλήθεια, ήταν αυτοί που εμπνεύστηκαν και έχτισαν τη Γερμανία όπως τη γνωρίσαμε τον προηγούμενο αιώνα ?
Οι εβραϊκές ελιτ του χρήματος την ονειρεύτηκαν και αυτές «έσπρωξαν» χρηματοδοτώντας το εγχείρημα.
Το εβραϊκό
SPD ήταν αυτό που κατασκεύασε το δρόμο για τη Γερμανία, στο όνομα του δήθεν σοσιαλισμού που δεν ήταν παρά ολοκληρωτισμός των εθνικοσοσιαλιστών,
στήριξε τη «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» του Αδόλφου, εις βάρος των θρόνων των γερμανικών βασιλείων
και αυτό οδήγησε στη δημιουργία του ΡΑΙΧ του δεκανέα Χίτλερ. Αδόλφου Χίτλερ.

Να θυμηθούμε ότι ΚΑΙ σήμερα, χρησιμοποιούνται ίδιου βεληνεκούς και νοητικού επιπέδου κυβερνητικά ανδρείκελα από το νεοταξικό άξονα ?
Ή να κάνομε τα… στραβά μάτια ?

Γ. Τουρκία και Κατάρ. Δυο χώρες χωρίς εθνική συνείδηση. Η μια η Τουρκία συνονθύλευμα φυλών μεταξύ των οποίων και οι φυλές του Ισραήλ που λέγαμε πιο πάνω, φυλετικά αδέρφια με Ισραήλ-σιωνισμό και γερμανοναζί.
Και η άλλη, κατασκεύασμα του σιωνισμού όπως τα Σκόπια, για την προάσπιση των συμφερόντων στη Μ. Ανατολή, στον ενεργειακό τομέα.

Η Τουρκία μαζί με τα υποτακτικά της από την εποχή της οθωμανίας, τους σλάβους-σκλάβους(
slaves), σταθερά σε όλους τους πολέμους, στο πλευρό της μαμάς Γερμανίας. Είτε του Κάιζερ, είτε του Αδόλφου, είτε σήμερα του μερκελισμού.
Μην ξεχνάμε ότι τον Κεμαλ και τους νεότουρκους, η μαμά Γερμανία τους επέβαλε στο κράτος της οθωμανίας των μυρίων φύλων-φυλών.
Η μαμά Γερμανία οργάνωσε τον κεμαλισμό και επέβαλε με εντολή του περιούσιου αδελφού που εκφραζόταν με την αγγλική διπλωματία, όλες τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ.
Των ποντίων, των αρμενίων, των ελλήνων της Κωνσταντινούπολης αργότερα, κατά το Β’ Π.Π.
Γερμανοί αξιωματικοί του Κάιζερ με τη φυσική τους παρουσία στα τουρκικά επιτελεία, οργάνωναν και καθοδηγούσαν τις γενοκτονίες του ελληνισμού το 1920-22.
Εκτελεστές, φονιάδες και βιαστές, οι πάντα φιλοχρήματοι και ανέντιμοι κούρδοι. Οι γνωστοί από την ιστορική αναφορά, τσέτες.
ΠΟΙΟΣ δεν αναστοράται τη κτηνώδη δράση του κούρδου σφαγέα και βιαστή Τοπάλ Οσμάν ?????

Και τις μαζικές σφαγές και βιασμούς ελλήνων του Πόντου, απο αυτό το κτήνος των τσετών, ΑΚΟΜΗ και μέσα στις εκκλησίες που έτρεχαν τα γυναικόπαιδα να σωθούν???????

ΟΧΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

Ήταν οι μισθοφορικές ορδές των κεμαλιστών νεότουρκων, που με γερμανική καθοδήγηση έκαιγαν, αποκεφάλιζαν, βίαζαν, εκτελούσαν ομαδικά στις ατελείωτες πορείες στην ενδοχώρα της Μικρασίας χωρίς προορισμό, μα με κατάληξη το θάνατο.
Όπως καταγράφει η ιστορική γραφίδα,
Την πρόταση για τη γενοκτονία των Ποντίων από τις πατρογονικές τους εστίες, εισηγήθηκε προς τις Οθωμανικές αρχές των νεότουρκων του Κεμάλ,  ο στρατιωτικός σύμβουλος της αυτοκρατορίας, Γερμανός αντιστράτηγος Liman Von Sanders.


Το τρίγωνο λοιπόν Ισραήλ-Τουρκία-Γερμανία, το βλέπομε διαρκώς μπροστά μας καθ όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα.
Το βλέπουμε και σήμερα με τη λαθρομετανάστευση του βαθέως ισλάμ που χρησιμοποιείται ως εποικιστικός στρατός κατοχής εναντίον πρωτίστως της Ελλάδας για την διάλυση της και τη νομή του μεγάλου φιλέτου της γης, που ορέχτηκαν μέσα στις χιλιετίες, ΟΛΟΙ οι ηγεμόνες της γης.

Τη λεκάνη της Μεσογείου και το Αιγαίο.
Με το αβύθιστο αεροπλανοφόρο, την Κρήτη.
Ας μου πει κάποιος ένα ηγεμόνα, που να
MHN τα έδωσε όλα για να κάνει δική του, ή για να ελέγξει αυτή την περιοχή.

ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ δεν νοείται παγκοσμιοποίηση ΧΩΡΙΣ τον απόλυτο έλεγχο της Μεσογείου και της καρδιάς της περιοχής, το Ελληνικό Αιγαίο.

Ιστορικός κανόνας, που ακολουθείται απο όλες τις μεγάλες δυνάμεις απο τα βάθη των χιλιετιών.

Όποιος θέλει να ελέγξει τη γη, πολιτικά οικονομικά και ενεργειακά,

ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ να ελέγξει το ομφαλό της.


Ο καθηγητής Γρίβας όχι άδικα, τη χαρακτήρισε ως τον ομφαλό της γης.
Όχι μόνο γεωπολιτικά, αλλά από κάθε άποψη.
Σήμερα ο επικυρίαρχος χτυπά λυσσαλέα με όλες του τις μισθοφορικές ισλαμικές ορδές, για την επίτευξη του στόχου.


Βλέπομε μια Τουρκία αναβαθμισμένη όσο ποτέ ελέω Ισραήλ-σιών, να ενεργοποιεί προς όφελος του άξονα τις παραδοσιακές της συμμαχίες με Πακιστάν, Αλγερία, μα και με την Αίγυπτο, την παλιά δεξαμενή μισθοφορικών στρατευμάτων που μαζί με τους αλβανούς, έριχνε εναντίον των ελληνικων επαναστάσεων.
Και το αίμα νερό, δεν γίνεται.

Η κατάπτυστη συμφωνία για ΑΟΖ με την Αίγυπτο, θα έχει ολέθριες επιπτώσεις για Ελλαδα-Κύπρο αν εφαρμοστεί, αφού δημιουργει κοινή ΑΟΖ Τουρκίας-Αιγύπτου-Ισραήλ-Λυβίης-Τυνησίας, μετατρέποντας σε μια κλειστή στην κυριολεξία τουρκοισραηλινή λίμνη, ολόκληρη τη Μεσόγειο με την Κρήτη σαν κερασάκι στην τούρτα, στη μέση.
Πάνω από την Τυνησία ποια είναι ?
Μα φυσικά η Ιταλία. Που μας αγαπά.
Να λοιπόν η άλλη συμφωνία για ΑΟΖ του Δένδια, πως δένει τώρα.  Όπως δένει και η προοπτική που αναλύσαμε.
Ολόκληρη η Ελλάδα, μετατρέπεται σε χωράφι ξέφραγο, αφύλαχτο και προδομένο, μέσα στα σπλάχνα της επικυριαρχίας των αδελφών που λέγαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την πλήρη περιγραφή και ανάλυση των επιπτώσεων, σε ένα παλιότερο άθρο μας,

ΕΔΩ
http://keritisriver.blogspot.com/2020/07/Kastelorizo-To-xroniko-enos-proanaggelthentos-thanatoy.html


Κάποιοι που ενημερώνονται από το Καμπουράκη και από το κανίς της καναλάρχιδος Τατιάνιδος  θα μου πουν……
Μα….. η Τουρκία είναι εχθρός με το Ισραήλ και με την Αίγυπτο. Εμείς, είμαστε φίλοι με την Αίγυπτο και με την Ιταλία.
Παραμύθια της Χαλιμάς και δυο αυγά Τουρκίας, μαγειρεμένα στο Τελ Αβίβ θα σας πω εγώ.
Σενάρια για να θολώσουν τα νερά μπροστά στο μεγάλο στοίχημα για την αρπαγή ολόκληρης της μεσογειακής λεκάνης κι τη μετατροπή του Ισραήλ σε κύρια ρυθμιστική δύναμη της γης.
Εδώ ακριβώς, κλειδώνει και ο σχεδιασμός της περίφημης παγκοσμιοποίησης.

Δ.  Πάμε στο ξεκίνημα του εγχειρήματος, ιστορικά.
Τίποτα δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί, αν πρώτα δεν εξασφάλισαν τη συμμαχία, ή την υποταγή της μεγάλης ηπείρου, της Αμερικής.
Και αυτή την είχαν από την εποχή της δολοφονίας Λίνκολν, δρομολογημένη.
Οι ΗΠΑ έπεσαν ολοκληρωτικά, με τη δολοφονία Κένεντυ και την οριστική προοπτική να χάσει η συμμορία Ρόθσιλντ - Ροκφέλερ την κοπή του αμερικάνικου και του βρετανικού νομίσματος.
Εδραιώθηκε πλήρως η παντοκρατορία όταν ο αξέχαστος για την μοχθηρία και την πανουργία του Κίσινγκερ, έριξε στα πόδια του προέδρου Νίξον ο οποίος αρνήθηκε αγανακτισμένα να συναινέσει στα σχέδια παράδοσης της Κύπρου το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα, το Γουότεργκαίητ, με το οποίο τον αποκαθήλωσε εν μια νυκτί, περνώντας εξ ολοκλήρου πια η διακυβέρνηση μαζί με την εξωτερική πολιτική, στα χέρια του Κίσινγκερ, δηλαδή του αδελφάτου της σιών.
   


Από τότε και έχοντας τις ΗΠΑ ως αεροπλανοφόρο, κατέκτησαν μέσω του χρήματος και της επιβολής διεφθαρμένων στις κυβερνήσεις, τη γηραιά Ευρώπη, με δούρειο ίππο την αδελφή Γερμανία, η οποία θα έχει λαμβάνειν ως αμοιβή για τις καλές της υπηρεσίες, την κατάδικη της, ναζιστική Ευρώπη, κάνοντας μια ΑΜΕΑ Μέρκελ, το όνειρο του Χίτλερ πραγματικότητα.

Αυτός, είναι ο σκελετός, ο φέρων οργανισμός της σατανικής συμμορίας, για την ανοικοδόμηση της Νέας Βαβέλ για τον ερχομό του μεσία των περιώνυμων.
Για τον οποίο επαίρονται, ότι αν δεν έρθει, όπως δεν ήρθε τόσες χιλιετίες που τον περιμένουν, θα τοποθετήσουν στη θέση του ένα θνητό δικό τους.
     

Ε. Στρατός και μισθοφορικά τάγματα επαγγελματιών μα και χρήσιμων ηλιθίων.
Διαθέτοντας πακτωλό χρημάτων αφού αυτοί κόβουν το χρήμα, χωρίς πλέον να υπάρχει η παραμικρή αντιστοιχία του σε αποθηκευμένο χρυσό, προχωρούν με ιδιαίτερη άνεση σε :
Εξαγορές κυβερνήσεων
Εξαγορές επιστημόνων
Εξαγορές ΜΜΕ και δημοσιογράφων πρώτης γραμμής
Εξαγορά επαρχιακών ΜΜΕ και δημοσιογραφίσκων
Εννοείται πάντα, ότι η λέξη «Εξαγορά», πάει πακέτο με τη λέξη «Πειθαναγκασμός» και απόλυτος έλεγχος. Γι αυτό βλέπομε ότι τοποθετούνται σε κυβερνητικές θέσεις σε όλα τα επίπεδα, εκτός από γνήσιοι εβραίοι στην καταγωγή, αρκετά ΑΜΕΑ, μικρά και φοβισμένα ανθρωπάκια.

Να μην πούμε ονόματα, μιας και η πολιτική και επιστημονική παρέα, είναι γεμάτη με δείγματα.
Δημιουργία χιλιάδων μη ελεγχόμενων και ανεξάρτητων από τον κρατικό έλεγχο ΜΚΟ, με μεγαλύτερες ναυαρχίδες
τη ΜΚΟ των
ANONYMOUS,
τη Γιατροί χωρίς σύνορα,
ΜΚΟ για τα δικαιώματα των
gay, των ΛΟΑΤΚΙ,
των κάθε καρυδιάς παρα φύσιν ιδιαιτεροτήτων,
ΜΚΟ για την εδραίωση της λαθροεισβολής των εποίκων του ισλάμ, μα και ένα σωρό άλλων, όπως επαγγελματίες οικολόγοι, επαγγελματίες ουφολόγοι, περιπατητές και ένα σωρό άλλων δραστηριοτήτων.
Απώτερος στόχος όλων, Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΗ και ο κατακερματισμός του κοινωνικού ιστού ΚΑΙ σε πολιτικό επίπεδο.
Από την άλλη έχομε τους καζικωμένους εθνοκτόνους οργανισμούς μέσα στα σπλάχνα της κρατικής μηχανής, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ, για τον πλήρη έλεγχο και τη χάραξη πολιτικής, στην αποικία τους.
Όλα αυτά τα ιερατεία, οι οργανώσεις και τα παραμάγαζα, υποστηρίζονται άρδην από ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό φάσμα, με προεξέχουσα, την εβραϊκής καταγωγής εθνομηδενιστική αριστερά, όλων των ταχυτήτων και των αποχρώσεων.


 Στελεχώνονται
από πράκτορες,
από επαγγελματίες ανθρωπιστές και δικαιωματιστές,
από επαγγελματίες δωδεκαθεϊστές,
από επαγγελματίες άθεους
που πληρώνονται αδρά για τις υπηρεσίες τους και
από πλήθος ανεγκέφαλων, χρήσιμων ηλίθιων, αλιευμένους συνήθως από την μεγάλη δεξαμενή των θολοκουλτουριάρηδων αδιάβαστων και ανιστόρητων, της καθ όλα εβραϊκής από τα γενοφάσκια της, αριστεράς.

ΣΤ. Στόχος, γιατί να κρύψομε, η ανοικοδόμηση της Νέας Βαβέλ και η υποκατάσταση του Θεού, αλλά και όλων των θρησκειών, από τη λατρεία στον ένα και μοναδικό μεσία που θα επιβάλουν.
Και μην το παίρνετε στενά με θρησκευτικούς όρους, αφού εξυπηρετούν το αρχαίο περί περιούσιων, ιδεολόγημα.
Μέσα σε αυτό τον καμβά, εμπεριέχεται ολόκληρο το ψυχασθενές ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης των ελίτ του χρήματος, του βασικού άξονα σιών-ναζί.
Σε πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό επίπεδο.
Σε ένα νέο σκοταδισμό, μπροστά στον οποίο ο μεσαίωνας της καύσης των μαγισσών θα φαντάζει παιδικό αφήγημα κινούμενων σχεδίων.

ΔΕΙΤΕ την πλήρη ανάλυση σε παλιότερο άρθρο μας,
ΕΔΩ
http://keritisriver.blogspot.com/2021/04/Apo-ti-bibliki-Babel-stin-pagkosmiopoiisi.html

Και το καθοριστικό στοίχημα που μένει για τις κοινωνίες του ανθρώπου, για την Ευρώπη των λαών, για τον παλιό κόσμο,
- είναι η επιβίωση και η ιστορική συνέχεια του ανθρώπινου πολιτισμού πάνω στη γη,
- ή το οριστικό τέλος και ο ερχομός της κοινωνίας των μεταλλαγμένων, του «
BLADE RUNER», του «MATRIX», όπως μας τις έδωσε ο κινηματογράφος ο δικός τους, δεκαετίες πριν, όπως μας τις έδωσαν οι επαγγελματίες και καθ υπαγόρευση συγγραφείς τους,
όπως ο Τζώρτζ Όργουελ, με το «1984» και τη «Φάρμα των ζώων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  πλήρη ανάλυση για τον παγκόσμιο έλεγχο των δεδομένων
ΕΔΩ
http://keritisriver.blogspot.com/2019/04/O-Elegxos-ton-dedomenon-i-Pagkosmiopoiisi-kai-Emeis.html

Δείτε και την ταινία «
In Time» όλη δική τους, που περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και πολύ πόνο, το μεγάλο στόχο του πολυδιαφημισμένου «Great Reset», την αχρήματη κοινωνία.
Το τέλος όλων.

Γιατί άραγε λύσσαξαν τα «επιστημονικά» και πολιτικά ιερατεία που εξαπέλυσαν τον ιό της παγκοσμιοποίησης από την Κίνα, με χρηματοδότηση από τον περίφημο ΠΟΫ του υιού της μητέρας Τερέζας, τον
covid 19, να πάρουν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη το «πιστοποιητικό μπολιάσματος»? Το covid pass?
Aύριο θα το βαφτίσουν εν μία νυκτί από «covid pass»,  σε «ηλεκτρονικό ατομικό αριθμό», όπως η καθεστωτικότατη φυλλάδα τα ΝΕΑ έγραψε στο σαββατιάτικο εξώφυλλο σε πηχυαίο τίτλο και θα σου το περάσουν υποδόρια, υποκαθιστώντας ταυτότητα, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, ιατρικό ιστορικό, τραπεζική χρήση κλπ… κλπ.
Μετατρέποντας τον πάλαι ποτέ ελεύθερο άνθρωπο, σε ένα αριθμό μέσα στο λογισμικό του μεγάλου
Server του «ECHELON», που θα ελέγχει και θα καθοδηγεί το παγκόσμιο βασίλειο των άρρωστων και των σχιζοφρενών σατανιστών.

Θα το αφήσουμε να γίνει ????
Η ιστορία, ποτέ δεν ξεχνά.
Ούτε συγχωρεί
τους δειλούς και τους ανίκανους.

 

 

                                                                                Βυζαντινός Αντίλαλος


 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών