Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Από τη βιβλική Βαβέλ στην παγκοσμιοποίηση

Ο πόλεμος, δεν ματαιώνεται, αλλά
αναβάλλεται προς όφελος του εχθρού

                                                              
Νικολό Μακιαβέλι
 

Μια νέα Βαβέλ χτίζεται απο τους ίδιους ακριβώς τέκτονες της βιβλικής Βαβέλ και νομοτελειακά θα έχει την ίδια τύχη με αυτήν.

Άσχετα που δεν το αναγνωρίζουν οι μέντορες και τα δουλικά του αυτοκρατορικού διεθνισμού.

Ως ένα απο τα σκέλη του μεγάλου θανατηφόρου ρέκβιεμ της Παγκοσμιοποίησης για την πλήρη άλωση των εθνών, που ξεκίνησε απο την αναγγελία από το Ρήγκαν του προγράμματος του πολέμου των άστρων.


Με τις ευλογίες και την υπόθαλψη των ελίτ του νεοταξικού άξονα ως κυρίαρχου της Ν.Τ.Π. με το κτήνος να βρυχάται δαιμονισμένα.

Επίδοξοι επικυρίαρχοι των λαών της γης,

οι ηγέτες του ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ άξονα για την παγκοσμιοποίηση.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ με τους δυο προηγούμενους ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟΥΣ πολέμους.

Τα άεθνα και άθεα ρατσιστικά ιδεοληπτικά ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ του Ναζισμού και του Σιωνισμου,

αδέρφια εξ αίματος και ιστορικοί σύμμαχοι σε όλες τις γενοκτονίες του 20ου αιώνα.

Ποντίων, Αρμενίων, Μικρασιατικού ελληνισμού(με μπουλτόκ την αδερφή τους Τουρκία και τους μισθοφόρους Κούρδους) μα και των λαών της πολιτισμένης Ευρώπης των παλαιών εθνικών κρατών.

Η βαρβαρότητα και ο μηδενισμός επιβάλλονται οριζόντια επάνω στα έθνη, τις θρησκείες, τον πολιτισμό του ανθρώπου, τους αξιακούς κώδικες προϊόντα ζύμωσης χιλιάδων ετών, την ελευθερία.

Τον άνθρωπο και το Θεό Δημιουργό όλων.

Και την ιστορία που επιβάλλεται να ξαναγραφτεί πάνω στα πρότυπα του ενός παγκόσμιου πολύχρωμου και μη σκεπτόμενου λαού,

τηλεκινούμενων εργαζόμενων αμοιβάδων.


Η παγκόσμια κυβέρνηση του κτήνους δεν θέλει ούτε έθνη, ούτε πολιτισμό αφού θα επιβάλλει τον υποπολιτισμό, ούτε θρησκείες αφού θα επιβάλλει μέσω της ΨΕΥΤΟαθεΐας τη δική του παγκόσμια θρησκεία του σατανά, όπως ξετσίπωτα και ευθέως μαρτυρά το αστέρι του σατανισμού, που κραδαίνουν στη σημαία τους και στα σύμβολα των θυγατρικών τους οργανώσεων (αριστερά, ψευτοαναρχισμός, παντουρκισμος κ.α.)

Δεν θέλει τις ιδιαιτερότητες των λαών παρά την υποκρισία της δήθεν αποδοχής της διαφορετικότητας, που απλά χρησιμοποιεί για να αλώσει.

Μαζί με δεκάδες άλλα άτρωτα λεκτικά σχήματα καθαρά ύπουλης προπαγάνδας, που διαστερυλώνουν τις έννοιες, προκαλούν σύγχυση και αλώνουν τους χρήσιμους ηλίθιους, όπως

- Τα πουλιά δεν εχουν σύνορα(οι άνθρωποι δεν είναι ζώα)

-Στις φλέβες όλων κυλά το ίδιο αίμα(και στα φίδια και στο δολοφόνο)

-Ανοιχτά σύνορα(ανύπαρκτο ιδεολόγημα στους αιώνες)

- Αλληλεγγύη των λαών(αδύνατη κατά το Μαρξ χωρις ισχυρά σεβαστά σύνορα)

-Αντιφασισμός(ο αντιφασισμός των ΜΚΟ του πλανητικού φασισμού)

-Αντιρατσισμός(όπως και ο ψευτοαντιφασισμός των ναζιστικών ορδών)

-Ομοφοβία(ετεροφοβία λεμε εμεις)

-Ισλαμοφοβία(δολοφονοφοβία λέμε εμείς)


Και πολλά άλλα, ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ και ασύμβατα μεταξύ τους λεκτικά σχήματα, ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

και που βρίσκουν χώμα να αναπτυχθούν, μόνο σε εγκέφαλους κενούς φαιάς ουσίας.

Η απόλυτη καθυπόταξη του ανθρώπου δεν θα γίνει με τάνκς και βόμβες, αλλά

Με την βορβορώδη έννομη τρομοκρατία εναντίον της υγείας, με την απόλυτη συνεργασία κράτους, μέσων ενημέρωσης, δικαιοσύνης και επιστήμης για την εδραίωση ενός σχιζοφρενικού συστήματος MATRIX κινούμενων φτηνών εργατών-καταναλωτών.

Μέσω του απόλυτου ελέγχου της οικονομίας

και με την εκμετάλλευση της κτηνωδίας και της βαρβαρότητας των βάρβαρων εισαγόμενων με βία τριτοκοσμικών ορδών,

μέσα στις οποίες συνυπάρχουν όλες οι Made in CIA ισλαμοφασιστικές οργανώσεις αποκεφαλιστών, που έδρασαν σε όλες τις χρωματιστές επαναστάσεις της Ν.Τ.Π.

Από τη Γιουγκοσλαβία μέχρι τη Λιβύη, το Ιράκ, τη Συρία και σήμερα είναι όλοι τους εγκατεστημένοι με τις ευλογίες όλης της Υ/Ε και της ντόπιας κατοχικής πολιτικής μαφίας, στην Ελλάδα, ως «πρόσφυγες», «κατατρεγμένοι», «επενδυτές» και άλλα καθυποτακτικά διανθίσματα φασιστικής διεθνιστικής τρέλας.

Οι οποίοι εννοείται οτι θα εξοντωθούν βουτηγμένοι μέσα στο αίμα τους, μόλις γίνει πράξη το όνειρο της δήθεν πολυπολιτισμικής παγκοσμιοποίησης.

Και θα ακολουθήσουν και όλοι οι αταίριαστοι με την κοινωνία του «περιούσιου λαού»(βλέπε κοινωνία Ισραήλ) χρήσιμοι ηλίθιοι, που έστρωναν το δρόμο στο κτήνος, όπως επαρμένοι γκέηδες, αριστερές πόρνες, ανιστόρητοι ηλίθιοι, ψευτοάθεοι και άλλες λουλούδες των τεθλασμένων συνειδήσεων και της ανοιχτοσκελούσας πολιτικής ορθότητας των θολών οριζόντων.

Όσοι έχουν ενδοιασμούς, δεν έχουν παρά να θυμηθούν τη βαρβαρότητα της άριας φυλής και την ανοχή της,

ομού μετά του συμμάχου της στη Ν.Τ.Π. κράτους του Ισραήλ, στην κάθε διαφορετικότητα.

Την ώρα που απαιτεί από εμάς να κάνομε τη διαφορετικότητα θρησκεία.
Φέρνοντας μας τον αποκεφαλιστή, το βιαστή και τον Αλάχου Ακμπάρου ως κατατρεγμένο στο σπίτι μας.

(Αυτοί κάποιες διαφορετικότητες, τις πετάνε απο την ταράτσα, αλλά ΔΕΝ είναι ούτε ρατσιστές, ούτε φασίστες).

Επέβαλαν τη λαθρομετανάστευση στα έθνη της Ευρώπης, υποκρινόμενοι οτι την καταψηφίζουν οι ίδιοι οι εμπνευστές της στον ΟΗΕ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΑ

Και με τον πρωθυπουργό τους να δηλώνει με ένα θράσος χιλίων πιθήκων οτι η χώρα του υπάρχει για να φροντίσει και να θρέψει αποκλειστικά και μόνο, τα δικά της παιδιά.

Την ώρα που οι ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ μεταξύ των οποίων και οι ελληνόφωνοι, υπέγραφαν το Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη λαθρομετανάστευση.

Προκειμένου να κάμψουν εξ αρχής τις αντιστάσεις
Κατηγορούν συλλήβδην τους πολίτες των εθνών
που γέννησαν τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό,

ρατσιστές και φασίστες, όταν ο φασισμός και ο ρατσισμός είναι τα δυο κυρίαρχα συστατικά του dna του ναζισμού και του σιωνισμού, που οδηγούν το τραίνο του open society, του solidarity now, της παγκόσμιας κυβέρνησης και της αχρήματης οικονομίας, που όλα μαζί και ένα ένα χωριστά, οδηγούν στην πλήρη καθυπόταξη και αποκτήνωση του ανθρώπινου είδους.

ΤΑΥΤΙΣΑΝ δολίως τον εθνικισμό με το δικό τους φασισμό, ονομάζοντας τους προς άλωση λαούς εθνικιστές,

όταν ο κάθε νοήμων νους γνωρίζει οτι ο εθνικισμός αποτέλεσε τη βάση όλων των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων των τελευταίων αιώνων.

Επιβάλλουν δια της βίας, το σεβασμό μας στον ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ εθνικισμό και τον άκρατο επεκτατισμό των δικών του κρατικών μορφωμάτων έχοντας τον αναγάγει σε πανθρησκεία.


Αν τα έθνη της Ευρώπης δεν ξυπνήσουν
νωρίς μπροστά στον άμεσο πια κίνδυνο του ισλάμ που χρησιμοποιείται ως μισθοφορική δύναμη κρούσης απο τις ελίτ της παγκοσμιοποίησης για την καθυπόταξη του ανθρώπου από την εκκίνηση του Γ' Π.Π ,

η ιστορία του ανθρώπου κάπου εδώ τελειώνει, με τα φώτα της ράμπας να πέφτουν οριστικά.

Ιστορία και πολιτισμός χιλιάδων ετών δημιουργίας, οδεύουν στο τέλος.

Σε ένα άδοξο, βάρβαρο και κτηνώδες τέλος, αν λάβομε σοβαρά υπ όψη τις δυνάμεις που το χρηματοδοτούν και το επιδιώκουν.

Μόνο σίγουρο σε όλο αυτό το χολερικών διαστάσεων επιχείρημα κατά της ανθρωπότητας, είναι ότι και η νέα Βαβέλ θα καταπέσει παταγωδώς, όπως και η πρώτη, η βιβλική.
Εμείς θα μετράμε τις απώλειες από αυτή την κατάρευση, όσο θα ακούγεται ο σεισμογενής πάταγος και οι έντρομες κραυγές των ματαιόδοξων τεκτόνων της, την ώρα που θα τρέχουν όπως τότε αλαφιασμένοι, να σώσουν τα σαρκία τους,
μιλώντας πλέον διαφορετικές μεταξύ τους γλώσσες οι 40 τέκτονες, οι 40 φυλές του Μωσαϊκού ιουδαϊσμού.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ.....

Πέρα από τον τρόμο και τη σύγχυση που απλώνει πάνω απ τη γη για την άλωση των κοινωνιών ο πλανητικός φασισμός της Υ/Ε, υπάρχουν οι φυσικοί νόμοι που όταν αυτοί βιάζονται, πάντα επέρχεται η Αδράστεια Νέμεση, κατευθυνόμενη από το Μέγα Δημιουργό.
Η ιστορία, δεν ξεχνά. Κάνει κύκλους και επαναλαμβάνεται.
Πάντα προς όφελος του Καλού.

 
 
Βυζαντινός Αντίλαλος 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών