Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Μητσοτακισμός και μπατσοκρατία, στη μικρή πλατεία

Στη μικρή πλατεία, στη μικρή πλατεία....

Στη μικρή πλατεία,
την αστεία!

Όλοι οι παλιάτσοι κι οι γελωτοποιοί,

μαζεμένοι στοιβαγμένοι
μα και αναβαθμισμένοι.


Σε βασίλεια κι υπουργεία,

στήνουν μπλόκα, φασαρία,

νομοθετούν τάχα, βρίζουν,
καταστρέφουν, φτύνουν,

Κάθονται με σνομπαρία
στην μικρή πλατεία,
την αστεία.

1989. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ.

-- «ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΘΑ ΣΥΜΑΧΗΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ».

Και συνεργάστηκε με την αριστερά του Χαρίλαου και του "Φυσαρμόνικα" μέσα απο την περίφημη "ΚΆΘΑΡΣΗ" ενός σκανδάλου που δημιουργήθηκε απο την ΔΙΚΗ ΤΟΥ τράπεζα Κρήτης η οποία ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ είχε περάσει στα χέρια ενός οικονομικού δολοφόνου, του Κοσκωτά

Ο οποίος πάλι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, έκανε συνεταίρο του στον εκδοτικό κολοσσό που δημιούργησε με φίρμα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ πάλι MADE IN USA, το γαμβρό του αποστάτη ΠΑΥΛΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και σύζυγο της Ντόρας του, την οποία και πάλι ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ η Κοντολάιζα Ράϊζ του αμερικάνικου Πενταγώνου αποκαλούσε μπροστα στις κάμερες «κυρία υπουργό εξωτερικών του Ισραήλ».


Τότε που ΠΡΩΤΗ βάφτιζε τα Σκόπια σε συνενόηση με τον μπαμπά της, «Βόρεια Μακεδονία». ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ.

Ο μεν Μπακογιάννης ο εκδοτικός συνεταίρος του Κοσκωτά δολοφονήθηκε απο τις μυστικές υπηρεσίες που ονόμασαν 17Ν,

οι δε Βοργίες κατάπιαν την Ελλάδα και ακόμα φτύνουν τα κοκκαλάκια οι επίγονοι τους.

ΠΑΝΤΑ σε συνεργασία με την αριστερά, ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ, μην ξεχνιόμαστε.

Και όταν βλέπεις πολλά "ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ", να μάθεις να παίρνεις την αρχαιολογική σκαπάνη και να σκάβεις ακατάπαυστα.

2021 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΟΥΛΗΣ

Ο γουρλομάτης πρωθυπουργός με τις περίεργες χίλιες γκριμάτσες.

-- ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ όλως τυχαίως πάλι ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ


Αυτή τη φορά ΟΧΙ για να γίνει πρωθυπουργός, αλλά για να φέρει το χάος και τον σπαραγμό μέσα στις τάξεις του ελληνικού λαού και η αριστερά είναι μανούλα σε αυτά, παλιά καραβάνα στη σπέκουλα, το καπέλωμα λαικών δικαίων και στην προβοκάτσια.

Πόσο μάλλον που τώρα απο αριστερά της ροζιασμένης γροθιάς του εργάτη, έγινε η πρώτη πρέσβειρα και η πρόθυμη πόρνη του "OPEN SOCIETY" και του "SOLIDARITY NOW" της σιωνιστικής αυλής και του πλανητικού φασισμού στο άρμα της παγκοσμιοποίησης, καρντάσι και αντέρφι πια του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου.

Απώτερος στοχος ισλαμοαριστεράς και Μητσοτακισμού, το απόλυτο χάος και η σύγχυση και ει δυνατόν και η ύπαρξη θυμάτων τύπου Μαρφίν, για το φανατισμό και την πόλωση, εννοείται με τη συνεργασία των εισαγόμενων με το μανδύα του ΨΕΥΤΟπρόσφυγα αποκεφαλιστών του ISIS, απο τους γεννήτορες της ρατσιστικής αριστεράς.

Όπου κυοφορείται το κλίμα για τη δημιουργία λαικού κινήματος αντίστασης κατά του μπατσοκρατικού μητσοτακισμού, έρχονται... τσούπ!... τα ροπαλοφόρα τάγματα εφόδου της ισλαμοαριστεράς και σπεκουλάρουν χυδαία, καταλαμβάνοντας πρώτα το χώρο και δημιουργώντας χάος με στημένες μάχες με τις δυνάμεις καταστολής.


Δίνοντας τους τον αέρα να χτυπήσουν ανελέητα οτιδήποτε κινείται αντιμητσοτακικά.

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΗΝ ΕΦΕΕ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΣΑΝ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Λίγο οι βιασθείσες παρθένες και οι Λυγνάδηδες, λίγο η αστυνομική βία, λίγο τα δικαιώματα των εποίκων εναντίον των δικαιωμάτων των μνημονιοκρατούμενων ελλήνων, λίγο οι μάσκες και τα μπλόκα σε ένα ανελέητο πογκρόμ κατα των ελλήνων,

Το προπέτασμα για την προδοσία των φελών, των φλώρων και των εν γένει σκυφτούληδων με την ποδίτσα και το κιπά, είναι έτοιμο και μονταρισμένο.

Με πολύτιμο συνεργάτη την αριστερά του σιωνισμού και του μητσοτακισμού.

Το χάος και το σκοτάδι είναι το τελειότερο προπέτασμα καπνού όσο οι κουλαλέξηδες και όλα τα ορφανά της μεταπολίτευσης, παραχωρούν τα φιλέτα της Ελλάδας στην Τουρκία, στο Ισραήλ και στους σλάβους του βορρά.

Τσεκούρι και φωτιά, ή φωτιά και τσεκούρι ???

Πως το είπε ο γέρος ?


Βυζαντινός Αντίλαλος

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών