Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Αλήθειες για τον Κορονοιό απο τον καθ. του Στάνφορντ κ. Ιωαννίδη



Και αισίως, ξαναπιάνομε το ρεφραίν απο το παλιό σουξέ των '80'ς
"Κιθαρίστας, ή ντράμερ???"
Υγειονομική η κορώνα Καραντίνα ή πολιτική ??????
Τα πράγματα στη Ν.Τ.Π. είμαστε ή δεν είμαστε εμείς ???
(Τζιμάκο μπαγάσα, την έβγαλες πάλι καθαρή!
.
ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΙΛΑ,

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΤΗΣ
ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ.
.
Μας λέει λοιπόν ο κ. Ιωαννίδης, καθηγητής επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ σχετικά με όλο αυτό τον αρμαγεδόνα μέτρων, παράλληλα βέβαια με τόσες δεκάδες άλλων καθηγητών επιδημιολογίας, από διεθνή κέντρα έρευνας και επιδημιολογίας, από το ΜΙΤ(
Dr Shiva), μέχρι το Ron Paul Institute, το δικό μας αντιπρύτανη του Α.Π.Θ. που ανάγκασαν να τα πάρει πίσω την επομένη, τον έλληνα καρδιολόγο Βόβολη που έβαλαν τον Πατούλη να περάσει από πειθαρχικό και πολλούς άλλους διεθνούς φήμης επιδημιολόγους και λοιμωξιολόγους, οι αναφορές των οποίων κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο. (το… βρώμικο κατά τις δημοσιογραφικές πόρνες των κατασκευασμένων βίντεο του κρατικού γραφείου προπαγάνδας, ΕΡΤ OPEN).
.
Για να δούμε όμως τι μας λέει εδώ ο κ. Ιωαννίδης μέσα από τις ειδήσεις του «Α»…

.
-- ΟΧΙ στην τρομολαγνεία πολιτικών και ΜΜΕ. Συμβάλει στην εξασθένιση του ανοσοποιητικού
-- Οι θάνατοι στην Ιταλία σήμερα απο κορονιό είναι πολύ λιγότεροι απο τους λιγότερους θανάτους που είχαν απο την κλασική γρίπη(με απλή μετάφραση, ίσως να πήραν αριθμούς απο την κλασική γρίπη που κάθε χρόνο θερίζει πολύ περισσότερα θύματα και τους μετέφεραν στον κορονιό, δεδομένου οτι φέτος κατα τύχη, η γρίπη δεν παρουσιάζει, παρά ΕΛΑΧΙΣΤΑ θύματα)
-- ΚΑΜΙΑ χώρα της Ευρώπης δεν έχει αυξημένο ποσοστό θανάτων από ασθένειες του αναπνευστικού, αλλά το αντίθετο. Έχουν μειωμένους αριθμούς, παρά την ύπαρξη του κορονιού.
-- ΑΚΟΜΑ και η Ιταλία που παρουσιάζει φέτος μια μικρή αύξηση, αυτή είναι λιγότερη απο άλλες χρονιές, όπως το 2016-17.
-- ΨΕΥΔΟΣ και παραπλάνηση οτι αρπάζει και νέους. Μέσα στα 80 εκατομμύρια θύματα, λογικό να υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις, που είχαν κάποιο υποκείμενο νόσημα.
-- ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ που θα μπορούσε να κάνει κανείς σε περίπτωση ιογενούς λοίμωξης του αναπνευστικού, είναι να ΣΤΡΕΣΑΡΕΙ τον πληθυσμό, ΕΙΔΙΚΑ τους ευάλωτους ανθρώπους.
(ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΕΘΝΙΚΕ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΘΡΕΦΤΑΡΙ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΜΚΟ ????)
-- ΟΙ ΚΟΡΟΝΙΟΙ είναι γνωστοί οτι πλήτουν τις κοινωνίες, εδώ και πολλές δεκαετίες. Πλήτουν πολλές χιλιάδες ανθρώπων κάθε χρόνο και έχουν χιλιάδες θύματα.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
-- ΟΣΑ εμβόλια φτιάχτηκαν μέχρι τώρα εδώ και χρόνια για τους κορονοιούς, ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΑ(3,30 λεπτό)  

(ΣΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ενώ οι κορονιοί υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, εμβόλια ΟΥΔΕΠΟΤΕ κυκλοφόρησαν γιατί όλες οι προσπάθειες ΑΠΕΤΥΧΑΝ.
ΑΡΑ και όσα μας λένε οι πολιτικές και δημοσιογραφικές πόρνες και λούστροι των ελίτ-αλήτ του πλανητικού φασισμού που θέλουν να φάνε τον κόσμο μια ώρα αρχύτερα οτι ο νέος κορονιός ΔΕΝ ΕΧΕΙ θεραπεία εν αντιθέσει με ΌΛΕΣ τις άλλες ιώσεις που έχουν, είναι ΨΕΜΑ, ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ, κοινώς ΜΑΛΑΚΙΕΣ κατα Θουκυδίδεια έκφραση εκ του μαλακισθείναι.
Που σημαίνει πάλι οτι αν ξαφνικά εμφανίσουν εμβόλιο κατα του κορονοιού, μόνο για τη θεραπεία του δεν θα είναι, αλλά με πρόφαση τον κορονοιό, θα εξυπηρετεί άλλο σκοπό, εμφύτευση π.χ. οποιουδήποτε ξένου σώματος στον ανθρώπινο οργανισμό, για λόγους που μόνο οι κατασκευαστές του θα γνωρίζουν)

                                            



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών