Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Και η Νέα Τάξη έχει την αριστερά της



ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ η ελληνική αριστερά, εκφρασμένα από την ιστοσελίδα της stokokkino.gr
"Ενωμένα τα κόμματα της αριστεράς ενέκριναν ν/σ για το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην υιοθεσία"

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο, τα κόμματα της αριστεράς ενέκριναν σε πρώτη ανάγνωση στο κοινοβούλιο τέσσερα νομοσχέδια με κατεύθυνση:
να διευκολύνουν τα ζευγάρια προσώπων του ίδιου φύλου να υιοθετούν παιδιά!!!
Πέρα όμως από τις ψήφους του Σοσιαλιστικού Κόμματος, του Μπλόκου της Αριστεράς, του Κομμουνιστικού Κόμματος και των Πρασίνων, τα νομοσχέδια ψήφισαν και 19 βουλευτές του κεντροδεξιού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSD) του Πάσους Κοέλιου.
Βγάζουν και την επιστημονικοφανή τεκμηρίωση μέσα απο τις κοινωνικές εμπειρίες των αιώνων, οι "ειδικοί" αριστεροί σοσιαλ ληστές.
«Η βεβαιότητα ότι η ύπαρξη γονέων του ίδιου φύλου ουδόλως βλάπτει την ανάπτυξη των παιδιών έχει επιστημονικά τεκμηριωθεί»!!!
Υποστηρίζουν οι σοσιαληστές στην πρόταση νόμου που κατέθεσαν.

Θέλουν δηλαδή να πουν οι "ειδικοί" υποστηρικτές των gay κοινωνιών, οτι το παιδί που θα μεγαλώσει με δυο ομοφυλόφιλους γονείς, δεν είναι καταδικασμένο να γίνει ομοφυλόφιλο, μέσα στο περιβάλλον και τα πρότυπα στα οποία θα μεγαλώσει, κόντρα στη δική του φύση ως αρσενικό ή θηλυκό και τη δυνατότητα που η φύση του έδωσε στην ομαλή αναπαραγωγή.
Είναι νόμος της φύσης τα πρότυπα στην ανάπτυξη των παιδιών και το γνωρίζουν πολύ καλά οι διεφθαρμένοι και οι «ειδικοί» τους.
Όμως αυτός είναι ο σκοπός τους, η διάλυση των κοινωνιών και όχι η συμπόνια ούτε προς τους ομοφυλόφιλους που τάχα μου υποστηρίζουν, ούτε προς τα ορφανά.
Αφού και τους δύο τους χρησιμοποιούν για την επίτευξη των αρρωστημένων στόχων τους.

Γιατί αυτό το παιδί λοιπόν, με την ίδια λογική να μη μας πουν αύριο, οτι θα είναι υγειές να το μεγαλώσουν δυο παιδόφιλοι, δυο κοπρολάγνοι, ή δυο ζωόφιλοι ?
Ψυχανώμαλα βίτσια του ίδιου βόθρου της δυτικής καπιταλιστικής υποκουλτούρας, είναι κι αυτές οι περιπτώσεις.
Επισημαίνουν μάλιστα με στόμφο, πως η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια επιτρέπεται ήδη σε «18 χώρες και 38 Πολιτείες ή δικαιοδοσίες των ΗΠΑ»!!!, άκουσον άκουσον !!!
Εμείς να μείνομε δηλαδή...στείροι και άτεκνοι οι ανώμαλοι ? Πολύ δεν πάει ?
Τι ψευτο αριστεροί είμαστε, αν δεν στηρίξομε την πουστιά της μαμάς New Word Order δηλαδής ???


Κορμός της κοινωνίας, απο την εποχή των σπηλαίων, είναι τα πρότυπα.
Αυτά τα πρότυπα θέλει να διαλύσει η νέα τάξη και βάζει την αριστερά να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου.
Μια κοινωνία άτεκνων, που δεν θα είναι ικανοί δηλαδή για αναπαραγωγή του ανθρώπινου είδους(σατανική επιδίωξη) και παραδομένη πλήρως στα πάθη της, είναι για τους επίδοξους επικυρίαρχους σατανιστές, η ιδανική μάζα για να παίζουν τα ανώμαλα σχιζοφρενή επικυριαρχικά τους παιχνίδια στις πλάτες των λαών και των κοινωνιών.
Η αριστερά βρέθηκε ιδανική πρέσβης και πρόθυμη πόρνη στην επέλαση του υπερεθνικού κεφαλαίου και των σχιζοφρενών του, να ανοίξει τα πόδια της για τη δόξα του Εφιάλτη.
Τα υπόλοιπα, θα έρθει η Φύση, μαζί με τη Νέμεση να τα διαχειριστούν όταν το ποτήρι ξεχειλίσει.
Αυτό, είναι Νόμος της Φύσης, που γράφει στα τουμπερλέκια του τον κάθε ανώμαλο και σχιζοφρενή λεφτά εβραίο και τα τσιράκια του.


Γι αυτό λέω ρε παιδιά...
Όσο νωρίτερα καταλάβομε οτι αριστερά δεν υπάρχει σήμερα σε ευρωπαικό επίπεδο, τόσο γρηγορότερα θα αποφασίσομε να αναδείξομε νέες δυνάμεις μέσα απο τις τάξεις του λαού.
Την αριστερά τη διάβρωσε η δύναμη της υπερεθνικής ελίτ της νέας τάξης και τη μετέτρεψε στον καλύτερο πρέσβη της στα έθνη, για την επιβολή της παγκοσμιοποίησης, αφού με τα πατροπαράδοτα δεξιοσυντηρητικά της καθεστώτα, ήξερε οτι δεν θα μπορούσε να επιτύχει πολλά πράγματα, μπροστά στην αναμενόμενη αντίδραση των λαών.
Έτσι έφτιαξαν τις ανθρωπιστικές τους ΜΚΟ, τις επάνδρωσαν με δήθεν αριστερούς επαγγελματίες ανθρωπιστές και αντιφασίστες του κώλου,
‘Εριξαν απο δίπλα και τα ακροδεξιά κόμματα του τοπικού φασισμού να παίζουν το ρόλο του μπαμπούλα και του κακού εθνικιστή φορτώνοντας τα με τα προτάγματα που θα μπορούσε να έχει ο απλός πατριώτης πολίτης, ώστε να αισθάνεται ο καθείς ενοχή εκφράζοντας πατριωτισμό και όλα κυλάνε όμορφα και καλά, μέχρι νομοτελειακά να έρθει η Νέμεσις για όλους.

Και θα έρθει θέλουν δεν θέλουν τα καθάρματα της γης, αφού η λύσσα τους να επικυριαρχήσουν στον πλανήτη, τους τύφλωσε τόσο, που απαξίωσαν και αυτούς τους νόμους της φύσης και της διαφορετικότητας των λαών, όπως την έδωσαν οι χιλιετίες των παραδόσεων τους.
Οι οποίες μετατρέπουν σε ουτοπία όλο το τερατούργημα της παγκοσμιοποίησης, όπως αναλυτικά περιγράφομε σε παλιό μας άρθρο, που θα βρείτε ΕΔΩ.




Είναι τόσο τυφλωμένοι, που δεν βλέπουν ούτε οι ίδιοι, τη γελοιότητα των επιχειρημάτων τους.
Μας δίνουν ως πρότυπα, παραδείγματα με τα οποία γελούν και οι πέτρες.
«18 χώρες και 38 Πολιτείες ή δικαιοδοσίες των ΗΠΑ».
Σα να λέμε, 18 πουτάνες και 38 πόρνες απο τα μπορντέλα της μαντάμ Ορτάνς.
Πρότυπο για το λαό, οι...ΗΠΑ.
Παίροντας απο ποιά πολιτισμική κληρονομιά ? Του καουμπόυ, ή της σφαγής των Ινδιάνων ?
Το νόμο της άγριας δύσης που εφαρμόζουν και σήμερα στους λαούς, ή την παντελή έλλειψη εθνικής ταυτότητας των λαών αυτής της πόρνης Βαβυλώνας που λέγεται Αμερική ?
Ξεχνώντας οι ανόητοι, οτι ακόμα κι αν αναφερόταν σε μια άλλη χώρα με εθνική ταυτότητα και αξιόλογη πολιτισμική κληρονομιά, ακόμη και τότε, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ακολουθήσει ένας εχέφρων λαός την επίκληση της αλεπούς με την κομμένη ουρά.

Ακόμη κι αν όλοι γύρω μου κόψουν τις ουρές τους για να μοιάζουν με την παθούσα στο δόκανο αλεπού, ε δεν θα κόψω κι εγώ βρε αδερφέ τη δική μου για να αισθάνομαι κούλ, ωραίος και μοδάτος!!!
Όσο κι αν σκούζουν οι πόρνες της γης!

Τις θέσεις μας πάνω στα ζητήματα της ομοφυλοφιλίας, τις έχομε αναπτύξει πολλές φορές σε άρθρα μας, όπως αυτό  ΕΔΩ.


Είναι άλλο πράγμα η αποδοχή και στήριξη του κάθε ομοφυλόφιλου σε προσωπικό επίπεδο και η αποδοχή του ανάμεσα μας ως φίλου και
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ το να επιβάλουν στις κοινωνίες και μάλιστα δια νόμων, τα λάθη της φύσης, το παρά φύσιν, ως πρότυπο.
Άλλο το δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να συζούν, όπως και τα φυσιολογικά ζευγάρια και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ να νομοθετείται αυτό το δικαίωμα, λες και τα φυσιολογικά ζευγάρια, συζούν επειδή κάποιος νόμος τους εξασφαλίζει αυτό το δικαίωμα.
Αντιθέτως, η Φύση είναι εκείνη που επιβάλλει τη συμβίωση όπως και την τεκνοποιία στα ετερόφυλα ζευγάρια και ΟΧΙ κάποιος νόμος.
Βάσει της Φύσης και της ομαλής εξέλιξης του ορφανού παιδιού, γίνεται και η υιοθεσία απο άτεκνα ετερόφυλα ζευγάρια και οχι για την εξυπηρέτηση κάποιου βίτσιου τους.
Οι κακουργία των ερπετοειδών, επιθυμεί να επιβάλλει δια των νόμων της, αφού η φύση δεν συνηγορεί, την υιοθεσία απο ανώμαλα ζευγάρια παιδιών, που ενώ η φύση τα γέννησε με τους δικούς της κανόνες, οι ανθρώπινοι κανόνες τα καταδικάζουν να μεγαλώσουν παρά φύσιν.

Και δυστυχώς, όποιος φέρει αντίθετη με των διεφθαρμένων άποψη, χαρακτηρίζεται "φασίστας" και "ρατσιστής" και "ομοφοβικός"(νέος όρος αυτός, ας τους προσάψομε την ετεροφοβία εμείς.).
Και δυστυχώς, η αριστερά όλων των ευρωπαικών χωρών, είναι η πρώτη πρέσβειρα των παρα φύσιν εγκλημάτων που επιτελούνται εναντίον των κοινωνιών.
Σήμερα η άρχουσα τάξη, έχει αναγάγει τη διαφθορά της σε αρετή και την επιβάλλει δια του νόμου του ισχυρού, όπως και στο μεσαίωνα επέβαλε την υποχρέωση στη δουλεία, ως καθήκον με δικαίωμα ζωής στον αφέντη επι του δούλου.
Αυτός είναι ο νόμος του ισχυρού, με τον οποίο διατηρούνταν ανέκαθεν οι εξουσίες.
Σήμερα επιστρέφει με το απεχθέστερο προσωπείο του και επιβάλλεται στα ήθη και στους θεσμούς, επιμένοντας να διαλύσει πλήρως τον κοινωνικό ιστό.
Πρώτη πρέσβειρα σ αυτή την κακουργία, μια αυτοαποκαλούμενη αριστερά, υποταγμένη πλήρως στον άκρατο επεκτατισμό του διεθνιστικού κεφαλαίου, ξένη και εχθρική με τις ρίζες της πάλαι ποτέ πατριωτικής αριστεράς.
Του Μπελογιάννη, του Πλουμπίδη, του Βελουχιώτη, του ίδιου του Μάρξ και της Α’ Διεθνούς, όλων των αγώνων των εθνικοαπελευθερωτικών αριστερών κινημάτων.
Μια αριστερά όχι ερμαφρόδιτη, αλλά κλωνοποιημένη στα εργαστήρια γενετικής της υπερεθνικής ελίτ και του διεθνιστικού κεφαλαίου.



 Βυζαντινός Αντίλαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών