Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Η Ισπανία στους δρόμους, εμείς στο κατηχητικό της New World Order και των Antifa


Οι λέξεις έχουν χάσει και το τελευταίο ίχνος απο το νόημα που τους έδωσε η ελληνική γλώσσα, αλλά και αυτό που πήραν μέσα απο τους εθνικοαπελευθερωτικούς και ταξικούς αγώνες του λαού μας.
Τις χρησιμοποιεί ο καθένας κατά το δοκούν, ως πόρνες πλέον ντυμένες στα σατέν, προκειμένου να "δέσει" γραβάτα.
Οι ναζί, έχουν σβήσει πριν απο δεκαετίες και έχουν οριστικά καταδικαστεί στη συνείδηση των λαών.
Κάποιοι όμως τους ανέστησαν, προκειμένου να υπηρετήσουν τα δικά τους σκληροπυρηνικά φασιστικά σχέδια κατά των λαών.
Ρίχνοντας στη μάχη τους πάντα πρόθυμους και ανιστόρητους χρήσιμους ηλίθιους.
Αυτοί όμως που επιδοτούν και χρηματοδοτούν αυτές τις συντονισμένες σε όλη την Ευρώπη "αντιφασιστικές" δήθεν εκδηλώσεις, είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες και ρατσιστές του πλανήτη.
Αυτός ο αγώνας λοιπόν, δεν είναι δικός μας.
Τα φαντάσματα που ανασταίνουν  τους τα χαρίζομε γιατί η Ελλάδα, ΠΟΤΕ δεν έθρεψε το φασισμό.
Ούτε των ναζί, αλλά ούτε και τον δικό τους που μας σερβίρουν σε "αντιφα" περιτύλιγμα θα πάρομε.
Είναι το ίδιο ανθυγιεινός και μάλιστα θανατηφόρος, την ώρα που τα μνημόνια και οι απαιτήσεις του διεθνούς τραπεζικού ολοκληρωτισμού, οδηγούν τη χώρα και το λαό της σε μια νέα σκλαβιά και κατοχή, μέσα στην οποία κάθε έννοια ελευθερίας, ανεξαρτησίας και δικαιωμάτων, θα φαντάζουν όνειρα θερινής νυκτός.

                                                            Βυζαντινός Αντίλαλος

Στην Ισπανία δυναμικά συλλαλητήρια για τα άγρια μέτρα, στην Ελλάδα κ.α., συλλαλητήρια ενάντια στον…φασισμό και τη Χρυσή Αυγή! 


Παραμονές 25ης Μαρτίου και τα λάβαρα του ΄21 υψώθηκαν στην Ισπανία εναντίον του 4ου Ράιχ…
Δεκάδες χιλιάδες διαδηλωτές καταπατούν τη «νομιμότητα» της ΕΕ και της πλανητικής χούντας του χρηματιστηριακού κεφαλαίου: Συγκρούονται στο δρόμο με τα όργανα των νέων αποικιοκρατών.

Στην Ελλάδα, τα λάβαρα του ’21 παραμένουν ακόμα κλειδωμένα στις ορειχάλκινες πλάκες της νέας κατοχής…
Εδώ η «αριστερά» ΟΧΙ μόνο στηρίζει τη «νομιμότητα» του 4ου Ράιχ, αλλά …αγωνίζεται και να τη διασώσει!!!

Δύο είναι τα βασικά της «όπλα: Ο εκλογικός κρετινισμός (ψηφοδέλτιο) από τη μια και ο «αντιφασιστικός» κρετινισμός από την άλλη.

Η Ελλάδα έχει αποτεφρωθεί εντελώς, ο ελληνικός λαός ρίχνεται στα τάρταρα ενός νέου Μεσαίωνα από την υπερεθνική χούντα και εδώ η «αριστερά» τρέχει για ψήφους ή οργανώνει κινητοποιήσεις εναντίον του κλούβιων αυγών αθωώνοντας και στηρίζοντας, έτσι, τον πραγματικό ΦΑΣΙΣΜΟ που επελεύνει…
Στην πρώτη γραμμή αυτής της μεγάλης ιστορικής ΑΠΑΤΗΣ βρίσκονται οι επιδοτούμενες ομάδες του «αντιφασισμού», με τις ευλογίες ΟΛΩΝ: Του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ…

Η αθλιότητα της ελληνικής «αντικαπιταλιστικής Αριστεράς», σε αγαστή συνεργασία με την Ευρωαριστερά και τις ελίτ της Παγκοσμιοποίησης, συνεχίζεται.
Δείχνει όχι μόνο τον πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό της αλλά και τον εγκληματικό της ρόλο στην παραπλάνηση και αποπροσανατολισμό του λαού. Πέρα βέβαια από τις ολοένα και μεγαλύτερες υποψίες για τον καθαρά ύποπτο ρόλο παρακλαδιών της!!!

Έτσι χθες Κυριακή, αντί να έχει ξεσηκώσει το σύμπαν για τα μέτρα της κοινοβουλευτικής Χούντας και της ΕΕ αν μη τι άλλο!, διοργανώνει «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Φασισμού», όπως μας ενημερώνει με αξιοθαύμαστο ζήλο, η πάντα «φιλόξενη» σε τέτοια “events”, μεταμορφωμένη (μετά την «σωτηρία» της) σε παράρτημα της ευρώλαγνης αριστεράς, εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Φυσικά το «πανηγύρι» που ενώνει θύτες και θύματα κατά του.. «φασιστικού κινδύνου», έχει για μια ακόμη φορά πρωτεργάτη το Βρετανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (Socialist Workers Party), γνωστό για την έμμεση στήριξη του (θέση «ίσων αποστάσεων» και χειρότερα…) σε όλους ουσιαστικά τους πολέμους της Υπερεθνικής Ελίτ, και την άθλια ρητορική «διανοητών» του, όπως ο Alex Καλλίνικος που έφτασαν στο σημείο να βγάζουν «όργανα του Πούτιν» όσους μιλούσαν για Πραξικόπημα στην Ουκρανία!
(Chris Marsden, «Alex Callinicos: An imperialist apologist writes on Ukraine,» World Socialist Web Site: wsws.org, 14 March 2014)  
Στην Ελλάδα τις εντολές εκτελούν οι εδώ «σύντροφοι» του SWP, το ελληνικό παράρτημα του ΣΕΚ και το άτυπο όργανο τους το ΚΕΕΡΦΑ καθώς και οι «αναρχο»-συριζαίοι «συναγωνιστές» τους.

Έτσι, προκειμένου να παταχτεί ο υποτιθέμενος «φασιστικός κίνδυνος» μερικών εκατοντάδων ανεγκέφαλων κανίβαλων, οι δραστήριες γκρούπες αυτές ανάγουν τον «Φασισμό» ως τον βασικό κίνδυνο στην Ευρώπη, τσουβαλιάζοντας εν τω μεταξύ μέσα στον αντιφασιστικό τους οίστρο όλα τα εθνικιστικά κινήματα και κόμματα της Ευρώπης που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τον φασισμό, αλλά σηκώνουν τη σημαία κατά της ΕΕ, σε αντίθεση με αυτή την (αντικειμενικά ή και εσκεμμένα, σε επίπεδο ηγεσίας) εγκάθετη «Αριστερά».

Την ίδια στιγμή, «κάπου αλλού», στην Ισπανία, σε αντίθεση με την ελεεινή Ελληνική κατάσταση, εδώ και καιρό συγκεντρώνονται τακτικά εκατοντάδες χιλιάδες λαού αντιδρώντας δυναμικά στα μέτρα λιτότητας (φυσικά δεν συζητάμε ότι υπάρχει ούτε εκεί αντι-ΕΕ κίνημα, αλλά τουλάχιστον υπάρχει μαζικότητα στις κινητοποιήσεις κατά της Οικονομικής Κατοχής που επιβάλλεται στον Ισπανικό λαό).
Σήμερα μαζεύονται χιλιάδες λαού, οργανωμένοι από συνδικάτα και φορείς, ή αυθόρμητα, για να διαμαρτυρηθούν.
Μάλιστα οι διαμαρτυρίες πήραν τη μορφή έντονων συγκρούσεων με δεκάδες τραυματίες και συλλήψεις, τη στιγμή που στην Ελλάδα οι «αριστεροί» μας τραγουδούσαν αντιφά τραγουδάκια στο Σύνταγμα για να απωθήσουν τους…ναζί που επελαύνουν στην Ελλάδα…

Έτσι οι Ισπανοί δεν μαζεύτηκαν βέβαια για να διαμαρτυρηθούν για τον «φασιστικό κίνδυνο», μαζί με τα θύματα και τους θύτες στην Παγκόσμια αυτή «αντιφασιστική ημέρα», αλλά για τον Οικονομικό Πόλεμο των ξένων και ντόπιων ελίτ εναντίον του λαού τους κατ’ επέκταση και των υπολοίπων λαών του Νότου.
Και μιλάμε για μια χώρα όπου τα μέτρα που έχουν ληφθεί ενάντια στον λαό, είναι πολύ ηπιότερα απ’ ό,τι στην Ελλάδα!!
Και επίσης μιλάμε για μια χώρα που έζησε στο πετσί της τον Φασισμό για δεκαετίες, αφού είχε ένα ισχυρό ΛΑΪΚΟ φασιστικό κίνημα, σε αντίθεση με την Ελλάδα.
 

Όμως ο λαός της έχει τη στοιχειώδη αντίληψη και «αριστερή ηγεσία» να δει ότι το βασικό διακύβευμα παγκοσμίως σήμερα δεν είναι ο φασισμός και η σχεδόν εξουδετερωμένη … Χρυσή Αυγή που πατάσσει μετά βδελυγμίας το ίδιο το διεθνές σύστημα!

Προφανώς, τα βασικά μας προβλήματα δεν είναι η ανεργία, η φτώχεια, η Υγεία, η Εκπαίδευση, η απλή αξιοπρέπεια για την οποία μάχονται οι Ισπανοί (έστω με καθαρά αμυντικό τρόπο), αλλά εμείς θα τα λύσουμε αυτά αν χώσουμε όλους τους ΧΑτες βουλευτές μέσα..!
Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως για το στόχο την ποινικοποίηση της ΧΑ ως κόμμα, σε παράβαση κάθε πολιτικής (αστικής) δεοντολογίας, παλεύει και με το συλλαλητήριο αυτό η «αντικαπιταλιστική» μας «Αριστερά».
Κι αυτό σε απόλυτη σύμπνοια με τα μεγαλύτερα όργανα του παγκοσμιοποιημένου συστήματος, συμμετέχοντας πρόθυμα σε «πάνελ» καλοπληρωμένων παπαγάλων στα μεγαλύτερα ΜΜΕ, κλπ.

Κατά περίεργο όμως τρόπο η ίδια «αντιφασιστική Αριστερά» δεν έβλεπε φασίστες –που ζουν και βασιλεύουν!- ανάμεσα στους «Εξεγερμένους» στην Ουκρανία, στη Λιβύη, στη Συρία…και πάει λέγοντας, οι οποίοι με την καταστροφή ολόκληρων χωρών, δημιουργούν εκατομμύρια εξαθλιωμένους μετανάστες, για τους οποίους τόσο πολύ οι «αντιφασίστες» μας «καίγονται»…
Πηγή resaltoΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου