Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΟΝΟ 4 στους 350 ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ

Ενώ το Aids θερίζει…

 Την ώρα που η χώρα διαλύεται, ο Έλληνας εξαθλιώνεται έτοιμος να πουληθεί στα σκλαβοπάζαρα των Ε.Ο.Ζ. και των επίδοξων κυριάρχων του πλανήτη, έρχεται και η...πολυπολιτισμένη απειλή των κάθε λογής ασθενειών υπό μορφή σειρήνων, να συμβάλλει στην εξαφάνιση του είδους.
Και ο μεγαλύτερος όλων οίκος ανοχής, λειτουργεί ανενόχλητος και έξω από κάθε επιταγή του Συντάγματος και της ηθικής των πραγμάτων. Την ώρα που η Αθήνα μαστίζεται από τα ολοένα αυξανόμενα κρούσματα του Aids, έγγραφο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ.Νίκου Δένδια που διαβιβάστηκε στη Βουλή έρχεται να αποκαλύψει πως από τους 350 οίκους ανοχής που λειτουργούν στην πρωτεύουσα, μόνο οι 4 έχουν άδεια λειτουργίας…

Συγκεκριμένα, το έγγραφο αναφέρει πως  «ο ακριβής αριθμός οίκων ανοχής στην περιοχή της Αθήνας
δεν μπορεί να προσδιοριστεί λόγω των συχνών μεταβολών, καθώς άλλοι σφραγίζονται, άλλοι μεταστεγάζονται ή κλείνουν. Ωστόσο υπολογίζεται ότι λειτουργούν συνολικά πάνω από 350 οίκοι ανοχής, με αριθμό συνεχώς μεταβαλλόμενο, εκ των οποίων μόνο 4 λειτουργούν με άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης».
Ο κ. Δένδιας ενημερώνει, επίσης, ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ διενεργούν ελέγχους και αναπτύσσουν επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και ιδίως στην περιοχή του Μεταξουργείου, στις οδούς Φυλής, Λιοσίων και στις καθέτους αυτών, όπου υφίστανται και λειτουργούν οίκοι ανοχής.
Για τη λειτουργία των παράνομων οίκων ανοχής είχε ζητήσει πληροφόρηση ο βουλευτής της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης επισημαίνοντας τα περιστατικά εξάπλωσης του AIDS. Για τη δράση της Ασφάλειας Αθηνών, ο υπουργός ενημερώνει τον βουλευτή ότι μόνο κατά το χρονικό διάστημα από 1.7.2012 έως 27.8.2012 βεβαιώθηκαν 143 παραβάσεις του νόμου περί των εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, 7 παραβάσεις του νόμου περί των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, 45 παραβάσεις περί αλλοδαπών ενώ συνελήφθησαν συνολικά 229 άτομα.

Ο κ. Δένδιας επισημαίνει τέλος ότι στις περιπτώσεις που οι παραβάσεις αφορούν αλλοδαπές εκδιδόμενες δρομολογείται κατά προτεραιότητα η απέλασή τους ενώ υπάρχει και συνεργασία της αστυνομίας με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Το τελευταίο τρίμηνο, οι έλεγχοι που διενεργήθηκαν είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 16 οροθετικών γυναικών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για βαριά σωματική βλάβη με πρόθεση.


                                                                                   
                                                                                         Πηγή: Πρώτο Θέμα
Τα σχόλια και η φωτό είναι δικά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου