Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματίες ζωόφιλοι και άλλα οπαδικά βίτσια

Τα μεταξωτά σώβρακα θέλουν (ε)πιτήδειους κώλους
                                                      Λαϊκή παροιμία

ΛΟΙΠΟΝ......
Για να σοβαρευόμαστε μιας και απο μικρός, μεγάλωσα ανάμεσα σε οικόσιτα ζώα, ενώ τα σκυλιά ράτσας ποτέ δεν έλειψαν απο το σπίτι μου, έχοντας αποκτήσει την εμπειρία και την ικανότητα του ανατρέφειν και της διαμόρφωσης χαρακτήρα στα δικά μου ζώα.
Και επειδή σήμερα συχνά πυκνά η ειδησεογραφία αναφέρεται σε περιστατικά με θύματα σκύλους τη μια ή με επιθέσεις σε ανθρώπους από σκύλους,


θα καταφύγω στη λαϊκή παροιμία.

1. Τα μεταξωτά σώβρακα θέλουν και πιτήδειους κώλους. Δεν μπορεί ένας βρωμόκωλος να φορά μεταξωτά, ούτε ένας ανίδεος να εχει ζώα.
ΟΥΤΕ απο βίτσιο, ούτε λόγω μόδας

Όποιος έχει στην κατοχή του ζώα ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ στον άνθρωπο, είναι εξ ορισμού ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ πριν καν τα σκυλια του δημιουργήσουν τετελεσμένο.
Όπως ακριβώς και όποιος ευήθης στειρώνει ζώα χωρίς ο ίδιος να στειρώσει τον εαυτό του, επειδή το απαιτεί η πολιτική ορθότητα.
Και χωρίς να το απαιτούν κανόνες ιατρικής υγιεινής απο τον κτηνίατρο.
Τόσο πολύ τα αγαπούν που τους στερούν το δικαίωμα που η μαμά μητέρα μαμά Φύση τους έδωσε.
Θεωρώντας εαυτούς θεούς στη θέση του Θεού Δημιουργού.

Αν δεν εισαι άξιος να ανατρέφεις ζώα, δες πως θα αναθρέψεις τουλάχιστον τον εαυτό σου.
Και μην ασχολείσαι με πράγματα που σε ξεπερνούν.

 

2. Εαν πολιτικά ή όπως αλλιώς το θέμα της Αράχωβας το προχωρήσουν σε διαδηλώσεις και αγάλματα του χάσκυ, αν και το ένα από τα σκυλιά μου ο Δούκας είναι χάσκυ και το εφερα απ έξω,
θα πω μετα βεβαιότητας οτι το χάσκυ της Αράχωβας
έπεσε στο βωμό του καθήκοντος σε μια επιχείρηση καθαρής προπαγάνδας των κέντρων δημιουργίας και φανατισμού, αφιονισμού, μιας οπαδοποιημένης διχασμένης κοινωνίας.

 

Βίγκαν απο τη μια, ομοφυλόφιλοι και άλλα νεοταξικής μόδας ζαρζαβατικά απο την άλλη, ζωόφιλοι, δωδεκαθειστές, εξωγήινοι, οπαδοί της κοίλης γης, της τετράγωνης σκέψης, των κατουρημένων συνειδήσεων και οι κοινωνίες να οδηγούνται στην νεοταξική κόλαση, βγάζοντας η μια ομάδα τα μάτια της άλλης.(Ζ.Ζ.Ρουσσώ Κοινωνικό Συμβόλαιο)

Απο την αρχαιότητα με αυτόν τον τρόπο και στερεότυπα εδραίωναν και διαιώνιζαν την εξουσίας τους, όλοι οι τύραννοι της γης.

Σήμερα όμως, το πράγμα παράγινε απαξιώνοντας και θυματοποιώντας σε έσχατο βαθμό τον άνθρωπο.






Βυζαντινός Αντίλαλος



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών