Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του κτήνους

ΤΡΟΜΑΞΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ...

ΗΡΘΕ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ !
Η ΣΟΥΠΕΡΙΟΡ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.
ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΙΩΣ.
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.

Γιατί απλά όλα αυτα είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας σχιζοφρενών του πλανητικού φασισμού και όλες οι εικόνες που δίνουν στη δημοσιότητα είναι είτε φωτοσοπιές, είτε στην καλύτερη, προιόντα εικονικής πραγματικότητας. Ολογράμματα.

Όλα αυτα, απο μακριά βέβαια. Γιατι αν πας κοντά, θα περάσεις απο μέσα τους αφού δεν θα είναι παρά αέρας χρωματιστός.
Οι τεχνολογίες υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, δεν είναι επιστημονική φαντασία
       Γαλλία, ο Μελανσόν ολόγραμμα σε προεκλογική εκστρατεία

Οσο για το... HAARP μη χέσω, ουδέποτε πίστεψα σ αυτη την παραμύθα. Αφού η μέθοδος αυτών των ερπετών, πάει απο το ένα παραμύθι στο άλλο με απόλυτο σκοπό την τρομοκρατία το χάος και τον πλήρη έλεγχο.
Προσπαθούν λυσσαλέα να αναπαράγουν τα επιτεύγματα του Νίκολας Τέσλα, αλλά συνεχώς τρώνε τα μούτρα τους γιατί ο Νίκολας μόλις είδε με τι ερπετά έχει να κάνει, έκαψε όλα τα σχέδια μαζί με τον πύργο των πειραμάτων του.
Όταν έβαλαν το βρωμιάρη τους τον πρώτο ανήπλυτο και αχτένιστο τον Αινστάιν να κάνει την τηλεμεταφορά του Τέσλα, έφαγαν τέτοιο λούκι και παλούκι, που ακόμα το φυσούν και δεν κρυώνει. Τοαποσιώπησαν και εξαφάνισαν το όνομα του επιστήμονα τους απο το γεγονός για να μην του χαλάσουν τη βιτρίνα που του έφτιαξαν με τις κλεμένες θεωρίες.

Με τις χειρότερες φυλές των εβραίων έχομε να κάνομε.
ΟΧΙ με κανονικούς ανθρώπους.

Όλα αυτα όπως οι αποστολές στο φεγγάρι σε σκηνοθεσία Στάνλεη Κιούμπρικ, όπως η ιστορία του Λάντεν που διαπέρασε με το αεροπλάνο τους δίδυμους πύργους,
το αφήγημα κόβιντ, όπως οι αλήθειες των θανατηφόρων εμβολίων, της κλιματικής αλλαγής, του διοξειδίου του κάρβουνου, την τεχνητή νοημοσύνη, αύριο θα μας δείχνουν στον ουρανό εισβολή εξωγήινων......
          Ο καθηγητής Μ. Δανέζης για την εικονική πραγματικότητα

δεν είναι παρά μέσα, όπλα μαζικού ψυχολογικού πολέμου με παράλληλες πολλαπλές χρήσεις.
Μια διαρκής μέσα στο χρόνο επιχείρηση τρομοκρατίας και καναλιζαρίσματος των μαζών για την τελική εδραίωση του ερπετού και τον πλήρη έλεγχο όλων.
 

ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΨΕΜΑΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ?

Σκηνοθέτης σεναριογράφος και παραγωγός ήταν και είναι, ο Μέγας σατανιστής, βρωμιάρης και μισάνθρωπος της γης.
Και όπως ο αφέντης του ο σατανάς, έτσι κι αυτός χρησιμοποιεί ως όπλα το ψέμα και τον τρόμο.
Η τεχνολογία ΥΠΑΡΧΕΙ. Αύριο κάπως έτσι θα σπείρουν την τρομοκρατία όταν θελήσουν να μας μιλήσουν για εισβολή εξωγήινων για να μας μαντρώσουν εκεί που θέλουν αυτοί.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ αυτή η φάρα χρησιμοποίησε την Αλήθεια σε οποιαδήποτε έκφανση της παρουσίας της επάνω στη γη. Βγάζει σπυράκια στη θωριά της
όπως ο διάβολος με τον αγιασμό.

ΑΥΤΑ είχα να πω, έχοντας πλήρη επίγνωση των μέσων των όπλων και της σκατοψυχιάς αυτών, που σήμερα ελέγχουν τα έθνη, κρατώντας απο τα καρύδια και απο τα εγκλήματα τους, τους διορισμένους αχυράνθρωπους σε ρόλους κυβερνήσεων.

Μεγάλοι άνθρωποι και όχι οπαδοί του σατανά είμαστε.




Βυζαντινός Αντίλαλος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών