Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Από το «ουαί υμίν» στη νεοταξική ύβρη

«Oυαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι»

Ο Χριστός κατηγόρησε τους θρησκευτικούς ηγέτες της εβραικής κοινωνίας για υποκρισία και μπροστά στον λαό τους απηύθυνε επτά σκληρές καταγγελίες, που ξεκινούν με το καυστικό “Ουαί”:

Οι ίδιοι φορείς της παράνοιας της διαφθοράς και της παράφρονης λύσσας για εξουσία επί των ανθρώπων και  τον πλήρη έλεγχο του πλούτου
βρίσκονται και σήμερα στο τιμόνι του μισάνθρωπου και άρρωστα ρατσιστικού ιδεολογήματος της παγκοσμιοποίησης και της επικυριαρχίας της άριας ή περιούσιας φυλής των εβραιοχαζαρικών-ναζιστικών ελίτ της τραπεζικής ολιγαρχίας.

Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς.

Από γραμματέας και από φαρισαίος του ιουδαϊκού αποκρυφισμού με τις θυσίες βρεφών στο θεό του Μολώχ, έγινε τραπεζίτης, διέφθειρε και έθεσε υπο τον έλεγχο του  κυβερνήσεις, υποδούλωσε κράτη μέσω του υπερδανεισμού και της χρεοκοπίας για να απαιτήσει στη συνέχεια τις θυσίες στον άρχοντα θεό της παγκόσμιας κυβέρνησης του.
Πρώτα των θυμάτων που δέχτηκαν υπο το καθεστώς τρόμου και βίας τα εμβόλια του και μετά των βρεφών.
Θυσίες στον ίδιο πανάρχαιο θεό του σατανιστικού αποκυφισμού, τον Μολώχ.
Τότε έχτισαν τη Βαβέλ για να φτάσουν στο Θεό να τον κατεβάσουν και στη θέση του να τοποθετήσουν τα δικά τους είδωλα που θα τους έδιναν μέσω των προσφορών θυσιών, τον απόλυτο έλεγχο πάνω στη γη.

Και είχαμε τη Θεία παρέμβαση με το γκρέμισμα της Βαβέλ και το διασκορπισμό των φυλών του Ισραήλ στα τέσσερα άκρα του ορίζοντα, και την κληρονομιά να μην μπορούν να ξαναμιλήσουν ποτέ κοινή γλώσσα ώστε να μπορέσουν να ξαναχτίσουν άλλη Βαβέλ.
Από τότε τους συναντάμε στα διάφορα μέρη της γης να μιλάνε τη γλώσσα του ανάλογου κράτους.

Γλώσσα θέσπισαν μόνο εσχάτως μετα την ίδρυση του κράτους τους πάνω στο αίμα εκατομμυρίων θυμάτων, με την ευλογία του ΟΗΕ και των διαφόρων ψευτοανθρωπιστικών οργανισμών.
Σήμερα εξουσιάζουν τα έθνη οδηγώντας τα στον μετα-άνθρωπο όλεθρο και την καταστροφή, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το παλιό ανεκπλήρωτο όνειρο, που είναι ίδιο με αυτό της άριας φυλής του ναζιστικού θηρίου.


Σήμερα λοιπόν, νομοτελειακά οι ίδιοι οι σύγχρονοι γραμματείς και φαρισαίοι, αναβαθμισμένοι σε σφαγείς παντός θεϊκού δημιουργήματος, προκαλούν τη δεύτερη, ή Τρίτη στην ιστορία μετά και τον κατακλυσμό, της Ανωθεν Δύναμης, που θα επαναλάβει σε αυτούς και στα κατά τόπους χαμερπή ανδρείκελα τους,
τις κατηγορίες των λόγων του Χριστού.


1. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων, επειδή σεις δεν εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφήνετε να εισέλθωσιν’ .

 2. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κατατρώγετε τας οικίας των χηρών, και τούτο επί προφάσει ότι κάμνετε μακράς προσευχάς, διά τούτο θέλετε λάβει μεγαλυτέραν καταδίκην.

3. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι περιέρχεσθε την θάλασσαν και την ξηράν, διά να κάμητε ένα προσήλυτον, και όταν γίνη, κάμνετε αυτόν υιόν της γεέννης διπλότερον υμών.

4. Ουαί εις εσάς, οδηγοί τυφλοί, οι λέγοντες, Όστις ομώση εν τω ναώ, είναι ουδέν, όστις όμως ομώση εν τω χρυσώ του ναού, υποχρεούται. Μωροί και τυφλοί, διότι τις είναι μεγαλήτερος, ο χρυσός, ή ο ναός ο αγιάζων τον χρυσόν; Και, Όστις ομώση εν τω θυσιαστηρίω, είναι ουδέν, όστις όμως ομώση εν τω δώρω τω επάνω αυτού, υποχρεούται. Μωροί και τυφλοί, διότι τι είναι μεγαλήτερον, το δώρον ή το θυσιαστήριον το αγιάζον το δώρον; Ο ομόσας λοιπόν εν τω θυσιαστηρίω ομνύει εν αυτώ, και εν πάσι τοις επάνω αυτού. και ο ομόσας εν τω ναώ, ομνύει εν αυτώ, και εν τω κατοικούντι αυτόν. Και ο ομόσας εν τω ουρανώ, ομνύει εν τω θρόνω του Θεού, και εν τω καθημένω επάνω αυτού.

5. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι αποδεκατίζετε το ηδύοσμον, και το άνηθον, και το κύμινον, και αφήκατε τα βαρύτερα του νόμου, την κρίσιν και τον έλεον και την πίστιν, ταύτα έπρεπε να πράττητε, και εκείνα να μη αφίνητε. Οδηγοί τυφλοί, οίτινες διϋλίζετε τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνετε.

6. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί^ διότι καθαρίζετε το έξωθεν του ποτηρίου και του πινακίου, έσωθεν όμως γέμουσιν εξ αρπαγής και ακρασίας. Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισον πρώτον το εντός του ποτηρίου και του πινακίου, διά να γείνη και το εκτός αυτών καθαρόν .
Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί^ διότι παρομοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οίτινες έξωθεν μεν φαίνονται ωραίοι, έσωθεν όμως γέμουσιν οστέων νεκρών, και πάσης ακαθαρσίας. Ούτω και σεις έξωθεν μεν φαίνεσθε εις τους ανθρώπους δίκαιοι, έσωθεν είσθε πλήρεις υποκρίσεως και ανομίας».

7. Ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι οικοδομείτε τους τάφους των προφητών, και στολίζετε τα μνημεία των δικαίων, και λέγετε, Εάν ήμεθα εν ταις ημέραις των πατέρων ημών, δεν ηθέλομεν είσθαι συγκοινωνοί αυτών εν τω αίματι των προφητών. Ώστε μαρτυρείτε εις εαυτούς, ότι είσθε υιοί των φονευσάντων τους προφήτας








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών