Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

Έλληνας βετεράνος της Γιουγκοσλαβίας, αφηγείται


Την πρώτη Μαρτίου 1992 στην Βοσνία διεξάγεται δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της από τη Γιουγκοσλαβία (29 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου του 1992).
Και όπως όλα τα αποσχιστικά δημοψηφίσματα για ανεξαρτητοποιήσεις, υποκινούμενο από τη δύση και τη γερμανική πολιτική που ήθελαν το διαμελισμό της μεγάλης Γιουγκοσλαβίας.
Η μετέπειτα εμπειρία μας δείχνει, ότι ο βομβαρδισμός της Γιουγκοσλαβίας, ήταν η πρώτη πράξη της επιχείρησης «παγκοσμιοποίηση» πριν την έναρξη των έγχρωμων επαναστάσεων του αραβικού τόξου, τη Συρία και την Ουκρανία.
Η έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς γεωπολιτικούς αναλυτές, που αυτή τη φορά γίνεται με μπλέ επαναστάσεις, με οικονομικά όπλα και με τη χρήση των πάντα πρόθυμων εκπαιδευμένων ισλαμοφασιστών που χρησιμοποιούνται ως δούρειοι ίπποι εντός των χωρών θυμάτων.

Στις 3 Μαρτίου ο Πρόεδρος Ιζετμπέκοβιτς διακηρύσσει την ανεξαρτησία της Βοσνίας.
Στις αρχές Μαΐου του 1992, δύο ημέρες μετά την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Βοσνίας από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Κοινότητα (προδρόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης), σερβοβοσνιακές δυνάμεις, με την υποστήριξη του Μιλόσεβιτς και τον γιουγκοσλαβικό στρατό εξαπέλυσαν επίθεσή, βομβαρδίζοντας την πρωτεύουσα της Βοσνίας, το Σεράγεβο.
Μέχρι το καλοκαίρι του 1995, τρεις πόλεις στην ανατολική Βοσνία, η Σρεμπρένιτσα, η Ζέπα και η Gorazde παρέμεναν υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης της ανεξαρτητοποιημένης Βοσνίας.
Ο ΟΗΕ είχε κηρύξει αυτά τα περίκλειστα εδάφη ως «ασφαλή καταφύγια», το 1993, ώστε να είναι «αφοπλισμένα» να προστατεύονται από διεθνείς ειρηνευτικές δυνάμεις.

Το κατά πόσο ήταν αφοπλισμένα, θα μας το εξηγήσει το βίντεο με το βετεράνο που παραθέτομε στη συνέχεια.
- Ο ρόλος των Νατοικών και οι Ολανδοί κυανόκρανοι
- Ο ρόλος των εισαγόμενων τζιχαντιστών και οι δια νυκτός εφοδιασμοί των απο την αμερικάνικη αεροπορία με βαρύ οπλισμό και πολεμοφόδια.
- Οι επιχειρήσεις των τζιχαντιστών και το παραμύθι του άμαχου πληθυσμού
- Οι αποκεφαλισμοί των χριστιανών απο τους μισθοφόρους των αμερικανόφερτων ταγμάτων των ισλαμοφασιστών και η διεθνής μούγκα των τηλεπαπαγάλων.
- Ποιοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες πολέμου και ποια ήταν τα θύματα της Σρεμπρένιτσα.
- Ο οργανωμένος στρατός των 10.000 τζιχαντιστών και τα ονόματα των ανώτερων αξιωματικών τους.
- Γιουγκοσλαβία-Αραβική ΄Ανοιξη - Συρία, τζιχαντιστές, ISIS και ισλαμικό κράτος.
Μια μαρτυρία μέσα απο την κόλαση του πολέμου, απο τα χείλη ενός απο τους 12 Έλληνες που κάποιοι θέλησαν να περάσουν απο διεθνές δικαστήριο ως εγκληματίες πολέμου.

Στις 11 Ιουλίου, ο σερβοβοσνιακός στρατός υπό τον στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς εισέρχεται στη Σρεμπρένιτσα και την καταλαμβάνει.
Από εδώ αρχίζει το όργιο της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης, με όλα τα δυτικά μέσα, τους παπαγάλους και τα εξαπτέρυγα, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να μετατρέπονται σε γραφεία τύπου της Αμερικής και της Γερμανίας.

Από τη Wikipedia διαβάζομε τα εξής, που είναι και σύμφωνα με την επίσημη πληροφόρηση των δυτικών και όπως δόθηκαν από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν ένα έγκλημα πολέμου που διεπράχθη κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας. Το 1995, Σέρβοι από τη Βοσνία σκότωσαν 8.000 Βόσνιους μουσουλμάνους άνδρες και αγόρια στη Σρεμπρένιτσα. 
Η πόλη είχε κηρυχθεί ασφαλής περιοχή από τα στρατεύματα του ΟΗΕ δυο χρόνια νωρίτερα και φυλασσόταν από Ολλανδούς στρατιώτες. Όταν οι Σέρβοι την κατέλαβαν, οι πολύ λιγότεροι σε αριθμό Ολλανδοί, δεν έριξαν ούτε μια τουφεκιά για να υπερασπίσουν την πόλη. Πολλοί Βόσνιοι πήγαν στο στρατόπεδο του ΟΗΕ για να ζητήσουν προστασία και αρκετοί δεν έγιναν δεκτοί. Οι στρατιώτες του ΟΗΕ ζήτησαν απεγνωσμένα υποστήριξη, η οποία δεν τους δόθηκε ποτέ. Οι Σέρβοι ξεχώρισαν τους άνδρες και αγόρια από τις γυναίκες και τους σκότωσαν, περίπου 8.000 ανθρώπους, ρίχνοντας τα πτώματά τους σε ομαδικούς τάφους. Η σφαγή αυτή ήταν η μεγαλύτερη της Ευρώπης μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Μετά από την εξέταση των όσων συνέβησαν, η Ολλανδική κυβέρνηση παραιτήθηκε.

Στις 26 Φεβρουαρίου 2007, το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης εξέδωσε την απόφασή του στην υπόθεση της Βοσνίας Ερζεγοβίνης κατά της πρώην Γιουγκοσλαβίας σχετικά με τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα το 1995. Σύμφωνα με την απόφαση, η σφαγή συνιστά μεν γενοκτονία, δεν μπορεί όμως να αποδοθεί στα εναγόμενα κρατικά όργανα της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Το δικαστήριο έκρινε, επιπλέον, ότι η Σερβία, ως μόνη διάδοχος της πρώην Γιουγκοσλαβίας μετά την αποχώρηση του Μαυροβουνίου από την ομοσπονδία, παραβίασε το διεθνές δίκαιο, καθώς δεν έλαβε κανένα μέτρο για να εμποδίσει τη γενοκτονία.

Στη γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα θεωρείται πιθανή η συμμετοχή και 10-12 Ελλήνων, μελών της Ελληνικής Εθελοντικής Φρουράς οι οποίοι ανάρτησαν την Ελληνική, την Βυζαντινή και την σημαία της Βεργίνας δίπλα στην Σερβική σημαία. Τέσσερις από τους οποίους φωτογραφήθηκαν με Σέρβους αξιωματικούς στα ερείπια ορθόδοξου ναού. Από τον Ιούλιο του 2006, με εντολή του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάσιου Παπαληγούρα, βρίσκεται υπό εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για τη συμμετοχή των ατόμων αυτών στη σφαγή.

Αυτά έγραψε η wikipedia, αυτή ήταν η επίσημη πληροφόρηση από τα ΜΜΕ ελληνικά και ξένα.

Σε παλιότερο άρθρο μας που θα βρείτε ΕΔΩ

δίναμε την περιγραφή του Καναδού Στρατηγού Lewis McKenzie (διοικητού της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στο Σαράγιεβο). Όπως μπορούν να δουν και από το άρθρο του τα γλοιώδη τσιράκια των αμερικάνων, και από αντικειμενική ΝΑΤΟική πηγή ομολογείται ότι ΔΕΝ είναι οι Σέρβοι αυτοί οι οποίοι «ήρξαντο χειρών αδίκων».
Και όπως γράφαμε τότε, είναι αισχρή συκοφαντία ο χαρακτηρισμός ως... «εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας» κάποιων παλικαριών, απλά και μόνον επειδή πολέμησαν. 
Ποιός άθλιος αμερικανολιγούρης από τον καναπέ του τολμά, χωρίς άλλα στοιχεία, να βρίζει παλικάρια που δεν δίστασαν να βάλουν σε κίνδυνο την ζωή τους για τις ιδέες τους (είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε με αυτές); 
Έχετε στοιχεία άθλιοι μισέλληνες γραικύλοι τσιράκια των αμερικάνων και της Ντελ Πόντε ότι ο Α ή ο Β Έλληνας κακοποίησε Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ αμάχους; Αν όχι, ΣΚΑΣΤΕ. Το ότι συμμετείχαν στον πόλεμο, όχι μόνον δεν είναι μεμπτόν αλλά είναι και αξιέπαινο. (Όπως π.χ. ακόμα μιλούμε, και βιβλία γράφουμε και ταινίες γυρίζουμε για τους εθελοντές του Ισπανικού εμφυλίου.)

Μετά από τα παραπάνω, δεν έχομε παρά να δούμε την υπόθεση Σεμπρένιστα, όπως αυτή ακούγεται στο βίντεο που ακολουθεί από τον Έλληνα εθελοντή αυτού του πολέμου.
Ένα από τους 12 Έλληνες εθελοντές που πολέμησαν τότε στο πλευρό των Σέρβων,
Έναν από αυτούς που η Δύση και τα εγχώρια εξαπτέρυγα του δυτικού γκεμπελισμού μαζί με τους εγχώριους επαγγελματίες ανθρωπιστές, τους κατηγόρησαν ως εγκληματίες πολέμου και ζήτησαν την καταδίκη τους.
Αλλά όλη την ανάλυση αυτής της υπόθεσης, μαζί με τις ΜΚΟ που έδρασαν τότε, θα τα βρείτε
ΕΔΩ.

Ακολουθεί το βίντεο με τη μαρτυρία.

                         
24 Μαρτίου του 1999, το ΝΑΤΟ ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της  Σερβίας, επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου. Οι βομβαρδισμοί διήρκεσαν σχεδόν 3 μήνες και ακολουθήθηκαν από χερσαία εισβολή.
Πρόκειται για την πρώτη επίθεση στην ιστορία της Συμμαχίας κατά κυρίαρχου κράτους.
Η Γιουγκοσλαβία έπρεπε να διαλυθεί και διαλύθηκε.

Με ολόκληρη τη δυτική προπαγάνδα και τον γκεμπελισμό των ΜΜΕ επιστρατευμένα στο έργο.



Βυζαντινός Αντίλαλος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών