Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ



Ακόμη και σήμερα που το ISIS και όλες οι ορδές των δολοφόνων του ΝΑΤΟ ηττήθηκαν κατά κράτος από το συριακό λαό, τα παπαγαλάκια και τα πορνίδια του πλανητικού φασισμού επιμένουν να αποκαλούν την απροκάλυπτη ωμή επίθεση των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ, "Συριακή επανάσταση".

Κάνοντας μάλιστα την εκπορνευμένη αλληλεγγύη τους φορέα για τη ΣΥΝΕΧΙΣΗ !!!!!!!! της "επανάστασης" δηλαδή των σφαγών του ISIS και των άλλων δολοφόνων της νεοταξικής εβραιοαμερικάνικης κακουργίας,
ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΑΦΗ !!!!!!!
..
Χωρίς να υπάρχει ένας εισαγγελέας, ένας φορέας εθνικής ασφάλειας να τα συλλάβει και να τα οδηγήσει στο αυτόφωρο με την κατηγορία της αντεθνικής δράσης και της άμεσης υπόθαλψης εμφυλιοπολεμικής δράσης με την ανάμιξη μισθοφορικών ορδών ξένων δυνάμεων.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ????? και....
Ποιοί είναι στην τελική αυτοί οι...αντιφά.........δες ?????
.
Ώρα να καταλάβομε μια κι έξω...
- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε αλληλέγγυοι, ούτε ούτε αντιφασίστες, ούτε ανθρωπιστές, ούτε αντιρατσιστές, πράσινοι, κίτρινοι, οικολόγοι, ουφολόγοι, δωδεκαθεϊστές(εδώ πλην ελαχίστων), κλπ κλπ...
Στα απέναντι και εχθρικά με τα λαϊκά πατριωτικά στρώματα προσκείμενα, στρατόπεδα.


- ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ το χρώμα και η οσμή του χρήματος που τραβά από τη μύτη όλα τα σκουλήκια και τα ερπετά της γης, ανεξαρτήτου φύλλου, καταγωγής, θρησκείας. Άλλωστε αυτά τα ανθρωπάκια ούτε καταγωγή υπολογίζουν, ούτε θρησκεία είχαν ποτέ.
.

- ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ όλα αυτά τα μιάσματα της γης συμμορίες μέσα στις οποίες συνωστίζονται, όπως τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, τις ΜΚΟ και τα "παρατηρητήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων", τα "στέκια" και τις γιάφκιες του Πλανητικού Φασισμού της εβραιοσιονιστικής χολέρας.

- ΜΟΝΟ ΘΕΟ εχουν το ΧΡΗΜΑ, το μαμωνά, όπως τα δίδαξαν τα αφεντικά τους οι εβραιομασόνοι.

- ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ τους τη γιάφκα μέσα στην οποία ΜΟΝΟ μπορούν να συνυπάρχουν κολλημένα μεταξύ τους από τον κώλο όπως οι κάμπιες.

- ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ, την εντολή του εβραιομασονικού κέντρου καθοδήγησης που τα κατευθύνει, ίσως και με τη χρήση παραισθησιογόνων ναρκωτικών ουσιών.

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ αξίες όπως τις δίδαξαν.....

- Η ανθρωποκεντρική φιλοσοφική θεώρηση των ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ χρόνων,
 


- Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ μετά, με την ίδια ακριβώς ανθρωποκεντρική θεώρηση και την ίδια ακριβώς σημειολογία(που τη βλέπομε να αποτυπώνεται ανάγλυφα στο Μυστικό Δείπνο ο οποίος γίνεται ένα με τα διονυσιακά μυστήρια στη σημειολογία του αρτου και του οίνου),
.

- Η ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ των θεωρητικών όλων των εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων του 18ου και 19ου αιώνα αργότερα, από το Ρουσσώ και το Μοντεσκιέ, μέχρι τους δικούς μας Ρήγα και Κοραή και μέχρι τους Μαρξ, Έγκελς, ακόμη και τον πατέρα του αναρχισμού Μπακούνιν....
.

ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ σήμερα αποτυπωμένες ΜΟΝΟ μέσα στα πάθη, τους καημούς και τις προσδοκίες των λαϊκών στρωμάτων, του χειμαζόμενου από τη μοχθηρία και τη λύσσα του πλανητικού φασισμού και των σκυλιών του, λαού.

Με θερμοκοιτίδα και κέντρο επώασης νέων εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων, μιας νέας Αναγέννησης των λαών και ενός Αρμαγεδόνα για τον ρατσιστικό φασισμό των"άριων" και των "περιούσιων"......
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΤΟΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
.

Αυτόν που κατηγορείται σήμερα ως φασίστας, ρατσιστής, ακαμάτης, ομοφοβικός, ισλαμοφοβικός, προδοτοφοβικός και με άλλα διανθίσματα λόγου, από τα σκυλιά του πλανητικού φασισμού.




Βυζαντινός Αντίλαλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών